Pitanje za Lucija007, Piky i ostale koje ste prošli kroz spontani:
danas se cijeli dan osjećam slabo - imam temperaturu 37.3 (sad to više ne može biti od utrića), spavam cijeli dan (iako sam morala raditi, ali nemam snage), malo sam nesigurna na nogama i općenito se osjećam slabašno. Da obilno krvarim bilo bi mi jasno, ali imam samo malo jači spotting. Može li ovo biti najava da kreće, ili nema veze sa ovom pričom?
💔💔💔
Seny, to je fantastična vijest. Ja sam se par mjeseci borila s njom, znam kako je.
manemoj, ja se slažem s tobom. Mislim da je kod nas praksa da se ide na jako stimuliranje i na to da je veća vjerojatnost da će se imati za transfer ako postoje veliki brojevi.
S druge strane, onda su i stanice nekvalitetnije i puno ih propada. Vjerujem da bi i za naša tijela i za naše j.s. bilo bolje da se ide na duže i blaže stimulacije pa da onda imamo manji broj stanica, ali da su te kvalitetne.
Ja i dalje mislim da nije normalno da sam ja išla na aspiraciju 11dc (i onda dobila komentar kako mi ih je premalo bilo zrelih s obzirom na očekivanja) kad mi inače ovulacija ide 16, 17 dc - očito ja imam jajne stanice koje idu polako ali sigurno.
Često imam osjećaj da se nas ne tretira kao živa bića, žene, već kao vreće za oplodnju, a za posljedice koga briga.
Lucija007, 4500 ako se plati odjednom, već pitala. Nadam se da će mi ginekologica dati uputnicu za koronu, ako ne, platit ću (već sam plaćala, što je to meni, ležim na novcu i ne znam što bih s njim).
I ja sam odmah platila. Jos ne sestra pitala placa li gotovinom ili karticom, rekla, sam gotovinom i platila 5000kn..
I sto je zanimljivo a ja nisam ni skuzila nisam UOPCE dobila racun🤷♀️🙈..
Dakle ja, sam se dosla prvo narucit i odmah mi sestra rekla cijena je 5000kn za gotovinu🤷♀️...
Ruska1986 ajmeeeeeed, koja divna vijest 🤩❤️, čestitam na curki maloj!
Hvala ti za info o upali, odlučila sam danas vidjet kako će bit, pa ako se do sutra ne smiri, javit mu se.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Seny, to je fantastična vijest. Ja sam se par mjeseci borila s njom, znam kako je.
manemoj, ja se slažem s tobom. Mislim da je kod nas praksa da se ide na jako stimuliranje i na to da je veća vjerojatnost da će se imati za transfer ako postoje veliki brojevi.
S druge strane, onda su i stanice nekvalitetnije i puno ih propada. Vjerujem da bi i za naša tijela i za naše j.s. bilo bolje da se ide na duže i blaže stimulacije pa da onda imamo manji broj stanica, ali da su te kvalitetne.
Ja i dalje mislim da nije normalno da sam ja išla na aspiraciju 11dc (i onda dobila komentar kako mi ih je premalo bilo zrelih s obzirom na očekivanja) kad mi inače ovulacija ide 16, 17 dc - očito ja imam jajne stanice koje idu polako ali sigurno.
Često imam osjećaj da se nas ne tretira kao živa bića, žene, već kao vreće za oplodnju, a za posljedice koga briga.
Lucija007, 4500 ako se plati odjednom, već pitala. Nadam se da će mi ginekologica dati uputnicu za koronu, ako ne, platit ću (već sam plaćala, što je to meni, ležim na novcu i ne znam što bih s njim).
