Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2020. 10:28

SBjelis

Lucija koliko su osjetljivi ti Muller testovi?

https://ibb.co/fpxg9S0
    Ovako su meni bili, slicno u svakoj trudnice.. 
    Racunajuci blastice na ovoj slici od 3 do 7 dana. Beta mi je 11dnt bila nesto manja od 400..
    I ne, nema veze sto su se oba primila jer sam znala i s jednim 10 dan imati vecu betu i tamnije testove. 

Seny
    22. Prosinac 2020. 10:30

AuroraB

Senykoliko je trajao sam postupak propuhivanja? Koliko si morala ostati kod njih? Čini mi se da ti je doktor Grbavac to radio? Koliko dugo si čekala za termin?

Da bila sam kod dt. Grbavac...sve pohvale za njega i sestru. Jako su bili ljubazni i njezni u samom postupku a doktor mi je i sve lijepo objasnio. Sam postupak je trajao oko 20min. Bas mi je brzo proslo vrijeme. Ja sam termin jako brzo dobila...zvala u ponedjeljak i dobila termin u srijedu. Dal je to bila slucajnost da su imali bas tada slobodan termin a meni je bas tada i odgovaralo s obzirom na dane u ciklusu.

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

AuroraB
    22. Prosinac 2020. 10:31

Ma nisam prevarantica na žalost, čak sam i uložak stavila jer mi je pomalo krenuo osjećaj da stiže Grinč. 😌
    Moja sjena je od štoperice... 
    Ali hvala vam cure jer budite nadu💗❣💗 Stvarno ste super sve od reda... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 10:31

Počele smo se svađati oko gluposti. To je dobro, to znači da je sve više trudnica ovdje 

💔💔💔

AuroraB
    22. Prosinac 2020. 10:33

MTB

Počele smo se svađati oko gluposti. To je dobro, to znači da je sve više trudnica ovdje

Dobra si...dobra😃

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

22. Prosinac 2020. 10:33

Curke zelim vam svima puno srece, bez opterećivanje testovima.. 
    Ne nagovaram nikoga na nikakav sveti muller samo sam izrazila svoje nazalost predugo iskustvo u propisanih 1001 razlicitih testova, osim kineskih... 
    Malo cu se od maknuti od teme. Zbog sebe. 
    Svima vam zelim velike troznamenkaste bete i bebice. 
    Sve najbolje u Novoj🤗🙏... 
    🌺💗💗💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 10:34

AuroraB

Ma nisam prevarantica na žalost, čak sam i uložak stavila jer mi je pomalo krenuo osjećaj da stiže Grinč. 😌
    Moja sjena je od štoperice…
    Ali hvala vam cure jer budite nadu💗❣💗 Stvarno ste super sve od reda…

Draga, nije zlonamjerno, ja se jako jako jako jako nadam da ću te se riješiti i frknuti te na trudnice. 
    Držim fige da grinč ne dođe. Btw, ja sam par dana nakon bete imala osjećaj kao da poplava dolazi, ono, menstruacija svih menstruacija, i kao da su utrići samo brana koja je zadržava.
    I onda nakon bete, samo se polako primirilo 
    Tako da, ne znamo dok ne izvadiš betu. Pa vidiš miss koja je krvarila i mogla je to zamijeniti za menstruaciju, i maslacakxx koja je prestala uzimati terapiju jer je test bio snježno bijeli. Ne znamo dok ne dobijemo taj nalaz. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 10:36

Otjerali ste mi lucija007 
    Draga, ako nas još čitaš, odmori se i napuni baterije preko praznika. Sve najbolje u 2021 ti želim 
    Kad se poželiš vratiti, tvoj čopor će biti tu. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 10:37

🌺Dada31🌺

Cure evo vam moj snješko snježni… Ako koja želi privući kroz filtere jer ja nemam nikakvih 😏😏
    .
    https://ibb.co/JdDkhz9
    .
    https://ibb.co/BsSKHs5
    .
    https://ibb.co/b5nyZVD
    .
    Mislim da je ovo nikakva crta za 8dnt, i ne kužim zašto onda vadim betu na 9dnt 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Neznam šta da mislim. Osim da ništa od mene ovaj mjesec. 🙄

Ja ti mogu reći iz svog iskustva ja sam radila baš taj test i 9dnt trodnevnog crta je bas bila ok. Probaj ponovit za dan dva i sretno ti 😘 ne raste svakom beta isto 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    22. Prosinac 2020. 10:39

AuroraB 
    To je to stoperica je izašla 
    https://ibb.co/r66ph5F

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.