Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Prosinac 2020. 09:44

Lucyinthesky, držmo fige da nije menstruacija. Razumijem skepsu s obzirom na to da si već imala to iskustvo. Dobar si plan napravila, nema smisla otezati sa testom i betom jednom kad krene krv.

VM, držmo fige!!!

Izgleda da meni matična mliječ ima zanimljivo djelovanje. Jučer sam počela s uzimanjem i oba dana, nekih pola sata, sat nakon uzimanja, imam pravi proljev (da prostite). S obzirom da inače imam jako lijenu stolicu i zatvore, te idem na wc svaka 2, 3 dana, za sad mi je ovo dobrodošlo. Vidjet ćemo kako će biti za nekoliko dana - radije bih da mi regulira stolicu nego da budem u ovoj krajnosti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Prosinac 2020. 09:48

AuroraB, sve super vijesti. Ali nećeš se samo tako izvući. Gdje je slika klope iz Mekića?

💔💔💔

14. Prosinac 2020. 09:53

MTB sad kad spominjes maticnu, nadam se da ono meni prosli mjesec nije bilo od maticne 🙈. Iako, uzimam je i sad i sve je ok. Nemam cak ni problema sa okusom, stavim pod jezik i ne gutam niti je pustam s druge strane jezika. Izvedem pse na piš dok se otopi i ni je osjetim onaj okus. A ispocetka dok nisam ispraksirala bi mi dosla do grla pa bi kasljala citav dan.
    AuroraB ja bi radije sliku embrija 😁

Ruska1986
    14. Prosinac 2020. 09:58

AuroraB

Mattan, dobra si bila kokica kad si dobila tako lijepe zametke👏☺️🐔🐧🐧🐧
    Lucyintheskynije još ništa izgubljeno, mislim da sam negdje pročitala da se kasnija implantacija događa 7-8dpt… Daj pokušaj pišnuti jedan testić😽

Cure, gotova sam sa transferom😍 Vraćena su mi dva zametka, jedan navodno savršeni osmostanični, bez fragmenata, da jako lijepo izgleda, ocjena AA, a drugi ima 10 stanica i fragmenata manje od 5%, on je mrvicu slabiji ali isto dobar.
    Treći kojem su jučer bile stanice nejednakih veličina, se ispravio i krenuo u fazu prekompaktacije☃️😇 tako da će njega čuvati još dva dana… Navodno vjeruju da će doći do blastice, tu se zaista ne želim zanositi, ali 🤞🤞
    Četvrti već ima 17stanica i naravno nije dobar zbog toga, ali mu opraštam, nek on samo luduje i ode sa stilom😂
    Embriologica koja je danas u smjeni, je jedna mlada, predivna žena sa kojim obavite razgovor prije transfera☺️, a ne da vas bace na stol tik do transfera i kažu npr. sve stanice su vam propale, vraćamo ovo što je ostalo i aj bok. (privatna klinika vs. državna bolnica 1:0)

Saznala sam još da se na postupak ništa ne čeka ako plaćate, a ako potpišu ugovor za HZZO-om u siječnju, da će se doći na red u ožujku.

Sretna sam cure, moliti ću i vjerovati u ove svoje bebice. Betu vadim na Badnjak✨🌠 Tako da će ovaj Božić otići svakako u krajnost, samo je pitanje koju😏🙂💗🌲

🥳🥳🥳🥳🥳 supeeeeer 🤗🤗🤗 da, i meni je ona bila prvi put i toliko tih informacija dala i opisala sve, a ja samo blejala jer nist nisam kuzila 😂😂 I sad svaki put kad dodjem na pregled, uvijek pita jel sve ok.. Bas jedna predivna curka ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Vučica
    14. Prosinac 2020. 10:08

Stigao i drugi nalaz bete: 640. Prva Beta je bila 334. Nije bas duplanje od 100% (vec 91%, isla odmah racunati☺️). Sto mislite? Dr kaze da je ne treba ponavljati. Uzv 22.12.