Da, zanimljivo meni bi ovulacija i inače pala na dan aspiracije. Ne znam jel slučajno ulovio ali eto.. a ovo kod tebe.. ja taj dio ne razumijem.. što bi se dogodilo da su čekali još jedan dan? Onda bi bili u strahu da su prezrele 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage cure, evo mene sa pregleda… Danas smo radili anomaly scan i sve je savrseno! 😊 Beba ima sve sta treba imat… Rukice, nogice, stopala, prstice, zeludac(presladak je), i sve ostalo. Sve je savrseno, osim mog tlaka koji je bio 142! 🙆🏻♀️ al inace nije toliki neg valjda od uzbudjenja. Iiiiiii… Imamo malu curicu 💜 ja sam bila uvjerena da je deckic, ali se bas vidlo da je cura! 🤗 pa se sad nekako privikavam na to. Ja dobila 7 kila 🙈🙈 nista nije komentiro(nisam bas debela ni vizualno), ali moram napravit OGTT do slij put(sve trudnice to rade). Danas mi je ukinuo i duphastone i pijem samo Elevit i Magnezij( to nisam prije pila i to mi je uveo novo). Rekao je da se Duohaston inace daje u rizicnim trudnocama, a moja je savrsena(zasad) pa nema dalje potrebe. Stavljam vam i slikicu 🤗 kaze muz da je ista on 😂😂 i nije izgledao kao da se sali 😂😂😂
https://ibb.co/ZLn4LSt
Za zamrzavanje: zametke nemaju pravilo zamrzavati prije 5og dana. Ali mi se cini kao i da nije bas sigurno da ne bi zamrznuli i treci dan. Nisam nista dalje stigla pitat jer je netko usao i bas je guzva bila!
Lucyinthesky, ja sam pila dvije ture antibiotika(daju ti one koji se mogu u trudnoci). Sa prvim mi nije otisla E.Coli, tek sa drugom turom. U trudnoci se sa tim treba sto prije reagirat, da se ne bi prosirilo na bubrege ili dalje(govorim za E.Coli). Tako, ako te i dalje bude mucilo, ja bi napravila urinokulturu i onda vidla o cem se radi… Mozda je samo neka lagana upalica.
Juuuuj srce malooo ❤️❤️❤️❤️❤️🥰 ma samo neka ti je živa i zdrava ❤️🙏 divna divna slikica.
endometrioza
Dada ne znam ni ja, to još moram istražiti... Ali rekli su mi da je to neka najvažnija i da je treba dobro dati...
Daaa, pod opću... Prošli put sam se probudila odmah i super mi bilo 👍
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruška curica 😍😍 baš divne, divne vijesti 😊
Teja čestitam 🥳🥳
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
I ja sam odmah platila. Jos ne sestra pitala placa li gotovinom ili karticom, rekla, sam gotovinom i platila 5000kn..
I sto je zanimljivo a ja nisam ni skuzila nisam UOPCE dobila racun🤷♀️🙈..
Dakle ja, sam se dosla prvo narucit i odmah mi sestra rekla cijena je 5000kn za gotovinu🤷♀️…
A tko zna što onda tu još zbroje. Meni su preko telefona rekli 4500 za gotovinu... Ja ću račun tražiti, uvijek ga tražim
💔💔💔
Mattan, pa 9 je čisto solidan br i definitivno nije razlog za bediranje, zato glavu gore ženo 💪Za decapeptyl znam samo da sam ga ja dobila sad da ga piknem 3 dana iza transfera i to dva prsta ispod pupka.
Seny joj super, ma koma je ta beštija, ja sam je se uspjela riješiti tek sa dvije ture antibiotika i sto nekih čuda.
MTB točno to što kažeš vezano za nezrelost i prerano aspiraciju i eventualno nedovoljno štoperice. Meni su sada više puta na lijep i diskretan način rekli da je zadnji put netko opako zaj**** u onom postupku sa svim nezrelim stanicama. Sve ok, ljudi smo, griješimo, ali daj onda reci 🙄
Žao mi je što se osjećaš loše, ali ako je to početak "onog", onda izdrži 🤞💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Teja, predivno, jako mi je drago i od srca ti zelim da sve bude u redu do kraja trudnoce 😊
Ruska1986, ajme, ja zasuzila kada sam vidjela slicice piskulinke male! 🥰❤️ Masala, ovo je prekrasno i jako mi je drago cuti da je sve u najboljem redu, samo neka tako ostane! 😊😘
MTB, zao mi je sto se lose osjecas, i iskreno se nadam da neces imati neizdrzive bolove...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji