Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    08. Prosinac 2020. 19:05

Nikitta ovdje j.. lud zbunjenog 🤷‍♀️ Možeš u kupke za nogu dodati prah hipermangan, mi ga u fizikalnoj koristimo nakon amputacije, kod gihta, i bilo kakvih ozljeda...
    Na prvu mi se učinio kao jedan sindrom poremećaja cirkulacije ali do sada bi zahvatio i druga mjesta... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• T_Ivy
    08. Prosinac 2020. 19:16

Evo i ja da se javim. Konacno sam uredila potpis:)
    Danas su bile konsultacije u Bonu. Vrlo simpaticna doktorka nas je primila. Bila je skroz u redu, jedino sto sam je zatrpala papirima, pa se malo bila izgubila - kada trudnoca, koliko js kada, kakve terapije. Vrlo je bila realna, sve je pogledala. Njen predlog je da cim pre idemo sa punim stimuliranim, posto ga nisam imala tri godine, pa da ako to ne ide uradimo narednih nekoliko prirodnih. Dala nam je i opciju da uradimo i prvo mini ako hocemo, zbog lekova koji su nam ostali (menopuri). Punih sat vremena smo pricali, ali videla sam da se pred kraj vec malo unervozila. Za sada sam zadovoljna. Kod njih bih u proces mogla u januaru ili februaru. Sada slede jos konsultacije u Green IVF 23. decembra, od kojeg zbog nase Dada imam velika ocekivanja 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

AuroraB
    08. Prosinac 2020. 19:22

Nikitta mislim da nije isto vježbati malo palac ili hodati naokolo. I nakon operacije, npr. ramena, ljudi moraju malo vježbati rame, ali ne odmah i rukomet igrati😂 Vježbaj ga, ali miruj😉
    Mattan imaš u Mulleru Exfoliating socks, dugotrajan je proces, cca mjesec i pol treba dok se sve ne sredi, ali iza toga mjesecima je održavanje stopala jako jednostavno. Moje sve frendice su to probale, pa sam išla i ja... bila sam jako ljuta na njih kasnije jer sam ja jako osjetljiva na stopala, a to se samo ljuštilo i padalo, a nakon prva dva tjedna mi se želudac dizao kako je to padalo, veliki mjehuri se se radili pa gulili... ono bljak. ALIII nakon toga sam cijelo ljeto sam bila bez brige, samo lagana njega sa kamenom prilikom tuširanja i kremica neka. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• T_Ivy
    08. Prosinac 2020. 19:22

Nikitta draga, meni se cini da je tu svakako Visanne doprineo. Svakako da setanje nije pomoglo, ali nekako mi je svuse velika slucajnost da ti se ista stvar dogodi oba puta kada si krenula da pijes lekove. U svakom slucaju pomoci ce da mirujes, da iskljucis da je pogorsanje od setanja. Mnogo mi je zao, stvarno. Ti si ovde za nas sve i o svemu vodis racuna, a ovamo maler za malerom. Meni se cini da je malo i ova cela godina 2020 naopaka, onako na nekom globalnom, unverzumskom planu Ja bas ne verujem mnogo u astrologiju i te stvari, ali kada vidim sta se sve dogadjalo ljudima bliskim meni, pa i meni samoj, to mora da je neka crna madjija 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

AuroraB
    08. Prosinac 2020. 19:23

Anksimoron kakvo je stanje kod tebe?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 19:27

TirelessIvy

Evo i ja da se javim. Konacno sam uredila potpis:)
    Danas su bile konsultacije u Bonu. Vrlo simpaticna doktorka nas je primila. Bila je skroz u redu, jedino sto sam je zatrpala papirima, pa se malo bila izgubila - kada trudnoca, koliko js kada, kakve terapije. Vrlo je bila realna, sve je pogledala. Njen predlog je da cim pre idemo sa punim stimuliranim, posto ga nisam imala tri godine, pa da ako to ne ide uradimo narednih nekoliko prirodnih. Dala nam je i opciju da uradimo i prvo mini ako hocemo, zbog lekova koji su nam ostali (menopuri). Punih sat vremena smo pricali, ali videla sam da se pred kraj vec malo unervozila. Za sada sam zadovoljna. Kod njih bih u proces mogla u januaru ili februaru. Sada slede jos konsultacije u Green IVF 23. decembra, od kojeg zbog nase Dada imam velika ocekivanja

