Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 20:54

Miss, drago mi je da je sve ispalo kako si htjela. Sad ćeš imati i podršku cijele obitelji. 

Nadalica, ufff, kako si dobra. Pa nije ni čudo da ovaj tvoj muž stalno naskače na tebe. 
    Nakon vaših slika ja sam sigurna da nikad neću staviti svoju. Ja sam predivna u duši.  

ericaa, drago mi je da ti mami ide na bolje. Što se tvog pozitivnog testa tiče, barem nećeš strahovati kad se budeš testirala usred postupka, znat ćeš da ćeš biti negativna. Mene to tješi što se mene tiče. S tim da se ja namjerno nisam testirala baš da ne budem u sustavu i da me ne maltretiraju sa pravilima. Nije da mi test nešto daje, nema lijeka, nema terapije, u samonametnutoj samoizolaciji sam ionako bila.

Bozma, navijam toliko da me boli. 

Kača84, ja ne bih prije 7dnt, a svaki dan kasnije koji testiraš je dan koji su uštediš živaca dok mjeriš sjenine nijanse.

💔💔💔

Nadalica
    24. Prosinac 2020. 20:56

Ericaa hvala ti, a jebemu zar bas ali eto sreca u nesreci pa je neki blazi oblik kod tebe 🙏 ja u glavi imam neke slike svih vas kako izgledate, mozda sam i luda samo 🤔😂
    Aurora ♥️♥️♥️ hvala draga, zao mi je da nista od ovog puta ali drzim fige na najjace za sljedeci 🙏
    Lucyinthesky hvala ti ma ja te boje mijenjam kao carape, cekam dan kad ce kosa da mi otpadne pa da se smirim malo 😂
    Bozma to ono ja maca, a ona dole se racuna kao pola pa smo u kompletu maca i po 😂😂 izvini meni do zajebancije, a ti u kipucoj vodi, dal radis test uskoro ? Navijam da je ovaj FET dobitni 🙏🙏🙏🙏 bozicno cudo. 
    Women name jao jao hvala, kako napreduje trudnoca ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    24. Prosinac 2020. 21:00

MTB is is ti samo neces da stavis sliku jer ne zelis da vidimo to prelijepo ljudsko bice ♥️ a ovaj vecinom ja naskacem na njega jer mogu da radim sta ja ocu onda 😂 bas sam supruga za pozeljeti, tako divna khm khm 😂😂 kako si ? Kako ta vjestica ? Jel ide i dalje kao nijagrini vodopadi 😞

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

sbjelisi
    24. Prosinac 2020. 21:22

Nadalica ja kada citam tvoj potpis, to je prqvo bozicno cudo, predivno 😍
    Cure, ja nista nisam pekla, bila sam kod susjedica na cugi, natrpale me kolacima 👀😎

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    24. Prosinac 2020. 21:25

Imam pitanje za vadjenje bete. Gin mi kaze da je poslao euputnicu. Pretpostavljam da idem u nakblizi dom zdravlja, labos? Jeste vi vadile na uputnicu? Kome salju u tom slucaju nalaze, mom ginu? Ili i meni? Vjerojatno je podizanje nalaza u neko doba.. Ima netko iskkustva?

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 21:27

Nadalica

MTB is is ti samo neces da stavis sliku jer ne zelis da vidimo to prelijepo ljudsko bice ♥️ a ovaj vecinom ja naskacem na njega jer mogu da radim sta ja ocu onda 😂 bas sam supruga za pozeljeti, tako divna khm khm 😂😂 kako si ? Kako ta vjestica ? Jel ide i dalje kao nijagrini vodopadi 😞

Ja sam ona simpatična i duhovita 
    Ovaj tvoj ne izgleda kao da se puno brani kad naskačeš na njega 
    Poplava ide, čisti sve pred sobom. Nakon ove menstruacije sam nova žena.  U utorak kontrola, samo se nadam da će do onda završiti da ne zalijem doktora svojim sokovima.  I nadam se da će mi dati zeleno svjetlo za sve što mi je sad zabranjeno. Tipa vježbanje. I kupke. I što je ono još bilo? Hm...  e da, seks. 

💔💔💔

ericaa
    24. Prosinac 2020. 21:27

Bozma 🍀🐞

ericaa

Kovid pozitovna. Kad sam rekla da bi pozitivan test pod bor,nisam mislila na ovo 🤯🤯🤯 tako lista od MTB stoji,ipak za par mjeseci postupak. Jos taman da cu reci da krecemo u ponedjeljak. Nemam niti jedan simptom tako da moguce da sam imala odmah nakon onog negativnog testa jer sam dan,dva smrcala i prosl

Bila sam uvjerena da ces bit negativna. Ako si je dobila nakon onog negativnog testa mozda vec sljedeci tjedan budes negativna

