Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Seny
    07. Prosinac 2020. 14:50

Stigao mi danas  nalaz ureaplasme koji sam ponavljala nakon terapije i UREDAN JEEEE 🙏😊 Kako sam sretna...sada mogu obaviti i prohodnost jajovoda i krenuti korak dalje 🙏😊😊 
    Ajme brzo sam se ja rjesila te male zloctstoce 😊💪

Ja 37.5🙋‍♀️ On 37🙋‍♂️
    Godinu dana pokusavanja
    23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
    10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
    AMH 11.6 pmol/L
    11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
    9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
    16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝

• *.Women_name.*
    07. Prosinac 2020. 14:51

Teja također čestitam na uzv. ❤️
    Čestitam i ostalim curkama na lijepim vijestima 😊 
    Ja mucim muku danas s mučninama. Jutros sam popila prvu tabletu elebaby i po vratila nakon 3 minute i od jutros mi nije dobro 😒 imala sam ja mučnine i do sad, Al ovo danas je x10
    Još da sve bude bolje svekrva mi pozitivna na covid od nedjelje, suprug bio u kontaktu u srijedu. Za sada nema simptoma. Ali baš me strah 😏 nadam se da će sve biti ok! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    07. Prosinac 2020. 14:54

MTB

Ruska1986, aaaaw, curica!! Baš mi je drago da je sve u redu.

ANKSIMORON, ništa MTB nije pobrkala, AuroraB je pobrkalaMattan, samo glavu gore. Da, nisu lijepo postupili, ali uopće ne znači da su ti nalazi loši. Pa imali smo prije dva mjeseca 2 cure koje su imale samo 3, 4 j.s., sve su se oplodile i imale su i transfer i smrzliće. Važna ti je kvaliteta, ne kvantiteta.

Nikitta, hvala. Vidim, bit će još kupovine za mene, ali ne sad, ovo stavljam na popis za idući put.

Tuma, sutra je pregled. Stanje nepromijenjeno. Izgleda da mi ne gine trošak od 4500kn.

E ali ovo za j.s.. baš sam razmišljala o tome. 
    Koliko uopće ima smisla pumpati ih puno? Razmišljam naglas jel ali ja sam ih imala samo 4, od toga se 3 oplodile, jedna vraćena i dvije smrznute.
    A ne sjećam se kad smo zadnji put imali curu koja je imala puno a da ih je više dočekalo smrzavanje? Ako se ne varam mislim da je to zadnja bila Lucija007.
    Ne znam jel uopće ima smisla ovo što pišem 🤷 
    Nekako mi djeluje samo da se overstimulira, cure na folikulometrijama imaju puno i onda budu jako razočarane kad nema smrzlica.. 
    Može biti sam skroz zabrijala.. samo mi misli tako idu..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

07. Prosinac 2020. 14:57

MTB

ANKSIMORON, ništa MTB nije pobrkala, AuroraB je pobrkalaMattan, samo glavu gore. Da, nisu lijepo postupili, ali uopće ne znači da su ti nalazi loši. Pa imali smo prije dva mjeseca 2 cure koje su imale samo 3, 4 j.s., sve su se oplodile i imale su i transfer i smrzliće. Važna ti je kvaliteta, ne kvantiteta.

Nikitta, hvala. Vidim, bit će još kupovine za mene, ali ne sad, ovo stavljam na popis za idući put.

Tuma, sutra je pregled. Stanje nepromijenjeno. Izgleda da mi ne gine trošak od 4500kn.

5000kn sam ja, platila🙈
    Plus test na koronu 700kn

07. Prosinac 2020. 15:01

manemoj

MTB

E ali ovo za j.s.. baš sam razmišljala o tome.
    Koliko uopće ima smisla pumpati ih puno? Razmišljam naglas jel ali ja sam ih imala samo 4, od toga se 3 oplodile, jedna vraćena i dvije smrznute.
    A ne sjećam se kad smo zadnji put imali curu koja je imala puno a da ih je više dočekalo smrzavanje? Ako se ne varam mislim da je to zadnja bila Lucija007.
    Ne znam jel uopće ima smisla ovo što pišem 🤷
    Nekako mi djeluje samo da se overstimulira, cure na folikulometrijama imaju puno i onda budu jako razočarane kad nema smrzlica..
    Može biti sam skroz zabrijala.. samo mi misli tako idu..