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Lucyinthesky
    14. Prosinac 2020. 10:09

AuroraB super vijesti i drago mi je radi tebe, a za dalje držim hrpu 🤞🤞🤞
    Ta bilogica je i meni bila prije transfera i s njom sam komunicirala o zametcima, isto je sve bila divno objasnila.
    Hvala svima na brizi, otići ću pod pauzom u Muller i to je to, ne znam da li ima smisla da ga radim popodne ili bolje ujutro.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    14. Prosinac 2020. 10:11

AuroraB

Mattan, dobra si bila kokica kad si dobila tako lijepe zametke👏☺️🐔🐧🐧🐧
    Lucyintheskynije još ništa izgubljeno, mislim da sam negdje pročitala da se kasnija implantacija događa 7-8dpt… Daj pokušaj pišnuti jedan testić😽

Cure, gotova sam sa transferom😍 Vraćena su mi dva zametka, jedan navodno savršeni osmostanični, bez fragmenata, da jako lijepo izgleda, ocjena AA, a drugi ima 10 stanica i fragmenata manje od 5%, on je mrvicu slabiji ali isto dobar.
    Treći kojem su jučer bile stanice nejednakih veličina, se ispravio i krenuo u fazu prekompaktacije☃️😇 tako da će njega čuvati još dva dana… Navodno vjeruju da će doći do blastice, tu se zaista ne želim zanositi, ali 🤞🤞
    Četvrti već ima 17stanica i naravno nije dobar zbog toga, ali mu opraštam, nek on samo luduje i ode sa stilom😂
    Embriologica koja je danas u smjeni, je jedna mlada, predivna žena sa kojim obavite razgovor prije transfera☺️, a ne da vas bace na stol tik do transfera i kažu npr. sve stanice su vam propale, vraćamo ovo što je ostalo i aj bok. (privatna klinika vs. državna bolnica 1:0)

Saznala sam još da se na postupak ništa ne čeka ako plaćate, a ako potpišu ugovor za HZZO-om u siječnju, da će se doći na red u ožujku.

Sretna sam cure, moliti ću i vjerovati u ove svoje bebice. Betu vadim na Badnjak✨🌠 Tako da će ovaj Božić otići svakako u krajnost, samo je pitanje koju😏🙂💗🌲

Super AuroraB :))) bas sam cekala kad ces se javiti... znaci ipak ce biti barem jedan smrzlic... drzimo fige ..

A pro po te embriologice ja sam je isto upoznala, slucajno 🤣🤣 jer sam mislila da je sestra, a ona meni milo, ne trebam vam ja sad, trebat cu vam nakon aspiracije 🤣🤣🤣 ja se pocela ispricavat a ona bas umiljato ma joj uopce se ne brinite nitko ne misli da sam bitan lanac u kariki 🤣🤣 ugl divna zena.. sto se tice usluge ja sam i dosad bila privatno i mogu stvarno reci da sam sa ovom klinkikom jako zadovoljna, uslugom... ishod naravno ne ovisi o tomu... ali usluga i sve na vrhuncu... svaka preporuka i pohvala...

Sad lipo odmaraj.. planiras raditi ili si uzela bolovanje 😁 od sutra mislim...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Marinela87
    14. Prosinac 2020. 10:11

Lucyinthesky uh, vjerujem da je obeshrabrujuce vidjeti te tragove krvi s obzirom na iskustvo.. Ali pošto ovdje stvarno nema pravila, držim fige!! 🤞🤞 i mene je počela hvatat neka zlovolja isto vjerujem od slabog kretanja, pesimizam, al probat cu dic raspoloženje do srijede kad sam odlučila uranit s betom😀 ako bude negativna, veselim se bar vjezbanju🙄
    Aurora i Mattan čestitam na super rezultatima🤩🤩pozitivna beta na badnjaka bi bila baš filmska💞
    VM trebaju nam čuda, držimo fige🤞🤞🤞
    MTB ova tvoja po svemu se čini neki egocentrik 🙄a nakon ovakvog bezobraznog i bezobzirnog postupka stvarno je tesko ostat prijatelj.. Mislim, kojim očima više gledat tu osobu.. 
    Sve cure, nek nam je dobar ovaj ponedjeljak🍀🍀

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Lucyinthesky
    14. Prosinac 2020. 10:14

Vučica

Stigao i drugi nalaz bete: 640. Prva Beta je bila 334. Nije bas duplanje od 100% (vec 91%, isla odmah racunati☺️). Sto mislite? Dr kaze da je ne treba ponavljati. Uzv 22.12.

Super vijest, čestitam 🥳❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    14. Prosinac 2020. 10:30

Vučica

Odlične vijesti 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.