Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Seny
    22. Prosinac 2020. 10:15

AuroraB

Senyja sam sada bila u postupku u Poliklinici IVF, i zadovoljna sam bila. Sviđa mi se pristup pacijentu u privatnoj poliklinici, posvete ti vremena… nisi kao na traci. Hvala ti na savjetu, vidjeti ću gdje ću dalje😊 Iako ja već imam termin od ranije u Petrovoj, samo bih morala pomaknuti nekako za jedan mjesec (ili se zamijeniti sa nekime) jer bi mi bilo prerano ići već u veljači kad sam zapisana.
    Sad imam već više iskustva i dojmova, pa ću ovaj puta dobro razmisliti!

Kako god da odlucis zelim ti svu srecu 🍀💞

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

ANKSIMORON
    22. Prosinac 2020. 10:17

LUCIJA007

Clearblue test necu komentarati jer ga NE VOLIM 🙊😜😂😂
    NAPRAVI muller pa cemo pricati😂

🤣🤣🤣🤣 lucija priznaj da imas neki deal sa mullerom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sve i da imam neki test doma ne bi ga od straha popisala... jer nije vise tu bitno oce li biti poz ili ne... nego koji test je 😆😆😆🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    22. Prosinac 2020. 10:18

AuroraB

Dadaaaa31pa ti imaš crtu!!😃🥰😃😊 Pa ja je vidim bez problema!!!
    Ovo ti je snješko bijelić, ja je jedva vidim uživo!

https://ibb.co/D9jK7ZG

Ja ne znam jesam luda ali vidim i jednoj i drugoj crticu... tako da cure ne dramite, strpite se i odite vaditi betu... biti ce i jednoj i drugoj pozitivna 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 10:19

ANKSIMORON mislim da nas je nestrpljenje sve preuzelo. Ono, izdrzis 8 dana i onda ne mozes jos 2-3 neg napravis test i padnes u depru jer je crta slaba ili je nema.... Uf. Meni su rekli betu vadit 2tj nakon ET pa mi ovo sve zvuci pumo rano. Ali.. velike su to i lijepe zelje.. I onda ne izdrzis. 😕

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 10:21

ANKSIMORON

AuroraB

Dadaaaa31pa ti imaš crtu!!😃🥰😃😊 Pa ja je vidim bez problema!!!
    Ovo ti je snješko bijelić, ja je jedva vidim uživo!

https://ibb.co/D9jK7ZG

Ja ne znam jesam luda ali vidim i jednoj i drugoj crticu… tako da cure ne dramite, strpite se i odite vaditi betu… biti ce i jednoj i drugoj pozitivna 🥰🥰🥰

POTPISUJEM!

22. Prosinac 2020. 10:21

AuroraB

Lucija007da ti možda nisi voditeljica poslovanja u Mulleru? 😋
    Koliko ja vidim, ostali testovi nisu baš toliko loši koliko se naglašava ovdje, a posebno ne kinezi One step, izgleda da su točniji i osjetljiviji od Mullerovih.
    Znam da se tebi trudnoća vrlo rano pokaže, doslovno drugi dan nakon transfera, ali većini cura ovdje ipak nije tako… Ja bih baš bila sretna da se ovdje malo smiri tempo tog forsiranja testiranja i kometara kako se već nešto trebalo vidjeti. Da se trebalo, beta bi se određivala 8 dan (bubam) nakon transfera.🤷‍♀️

Ja nisam nikog forsirala da pravi test? Ili? Samo sam komentirala curama koje su vec samovoljno napravile test da ne volim clearblue, za kineze ne znam jer ih nikad nikad ni radila pa ih niti ne komentiram kad ne znam, pa iz svog iskustva kazem da mi se muller pokazao  najbolji, od npr clearblue, bilo kojeg iz ljekarne, gravignosta, onog iz dm-a Itd... Te sam sve radila... svatko neka radi koji i kad hoce...
    AKO uopce hoce, ako nece jos bolje. 

ANKSIMORON
    22. Prosinac 2020. 10:22

SBjelis

ANKSIMORON mislim da nas je nestrpljenje sve preuzelo. Ono, izdrzis 8 dana i onda ne mozes jos 2-3 neg napravis test i padnes u depru jer je crta slaba ili je nema…. Uf. Meni su rekli betu vadit 2tj nakon ET pa mi ovo sve zvuci pumo rano. Ali.. velike su to i lijepe zelje.. I onda ne izdrzis. 😕

A znam ja se salim... ja bi volila da sam i ja hrabra ali nisam da tako rano radim test 😄😁 sacekat cu ja jos koji dan for sure...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 10:23

Lucija koliko su osjetljivi ti Muller testovi?

BAJOMA
    22. Prosinac 2020. 10:23

Dada po meni pozitivan test 
    https://ibb.co/9nTdM8f

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 10:25

AuroraB i Dada su dvije prevarantice, ko fol nema crtice a oči mi izbila 🤞😅
    Moje curke nije to uopće loše,i svi ih vidimo 💗 A vjerujem da i Leoni ima jednu takvu ali mudro šuti 🤪 i ne vidim smisao toga da se uspoređuje kom se vidjela a kom ne 🤷‍♀️ Ti "sveti" Mullerovi su meni pokazali sjenu dan prije Bete koja je bila 0 tako da..... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.