Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    23. Prosinac 2020. 16:39

Lucyinthesky

Nina92

Haj cure, nisam se javljala bas trebala sam odmor, malo sam vas uspjela procitat vama se svasta izdogadalo.
    Bila sam u petak na transferu betu bi trebala vadit 29.12.
    Rezultati histeroskopije su dali da imam neke imunoloski probleme pa mi je doktor uveo decortine ali vidim da imam dosta nuspojava jucer sam imala povisenu temperaturu, i dosta mi je slabo.
    Danas sam vidjela crticu krvi na papiru sad neznam jel moguce da nakon 5 dana transfera bude implantacijsko?? Znam da je rano ali nemam nikakvih simptoma, danas sam napravila test znam da je rano nema ni sjednice sjenine…

Možda sam te već pitala, kod kojeg si dr? Nas dvije imamo sličan put, od Podobnika u Ivf, pa sam znatiželjna.
    Želim ti sreću ovaj put 🤞🤞🤞
    Za implantacijsko nakon blastica nisam sigurna kad nastupa, ali ja sam u prvom postupku 7 dpt blastice prokrvarila, iako nadam se da kod tebe nije to, 5.dan je ipak rano.

Kod Maričića

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Ruska1986
    23. Prosinac 2020. 16:39

Lucyinthesky

Nina92

Haj cure, nisam se javljala bas trebala sam odmor, malo sam vas uspjela procitat vama se svasta izdogadalo.
    Rezultati histeroskopije su dali da imam neke imunoloski probleme pa mi je doktor uveo decortine ali vidim da imam dosta nuspojava jucer sam imala povisenu temperaturu, i dosta mi je slabo.
    Danas sam vidjela crticu krvi na papiru sad neznam jel moguce da nakon 5 dana transfera bude implantacijsko?? Znam da je rano ali nemam nikakvih simptoma, danas sam napravila test znam da je rano nema ni sjednice sjenine…

Možda sam te već pitala, kod kojeg si dr? Nas dvije imamo sličan put, od Podobnika u Ivf, pa sam znatiželjna.
    Za implantacijsko nakon blastica nisam sigurna kad nastupa, ali ja sam u prvom postupku 7 dpt blastice prokrvarila, iako nadam se da kod tebe nije to, 5.dan je ipak rano.

Meni su rekli da je krvarenje moguce 5 ili 6 dnt.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    23. Prosinac 2020. 16:40

Ruska1986

Lucyinthesky

Nina92

Nije to ni krvarenje, samo onak crtica, obris, jedva kapljica

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Matkiša 😎
    23. Prosinac 2020. 16:43

Leoni držimo fige za čudo 🤞
    Ovo sa hitne mi rekli da mirujem, a moja dr da se krećem zbog te krvi i šta sad 🤷‍♀️
    Glupo smeđarenje od subote traje i nikako da krene više 💩

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 16:44

Nina92

Ruska1986

Lucyinthesky

Nina92

Nije to ni krvarenje, samo onak crtica, obris, jedva kapljica

Bit će to dobro 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 16:46

Ruska1986

Lucyinthesky

Nina92

I meni, ali moja nažalost počnu s nekim tragom i završe kao menstruacija,dosta rano, tako da sam se prvi put zavaravala da je implantacijsko. Nije lijepi čuti, ali možda nekoj curki takva info pomogne.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    23. Prosinac 2020. 17:01

Leoni 🌸

Cure, ja cu se udaljiti opet sa foruma, ali sada duze vreme.
    Nisam razocarana, jeste mi krivo, ali sam to ocekivala nekako, pa sam onih dana dusu isplakala.
    Sledeci postupak cemo videti kada je, ali ipak nisam pristalica FET, jer po meni sveze i mrzlo nikad nije isto! Bez osuda, to je samo MOJE MISLJENJE.
    Jako mi je drago da sam bila deo jedne grupe 🤗
    Zelim svima sretan Bozic i jos sretniju Novu godinu 🍀🌸☃️🎄🎉🎊

Nevjerni Toma, tebi će se prvoj primiti 🥰 Aj neka ti bude, svi će zbrisati sa foruma 🤷‍♀️🤷‍♀️ Vrati nam se brzoo

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

manemoj
    23. Prosinac 2020. 17:03

Leoni 🌸

Cure, ja cu se udaljiti opet sa foruma, ali sada duze vreme.
    Nisam razocarana, jeste mi krivo, ali sam to ocekivala nekako, pa sam onih dana dusu isplakala.
    Sledeci postupak cemo videti kada je, ali ipak nisam pristalica FET, jer po meni sveze i mrzlo nikad nije isto! Bez osuda, to je samo MOJE MISLJENJE.
    Jako mi je drago da sam bila deo jedne grupe 🤗
    Zelim svima sretan Bozic i jos sretniju Novu godinu 🍀🌸☃️🎄🎉🎊

Ajme baš mi žao, sad čitam ovo tvoje i nisam skužila pa sam išla vrtiti u nazad da vidim. Šaljem i tebi zagrljaj 🥰
    Malo je cura kojima uspije iz prve, mi nažalost nismo bile te sreće ali dočekati ćemo i mi svoj put. Odmori se koliko treba, opusti se, iskoristi onaj popis od MTB svih stvari koje sad nisi mogla raditi.
    Nadam se da ćeš nam se opet javiti pa makar i samo sa sretnim vijestima ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    23. Prosinac 2020. 17:05

Cure jedan veliki podsjetnik svima koji su ovako smotani kao ja 🙈
    Provjerite si jel imate dovoljno terapije do ponedjeljka pa ako nemate brzo po to.
    Ja uzimam 10 utrica dnevno 🤦🤦 pa mi jedna kutija brzo ode, sad računala i skužila da imam do petka navečer pa muž jurio po ljekarnama 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• mawow
    23. Prosinac 2020. 17:09

My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... earn75.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.