Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mawow
    23. Prosinac 2020. 17:09

My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... earn75.com

Ruska1986
    23. Prosinac 2020. 17:10

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Nina92

Haj cure, nisam se javljala bas trebala sam odmor, malo sam vas uspjela procitat vama se svasta izdogadalo.
    Bila sam u petak na transferu betu bi trebala vadit 29.12.
    Rezultati histeroskopije su dali da imam neke imunoloski probleme pa mi je doktor uveo decortine ali vidim da imam dosta nuspojava jucer sam imala povisenu temperaturu, i dosta mi je slabo.
    Danas sam vidjela crticu krvi na papiru sad neznam jel moguce da nakon 5 dana transfera bude implantacijsko?? Znam da je rano ali nemam nikakvih simptoma, danas sam napravila test znam da je rano nema ni sjednice sjenine…

Možda sam te već pitala, kod kojeg si dr? Nas dvije imamo sličan put, od Podobnika u Ivf, pa sam znatiželjna.
    Želim ti sreću ovaj put 🤞🤞🤞
    Za implantacijsko nakon blastica nisam sigurna kad nastupa, ali ja sam u prvom postupku 7 dpt blastice prokrvarila, iako nadam se da kod tebe nije to, 5.dan je ipak rano.

Meni su rekli da je krvarenje moguce 5 ili 6 dnt.

I meni, ali moja nažalost počnu s nekim tragom i završe kao menstruacija,dosta rano, tako da sam se prvi put zavaravala da je implantacijsko. Nije lijepi čuti, ali možda nekoj curki takva info pomogne.

Vidjet cemo! Nadamo se da je nasoj Nini ipak impl. 😊 kad je to sve zbrckano kod nas, za poludit 🙆🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sreca ♥
    23. Prosinac 2020. 17:14

Curee, da vam se javim, napokon dosla malo sebi, jutros smo bili na aspiraciji!! Imamo 7js. U soku sam!!! Party 🥳🙏🎄💪😅😁

🤍

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Prosinac 2020. 17:16

manemoj

Dada baš mi je žao, šaljem ti virtualni zagrljaj ❤️.
    Ja sam ti isto odmah sljedeći ciklus išla u FET i znam iz iskustva da je to nekako lakše jer ideš iz postupka u postupak i dosta brzo se sve dogadja.
    Ja sam platila transfer, sve preglede, odmrzavanje 3500 kn.
    A i pazi, mene su ti svi ovdje tjesili a i doktor da je FET uspješniji, e sad, ne mogu ti to iz iskustva još reći ali ajmo se nadati i vjerovati da je tako 🤞🏻

Iskreno, divim se curama koje idu iz stimulacije u stumstimulaciju, i kažem Bogu hvala na mojim 🐧 🐧 jer neznam kako bih podnijela još jedno šopanje hormonima jer sam bila nepodnošljivo nervozna i rastrgana. Pripisujem odmorno i stabilno tijelo boljem prihvaćanju FET jer to što nam hormoni rade to nije normalno... Bar meni 🙄🙄🙄

endometrioza

manemoj
    23. Prosinac 2020. 17:21

🌺Dada🌺

manemoj

Ja sam ti isto odmah sljedeći ciklus išla u FET i znam iz iskustva da je to nekako lakše jer ideš iz postupka u postupak i dosta brzo se sve dogadja.
    A i pazi, mene su ti svi ovdje tjesili a i doktor da je FET uspješniji, e sad, ne mogu ti to iz iskustva još reći ali ajmo se nadati i vjerovati da je tako 🤞🏻

Iskreno, divim se curama koje idu iz stimulacije u stumstimulaciju, i kažem Bogu hvala na mojim 🐧 🐧 jer neznam kako bih podnijela još jedno šopanje hormonima jer sam bila nepodnošljivo nervozna i rastrgana. Pripisujem odmorno i stabilno tijelo boljem prihvaćanju FET jer to što nam hormoni rade to nije normalno… Bar meni 🙄🙄🙄

Lakše je puno psihički, barem meni. Nema igli i ni ničega. Ja sam bila na estrofemu samo i mrvicu mi je radio probleme ali ništa strašno u usporedbi sa bockanjem, hormonima, aspiracijom.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 17:22

🌺Dada🌺

manemoj

Iskreno, divim se curama koje idu iz stimulacije u stumstimulaciju, i kažem Bogu hvala na mojim 🐧 🐧 jer neznam kako bih podnijela još jedno šopanje hormonima jer sam bila nepodnošljivo nervozna i rastrgana. Pripisujem odmorno i stabilno tijelo boljem prihvaćanju FET jer to što nam hormoni rade to nije normalno… Bar meni 🙄🙄🙄

Slažem se s tobom, nevjerojatna muka je ići sve iz početka, smrzlići su vjerujem zaista olakšanje i skroz mi je i logično da je uspjeh veći upravo radi toga što je tijelo odmornije.
    Mislim da ti nemaš brige da ćeš ikad morat u novu stimulaciju 😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    23. Prosinac 2020. 17:22

MilaSt

Curee, da vam se javim, napokon dosla malo sebi, jutros smo bili na aspiraciji!! Imamo 7js. U soku sam!!! Party 🥳🙏🎄💪😅😁

Super, jako lijepa vijest 💪🤩

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    23. Prosinac 2020. 17:26

Lucyinthesky

🌺Dada🌺

manemoj

Slažem se s tobom, nevjerojatna muka je ići sve iz početka, smrzlići su vjerujem zaista olakšanje i skroz mi je i logično da je uspjeh veći upravo radi toga što je tijelo odmornije.
    Mislim da ti nemaš brige da ćeš ikad morat u novu stimulaciju 😊

Kosa na glavi  mi se digne kad se sjetim što mi je stimulacija priuštila tj još uvijek imam posljedice 🙄  sad ako iz 3 feta ne uspijem dobro ću razmisliti što i kako dalje.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

23. Prosinac 2020. 18:10

Bozma 🍀🐞

Manemoj, nikakvog osjecaja, cak vise nema ni onog zatezanja od estrofema kao prije transfera. Ali prije 2 dana me tako zatezalo nakon setnje, kroz prepone, pa oko pupka. Da je bilo koji dan kasnije bila bi uvjerena da je to to. O onda jucer i danas nista.
    Tebi?
    Mattan meni je tata bio na tom radioaktivnom jodu. Mislim da to nije klasicno zracenje i kemoterapija. U bolnici popije taj jod i znam da nakon toga nije smio dijelit wc s nama ni bit u blizini trudnica jer je valjda zracio.kako Tiki kaze, najbolje joj je izvadit hormone pa ce znat na cemu je

Ja sam prvi put treći dan nakon transfera trodnevnih imala kao neke m grčeve, ma možda nisu ni grčevi nego kao neki neugodan osjecaj, bas ono kad osjecas i znaš da je maternica u pitanju, i prosli put sam isto to identično imala četiri dana nakon trodnevnih, i oba puta sam bila trudna.  Sljedeci put ako se dogodi isto znati cu vec tada prije bilo kojeg testa🤣🤣🤣. Jucer sam mislila odg ali sam zaboravila

MISS
    23. Prosinac 2020. 18:11

Lala1982 kod mene se i dalje krcka, ne znam sta bi ti rekla, to su ocito moji simptomi, nema povracanja ali u stomaku se cuda desavaju 😂 izgurat cemo,samo da bude sve ok
    Leptirica90 jel ti stalo ono krvarenje?
    Manemoj hahah, i ja san se sjetila danas za utiće,srića na vrijeme 😂

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.