Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    24. Prosinac 2020. 21:55

ericaa

Lucy kako si ti? Jeli ti sta bolje? Taj virus je katastrofa kad te jako uhvati. Svi se zale na glavobolje. Nadam se da ces ga uskoro rijesiti,tijelo je bilo izmoreno od one upale bubrega i stresa. Ja stalno pijem đumbir caj,kazu da je protiv virusa odlican pa mozda da probas? Pravi korijen,u litru vode,vrecicu zelenog caja i limun/grejp unutra iscijediti. Stvarno mi sve brze prode.

Trenutno nemam temp i odmah je bolje,hvala na brizi i savjetima 😊Đumbir je općenito super 👍Glavobolje su koma, skroz nekako drugačije od običnih.Ma da, organizam je u banani, trebat će vremena da dođem k sebi, znam to,ali malo po malo...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• anav05
    24. Prosinac 2020. 22:12

Draga naša Tiki,

htjedosmo ti se javiti i čestitati od ❤️ na trudnoći. Znaj da te nismo nikada zaboravile iako nismo više aktivne na Forumu. Znamo kako je tvoj put do bebice bio jako težak i mukotrpan, no evo sada ćeš sigurno provesti najsretnije blagdane u životu jer nosiš malenu mrvicu ispod svoga srca. Neopisivo smo sretne zbog tebe. Prekrasni su trenutci pred tobom. Uživaj u svakom danu, dahu i trenutku!

Želimo tebi, malenoj mrvici, tvom mužu i tvojoj cijeloj obitelji sretan i blagoslovljen Božić, a slijedeću godinu sa puno dječjeg osmjeha, puno promijenjenih pelena, ali i dječjeg plača ponekad. 🤭

Tvoje Ljetne bebe 2020 ( Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Prosinac 2020. 22:14

Predivno 

💔💔💔

ericaa
    24. Prosinac 2020. 22:18

anav05

Draga naša Tiki,

htjedosmo ti se javiti i čestitati od ❤️ na trudnoći. Znaj da te nismo nikada zaboravile iako nismo više aktivne na Forumu. Znamo kako je tvoj put do bebice bio jako težak i mukotrpan, no evo sada ćeš sigurno provesti najsretnije blagdane u životu jer nosiš malenu mrvicu ispod svoga srca. Neopisivo smo sretne zbog tebe. Prekrasni su trenutci pred tobom. Uživaj u svakom danu, dahu i trenutku!

Želimo tebi, malenoj mrvici, tvom mužu i tvojoj cijeloj obitelji sretan i blagoslovljen Božić, a slijedeću godinu sa puno dječjeg osmjeha, puno promijenjenih pelena, ali i dječjeg plača ponekad. 🤭

Tvoje Ljetne bebe 2020 (Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy)

❤❤❤❤❤❤ ovo me rasplakalo. Svaka cast

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    24. Prosinac 2020. 22:18

Lucy, ericaa samo jako 💪
    MTB lijepo da se stvari ponovo pokrecuuuu, koji dobar feeling 💞
    Frendice od Tiki, ovo je predivno 😍

oharascarlett14@gmail.com

ericaa
    24. Prosinac 2020. 22:20

Lucyinthesky

ericaa

Lucy kako si ti? Jeli ti sta bolje? Taj virus je katastrofa kad te jako uhvati. Svi se zale na glavobolje. Nadam se da ces ga uskoro rijesiti,tijelo je bilo izmoreno od one upale bubrega i stresa. Ja stalno pijem đumbir caj,kazu da je protiv virusa odlican pa mozda da probas? Pravi korijen,u litru vode,vrecicu zelenog caja i limun/grejp unutra iscijediti. Stvarno mi sve brze prode.

Trenutno nemam temp i odmah je bolje,hvala na brizi i savjetima 😊Đumbir je općenito super 👍Glavobolje su koma, skroz nekako drugačije od običnih.Ma da, organizam je u banani, trebat će vremena da dođem k sebi, znam to,ali malo po malo…

Samo vrijeme. Treba postovat organizam kad kaze da mu treba vremena za oporavak. Cula sam za glavobolje da su zeznute. U mislima si nam i 🙏 oporavi se i onda rasturamo 😉 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    24. Prosinac 2020. 22:26

ericaa

Lucyinthesky

ericaa

Trenutno nemam temp i odmah je bolje,hvala na brizi i savjetima 😊Đumbir je općenito super 👍Glavobolje su koma, skroz nekako drugačije od običnih.Ma da, organizam je u banani, trebat će vremena da dođem k sebi, znam to,ali malo po malo…

Samo vrijeme. Treba postovat organizam kad kaze da mu treba vremena za oporavak. Cula sam za glavobolje da su zeznute. U mislima si nam i 🙏 oporavi se i onda rasturamo 😉

Dogovoreno 💪😉

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ericaa
    24. Prosinac 2020. 22:34

Lucyinthesky

ericaa

Lucyinthesky

ericaa

Dogovoreno 💪😉

😍🙏😎💪💪💪💗😉🍻 sve lose pustimo u ovoj godini! Vrijedi za svih! 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

darliv
    24. Prosinac 2020. 22:39

Kakve mi zgodnice imamo na forumu 😍 Ruska, Nikitta, Nadalica 😍
    Lucyinthesky stvarno te sastavio gadan niz i zelim ti sto raniji oporavak 😘
    Frendice od Tiki svaka vam cast, prekrasno ❤️
    AuroraB jako mi je zao da ovog puta nije uspjelo, saljem zagrljaj ❤️
    Zelim vam mirnu Badnju vecer ispunjenu cistom ljubavlju, uzivajte uz svoje najdraze ❤️🌲 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

24. Prosinac 2020. 22:45

anav05

Draga naša Tiki,

Tvoje Ljetne bebe 2020 (Flo, Ena0206, Elena26, Kaktusica, Rio13, Slonić, DanijelaBB, mrs.P, anav05, Vrapčić123, Mila, Bebac, Fenjer, Indy, Skakavac, Trancie, RitaM, Zmya, Tonka341, Kolacic, Trudy, Rose, Panda03, Eovyn, Maggie, Nikita, Dana, Fluffy)

I opet plačem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.