Da.. Ja sam imala sad 6 embrija zamrznutih, prije tog 5 blastica.. Ne trosim nista jer mi uvijek kao hvale embrije a isti rezultat sam imala i kad sam imala doma kucnu apoteku svega i bez toga.. Ja pijem jedino vit D i folate.. Iskreno ja ne volim tu plastiku, naravno da mislim da ce mi pomoc i g... bi pojela moj Boze 🙈🙈🙈

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 15:01

Jeremija, MTB pa skroz ste u pravu, nešto sam se ubedirala jer sam valjda očekivala puno više, ali niti sam jako stimulirana niti pucam od plodnosti tako da je i ovo skroz ok broj 😊
    Dada i ja isto štopericu u 22:00, možda sam js dvije dobila jer u prirodnom ciklusu sam uvijek ovulirala unatoč štopericama, ali možda i bubam sada...
    Ti ništa u guzu ne primaš sutra?
    Meni su rekli u pola 8, ali to kod njih može biti i 11 tako da... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 15:02

Dada ok, ovo primanje i guzu nije trebalo ovako zvučati 😂😂😂😂
    Ruska1986 ja tek sada vidim 💜💜💜 Divno 🎉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Prosinac 2020. 15:05

Ruska1986

Drage cure, evo mene sa pregleda… Danas smo radili anomaly scan i sve je savrseno! 😊 Beba ima sve sta treba imat… Rukice, nogice, stopala, prstice, zeludac(presladak je), i sve ostalo. Sve je savrseno, osim mog tlaka koji je bio 142! 🙆🏻‍♀️ al inace nije toliki neg valjda od uzbudjenja. Iiiiiii… Imamo malu curicu 💜 ja sam bila uvjerena da je deckic, ali se bas vidlo da je cura! 🤗 pa se sad nekako privikavam na to. Ja dobila 7 kila 🙈🙈 nista nije komentiro(nisam bas debela ni vizualno), ali moram napravit OGTT do slij put(sve trudnice to rade). Danas mi je ukinuo i duphastone i pijem samo Elevit i Magnezij( to nisam prije pila i to mi je uveo novo). Rekao je da se Duohaston inace daje u rizicnim trudnocama, a moja je savrsena(zasad) pa nema dalje potrebe. Stavljam vam i slikicu 🤗 kaze muz da je ista on 😂😂 i nije izgledao kao da se sali 😂😂😂
    https://ibb.co/ZLn4LSt
    Za zamrzavanje: zametke nemaju pravilo zamrzavati prije 5og dana. Ali mi se cini kao i da nije bas sigurno da ne bi zamrznuli i treci dan. Nisam nista dalje stigla pitat jer je netko usao i bas je guzva bila!
    Lucyinthesky, ja sam pila dvije ture antibiotika(daju ti one koji se mogu u trudnoci). Sa prvim mi nije otisla E.Coli, tek sa drugom turom. U trudnoci se sa tim treba sto prije reagirat, da se ne bi prosirilo na bubrege ili dalje(govorim za E.Coli). Tako, ako te i dalje bude mucilo, ja bi napravila urinokulturu i onda vidla o cem se radi… Mozda je samo neka lagana upalica.

Ruska 
     cestitam divno 💕💕💕, zdrava curica...
    Da nam je sto vise ovakvih slicica na forumu 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Prosinac 2020. 15:14

Seny, to je fantastična vijest. Ja sam se par mjeseci borila s njom, znam kako je.

manemoj, ja se slažem s tobom. Mislim da je kod nas praksa da se ide na jako stimuliranje i na to da je veća vjerojatnost da će se imati za transfer ako postoje veliki brojevi.
    S druge strane, onda su i stanice nekvalitetnije i puno ih propada. Vjerujem da bi i za naša tijela i za naše j.s. bilo bolje da se ide na duže i blaže stimulacije pa da onda imamo manji broj stanica, ali da su te kvalitetne.
    Ja i dalje mislim da nije normalno da sam ja išla na aspiraciju 11dc (i onda dobila komentar kako mi ih je premalo bilo zrelih s obzirom na očekivanja) kad mi inače ovulacija ide 16, 17 dc - očito ja imam jajne stanice koje idu polako ali sigurno.
    Često imam osjećaj da se nas ne tretira kao živa bića, žene, već kao vreće za oplodnju, a za posljedice koga briga.

Lucija007, 4500 ako se plati odjednom, već pitala. Nadam se da će mi ginekologica dati uputnicu za koronu, ako ne, platit ću (već sam plaćala, što je to meni, ležim na novcu i ne znam što bih s njim).

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Prosinac 2020. 15:15

Mattan

Jeremija, MTB pa skroz ste u pravu, nešto sam se ubedirala jer sam valjda očekivala puno više, ali niti sam jako stimulirana niti pucam od plodnosti tako da je i ovo skroz ok broj 😊
    Dada i ja isto štopericu u 22:00, možda sam js dvije dobila jer u prirodnom ciklusu sam uvijek ovulirala unatoč štopericama, ali možda i bubam sada…
    Ti ništa u guzu ne primaš sutra?
    Meni su rekli u pola 8, ali to kod njih može biti i 11 tako da…

Mattan 😂😂😂
    Ne primam ništa u guzu, makar sam čula da neke cure primaju tu neku bolnu pikicu. Neznam ni za što ona služi iskreno?! Znam samo da večeras dajem štopericu i da u srijedu moram doći tamo u pola 10, u 10 je aspiracija i da ću u 12 znati sve dok se probudim.
    Jel ideš i ti pod opću? 😊 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.