Hvala cure,ma ja sam odlicno zato sam se i zacudila. Drago mi je da se s nikim nisam vidjela a moje sam ocito ja zarazila jer po onim sekvencama,ja imam 39,mama 33,tetak 25. A kao sto je manji broj si nedavnije prebolio i zarazniji si. Znaci ja nisam zarazna. Mami na 33 su rekli da nije zarazna i da nema izolacije.  Cekam potvrdu ali mislim da je to to. Tocno nakon onog negativnog testa sam se zarazila. U par dana. Eto,hvala bogu da nije bio transfer jer ja sam se tad taman razbolila... iako mislim da ne bi bilo nista  al kad je vec tako,tjesim se. Na humanoj su odmah rekli da moram pauzirat 2 mjeseca ako sam pozitivna,moram provjeriti jeli pijem kontracepciju u meduvremenu ili da stanem. Piti cu do pon dok mi se ne jave. 
    MTB da,to sam i ja rekla,sad sam sigurna 6 mjeseci i bar bez tog stresa. I sreca nikakvi simptomi,doslovno sam jedno popodne imala 37.2 i 3 dana smrcala i imala zacepljen nos. To je bilo prije 3 tjedna a test negativan je iz 1.12. 
    Hvala vam svima, women name,lucy,nadalica,mtb,bozma, aaaaa sad se idem napit pive s gustom 🤣🤣 
    Rekoh da je nasa 2021. !!! Ne mogu preko reda 😉😉 i konacno,sex. Nakon punkcije i antibiotika i tog svega nismo,proslo mjesec dana. Navalit cu na muza ko sumanuta 🤪 bez straha da sam nesto zaje....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 21:29

SBjelis

Imam pitanje za vadjenje bete. Gin mi kaze da je poslao euputnicu. Pretpostavljam da idem u nakblizi dom zdravlja, labos? Jeste vi vadile na uputnicu? Kome salju u tom slucaju nalaze, mom ginu? Ili i meni? Vjerojatno je podizanje nalaza u neko doba.. Ima netko iskkustva?

Ako se ne moraš unaprijed zakazati, odeš bilo gdje, kažeš da ti je uputnica u sustavu i daš zdravstvenu.
    Ako se moraš naručiti, isto to kažeš i izdiktiraš MBO (telefonom ili mailom), i onda dođeš u zakazani termin. Za nalaze se dogovoriš tamo.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 21:32

ericaa

Bozma 🍀🐞

ericaa

Kovid pozitovna. Kad sam rekla da bi pozitivan test pod bor,nisam mislila na ovo 🤯🤯🤯 tako lista od MTB stoji,ipak za par mjeseci postupak. Jos taman da cu reci da krecemo u ponedjeljak. Nemam niti jedan simptom tako da moguce da sam imala odmah nakon onog negativnog testa jer sam dan,dva smrcala i prosl

Bila sam uvjerena da ces bit negativna. Ako si je dobila nakon onog negativnog testa mozda vec sljedeci tjedan budes negativna

Hvala cure,ma ja sam odlicno zato sam se i zacudila. Drago mi je da se s nikim nisam vidjela a moje sam ocito ja zarazila jer po onim sekvencama,ja imam 39,mama 33,tetak 25. A kao sto je manji broj si nedavnije prebolio i zarazniji si. Znaci ja nisam zarazna. Mami na 33 su rekli da nije zarazna i da nema izolacije. Cekam potvrdu ali mislim da je to to. Tocno nakon onog negativnog testa sam se zarazila. U par dana. Eto,hvala bogu da nije bio transfer jer ja sam se tad taman razbolila… iako mislim da ne bi bilo nista al kad je vec tako,tjesim se. Na humanoj su odmah rekli da moram pauzirat 2 mjeseca ako sam pozitivna,moram provjeriti jeli pijem kontracepciju u meduvremenu ili da stanem. Piti cu do pon dok mi se ne jave.
    MTB da,to sam i ja rekla,sad sam sigurna 6 mjeseci i bar bez tog stresa. I sreca nikakvi simptomi,doslovno sam jedno popodne imala 37.2 i 3 dana smrcala i imala zacepljen nos. To je bilo prije 3 tjedna a test negativan je iz 1.12.
    Hvala vam svima, women name,lucy,nadalica,mtb,bozma, aaaaa sad se idem napit pive s gustom 🤣🤣
    Rekoh da je nasa 2021. !!! Ne mogu preko reda 😉😉 i konacno,sex. Nakon punkcije i antibiotika i tog svega nismo,proslo mjesec dana. Navalit cu na muza ko sumanuta 🤪 bez straha da sam nesto zaje….

Nama nisu nikakve sekvence spominjali. Ma uskoro ćeš biti negativna, ode to iz tijela. Meni se muž zarazio dan nakon moje aspiracije, rekla sam mu da bih ubila i njega i sebe da se zarazio prije. Doduše, saznali smo da je bio izložen tek 5, 6 dana kasnije, nakon transfera i svega. Isto sam prošla jako jako lagano, nemam se što požaliti, a sad sam mirna nekoliko mjeseci. Pa kad je već trebalo biti, bolje sad nego prije neke aspiracije.

💔💔💔

ericaa
    24. Prosinac 2020. 21:34

Lucy kako si ti? Jeli ti sta bolje? Taj virus je katastrofa kad te jako uhvati. Svi se zale na glavobolje. Nadam se da ces ga uskoro rijesiti,tijelo je bilo izmoreno od one upale bubrega i stresa. Ja stalno pijem đumbir caj,kazu da je protiv virusa odlican pa mozda da probas? Pravi korijen,u litru vode,vrecicu zelenog caja i limun/grejp unutra iscijediti. Stvarno mi sve brze prode. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.