Djevojke, ti testovi stvaraju napetost u nama i među nama! Lucija kad budes spremna i odmorna, vrati nam se! Ti si nam puna informacija, nemoj nas skroz napustiti 💗
Meni se bliži FET i bas sam vec sada sve nervoznija! :/ Vec mi je strah od neuspjeha i tog uzasnog osjecaja tuge, nemoci..... ne znam koji bi meni psihic pomogao u tome .... divim se kad vidim vas sa toliko pozitive ....
Počele smo se svađati oko gluposti. To je dobro, to znači da je sve više trudnica ovdje
Svaka ti cast 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣 bar me nasmijes svaki dan 😘
😂😂😂👍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja uopće ne vidim napetost ovdje, pa svatko kaže svoje mišljenje i nema tu drame 💗💗 A i napisano nekad nespretno zvuči naspram izgovorenog…
I evo navijam za svaku i mislim da ništa nije izgubljeno dok nije 100 posto 🥰
Živio govornik! 😂😂😂😂
Baš tako. Svi imamo svoje mišljenje. Npr. ja uopće ne volim trakice s rozim crtama jer mi je prestresno to jel se deblja ovoliko ili onoliko. Tako sam radila nakon 1.ivfa i kako trudnoća nije bila dobra nije se deblja la i sad bi me drugi put to iz ludilo. Ja volim baš zato kupit CB crta je bila tu, ponavljala test nisam nego čekala dvije bete. Onda nakon toga sam napravila još jedan da je baš jaka kao kontrolna za uspomenu. Sve mi znamo sebe i kako nam je lakše 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucija koliko su osjetljivi ti Muller testovi?
https://ibb.co/fpxg9S0
Ovako su meni bili, slicno u svakoj trudnice..
Racunajuci blastice na ovoj slici od 3 do 7 dana. Beta mi je 11dnt bila nesto manja od 400..
I ne, nema veze sto su se oba primila jer sam znala i s jednim 10 dan imati vecu betu i tamnije testove.
Lijepo se vidi. Ovo 3-7 su dt? Znaci ovaj zadnji test je cca 11-12 dana od ET? Pa to je to negdje kada dr.prep.raditi test 😘
oharascarlett14@gmail.com
Dobro jutro svima
SBjelis
dobro nam došla i brzo otisla na drugi spisak.
Ja uopste nisam imala problem da vidim crtice , nit sam morala da škiljim i izostravam pogled. Sto se mene tice, crtice su tu.
Ja čekam danas, sutra moju isporuku Lh trakica, opasno sam se naoštrila da hvatam plodne dane sa 2 tehnike i trećom- odokativnom metodom 🧐. Nekako mislim da moze uspeti i prirodno, samo treba ubosti trenutak, bukvalno 😂
Zaboravih ko je stavio fotku 🍑 🍑 breskvica izgledaju 🔝 100god ih nisam jela...
Ja inace obozavam da pravim i jedem čupavce (kokosovce) tako da su mi obavezni za praznike
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Cure, genijalne ste.
Ovakvu ludu moderatorucu jos nisam vidila.
Samo pozitiva! I kad je suza, isplakat se i opet red smijaaaaa, idemo daljeeeee ❤😍🙏
Aj da rijesimo ove sa sjenama 😋
Ali mislim da su 2 cure prijavile UZV danas... Ja cekam ko malo dite 😁😺🙈👀
Hvala Tanja! Ajme, MTB - jos jedna koka!!! 😋😜😎
Ajme cure moje ❤️
MTB prvo, nemoj me slučajno micati s popisa, biti ću dobra 🙈
Napete smo sve jako. Dajte da vam mudra manemoj nešto kaže 😂😂🙈🙈
Niti jedna od nas ne zna jel trudna dok ne napravi test i betu. Sve smo prvi tjedan optimistične, drugi tjedan krene nervoza i napetost (to isto piše na prvoj stranici 😉).