Ja sam na prvim konzultacijama bila više od sat i pol... I iskreno iskreno ti želim da te zapadne moj doktor Fehr 🙏❤️ imam samo riječi pohvale ali STVARNO i neznam što bi se moglo desiti da mišljenje promjenim. Što bi tek bilo da pričamo isti jezik 😂 nijednom nije negodovao što se sporazumijevamo na eng. Zbilja profesionalan 😊

endometrioza

Matkiša 😎
    08. Prosinac 2020. 19:27

AuroraB prošli mjesec sam za tim od Balee, nije loše ali evo nakon mjesec i pol opet...mogla bi probat iz Mullera onda... A noge jadne močim bar 1xtjedno a mažem 2x na dan, i mogu reći da mi je najbolja krema ona za njegu bradavica kod dojilja...
    A što su mi napravili u kozmetičkom uff... Do krvi mi to odstranjivali

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

vuky
    08. Prosinac 2020. 19:30

Nikitta ajde bas probaj ne stajati sutra punom tezinom na to stopalo i poprati- ja bi tako! I vjezbaj u rasterecenju stopalo, prstima probaj hvatati neku tkaninu, pa otvarati .... i lagano razgibavaj, mislin da si predugo skroz stedila prst- znaci svako malo radi vjezbe, ali jos nemoj skroz opteretiti! Probaj i na yt naci vjezbe za stopala! 
    Mozes mi onda poslati od cure na mail instagram profil, ako nebi tu stavila :) moj mail je: vukicat@yahoo.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Prosinac 2020. 19:31

Nikitta

Ruska1986 baš si dobro opisala moju situaciju, za ispalit 🤣 Ništa, opet iden na štake, i noga samo u širokoj čarapi i na to štucna. Tako sam prvo vrijeme išla na previjanje, pa jebi ga, mislim moram sutra kod zubara, zub me boli, moram to riješavati. Sve mi se nagomilalo. I to je jednostavno tako. Ako ne prošvikam ovu godinu…
    Mattan taj hipernangan sam koristila mjesecima, niš mi nije pomoglo što se tiče paronihije koja je se razmahala u siječnju, i odmah krenula s tim kupkama i Betrion masti, na kraju završila na antibiotiku. I tako 3x u ovoj godini. I onda sam otišla to operirati 16.10., jer je nokat bio uništen. Sad radim hladno-vruće kupke prema preporuci dermatologa s 5ml hipoklorita na 5 L vode. Sve je išlo super, kupke sam počela u petak (kad i Visanne), i sve je super išlo na bolje, do danas. Ne znam, sad je moj kirurg rekao da će pokazat ove fotke mog palca vaskularnom kirurgu.
    Dada31 ja nisam skidala lak s noktiju na rukama, jer je trajni, samo sam skinula s noktiju na nogama, imala sam svoju spavačicu, samo ispod ništa nemaš, i bosonoga, da vide nokte. Ma bit će sve okej, posebno ako dobijaš neku anesteziju, bit će ti ni-na-na-na-mala beba pavaaa 😆

Hahahahah Nikitta, bit će na na na... Dobro da se ne razumijemo puno, ako budem buncala nadam se da ću na hrvatski 😂
    Uglavnom imam nokte na rukama velike i gelirane i on je to vidio, no nije spomenuo da ih moram skidati. A što se nogu tiče skinuti ću lak, ali nedavno sam gel skidala i to sad izgleda katastrofa 🙄🙄 ali baš me briga. Obući ću tuniku, i ponijeti veću torbu da si sve mogu spremiti unutra 😁

endometrioza

ZARAUS
    08. Prosinac 2020. 19:44

Cure, što biste preporučile za bolju implantaciju?

Pogotovo recimo ako se sumnja na trombofiliju..

Andol? Pola?

Nešto za dizati progesteron, a da nisu Duphastone:)?

Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.