Što se simptoma tiče isto da vam kažem, ja sam prošli put imala sve simptome koje sam trebala imati, na kraju nula bodova. Svi ovi naši simptomi su od utrica, estrofema i svega ostalog. Mislim da prave simptome osjetiš negdje u 6, 7 tjednu ako krenu mučnine i tako nešto što baš tijelo luči.
Tako da do testa i ako nema simptoma nikakvih i ako ima nemojte to shvatiti kao negativan znak. Svaka žena i svaka trudnica je drugačija, neke su blagoslovljenje prekrasnom laganom trudnoćom, neke kao naša miss prodju malo teže sa krvarenjima, bolovima i brigom ali zato će njeno dijete sigurno imati 5 iz matematike dok će ova sa blaženom trudnoćom muku mučiti sa instrukcijama. 😉
Hormoni su gadna stvar, evo ja maloprije na sastanku krenula plakati kao kišna godina jer su mi moji javili da danas dolaze, ali ono jecanje i sve, morala izgasiti kameru.. šta ćeš 🤷😅.
Biti će to sve dobro, mene uvijek tješi kad vidim cure kojima je uspjelo. I onda pogledam njihov popis i brojim transfere i razmišljam sigurno joj je bilo muka prolaziti sve to ali vidi, stigla je na cilj 🥰
Sve ćemo mi stići na svoj cilj ❤️
Lucija nadam se da ćeš se brzo odmoriti i vratiti nam se, ja planiram raditi Mullerov test a treba mi oko sokolovi 😉
Grli vas sve virtualno vaša manemoj, jednog dana mama djece koja ću ju izludjivati sigurno ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ajme cure moje ❤️
MTB prvo, nemoj me slučajno micati s popisa, biti ću dobra 🙈
Napete smo sve jako. Dajte da vam mudra manemoj nešto kaže 😂😂🙈🙈
Niti jedna od nas ne zna jel trudna dok ne napravi test i betu. Sve smo prvi tjedan optimistične, drugi tjedan krene nervoza i napetost (to isto piše na prvoj stranici 😉).
Što se simptoma tiče isto da vam kažem, ja sam prošli put imala sve simptome koje sam trebala imati, na kraju nula bodova. Svi ovi naši simptomi su od utrica, estrofema i svega ostalog. Mislim da prave simptome osjetiš negdje u 6, 7 tjednu ako krenu mučnine i tako nešto što baš tijelo luči.
Tako da do testa i ako nema simptoma nikakvih i ako ima nemojte to shvatiti kao negativan znak. Svaka žena i svaka trudnica je drugačija, neke su blagoslovljenje prekrasnom laganom trudnoćom, neke kao naša missprodju malo teže sa krvarenjima, bolovima i brigom ali zato će njeno dijete sigurno imati 5 iz matematike dok će ova sa blaženom trudnoćom muku mučiti sa instrukcijama. 😉
Hormoni su gadna stvar, evo ja maloprije na sastanku krenula plakati kao kišna godina jer su mi moji javili da danas dolaze, ali ono jecanje i sve, morala izgasiti kameru.. šta ćeš 🤷😅.
Biti će to sve dobro, mene uvijek tješi kad vidim cure kojima je uspjelo. I onda pogledam njihov popis i brojim transfere i razmišljam sigurno joj je bilo muka prolaziti sve to ali vidi, stigla je na cilj 🥰
Sve ćemo mi stići na svoj cilj ❤️
Lucija nadam se da ćeš se brzo odmoriti i vratiti nam se, ja planiram raditi Mullerov test a treba mi oko sokolovi 😉
Grli vas sve virtualno vaša manemoj, jednog dana mama djece koja ću ju izludjivati sigurno ❤️
❤
Nego šta 😊
Ja zaboravila pitati doktoricu jel bi smjela imat odnose sad ovih dana!? Prošlo je mjesec i po ako me razumijete 😵😵😵😵
I smijem li uopće pokušavati zatrudniti ovaj mjesec prirodno, pa ne mislim mjesec dana ne pokušat 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji