Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 13:47

Ruska1986

Mattan

Aspiracija u srijedu.
    Nalaz mi dala sestra u hodniku zajedno sa terapijom, sutra će mi oni dati Brevactide na odjelu a večeras bi trebala dva Decapeptyla. Molim vas recite mi u koju stranu ih trebam dati?
    Ostala sam na tom hodniku i gledam nalaz, Do 4, LO 5 i mislim si šta je ovo, pola nek bude nezrelo, nek nema js, šta će i bit za oplodit a kamoli zamrznuti.
    Osjećam se bezveze, prazno i potišteno. I moram reći da su mi trenutno sa svojim pristupom ubili svaku pozitivu i volju za ičim.
    Morala sam se nekom požaliti i žao mi je što kvarim dobru vibru danas

Nemoj se tako osjecat 💜❤ probaj izvuc najbolje sta mozes iz ovog nenormalnog tretmana.. Ja nisam koristila Dec., ali ce se javit cure koje jesu i sigurno ti objasnit… Ajmo se borit za tvoje bebice ❤💜❤💜

Mislim da su me malo hormoni kupili, sinoć se uhvatili plakanje s kako vidim i danas će... Ali neće vječno, i moj karakter mi smeta, jer volim znati svaki korak i imati pod kontrolom... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ANKSIMORON
    07. Prosinac 2020. 13:48

AuroraB

Anksimoronnisu ti baš tako mali… važno je da ih ima i da ujednačeno rastu. Što sad meni vrijedi što su se ovi požurili narasti, kad budu na kraju preveliki i budu otišli u ciste. Sutra ti već budu na 12-13mm, malo tu je slabija terapija pa zato idu sporije. Ja opet očito jače reagiram, jer mi ravnaju terapiju po AMH, a tijelo mi malo bolje reagira od očekivanog.
    Mattanotkud sad zaključuješ da budu nezrele stanice?

Mislis? Ajde vidjeti cemo sutra... da vam iskreno kazem meni je ovo 1 put da imam ikakav info o folikulima... 😁🤣🤣😂😂😂

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    07. Prosinac 2020. 13:49

Mattan

Ruska1986

Mattan

Aspiracija u srijedu.
    Nalaz mi dala sestra u hodniku zajedno sa terapijom, sutra će mi oni dati Brevactide na odjelu a večeras bi trebala dva Decapeptyla. Molim vas recite mi u koju stranu ih trebam dati?
    Ostala sam na tom hodniku i gledam nalaz, Do 4, LO 5 i mislim si šta je ovo, pola nek bude nezrelo, nek nema js, šta će i bit za oplodit a kamoli zamrznuti.
    Osjećam se bezveze, prazno i potišteno. I moram reći da su mi trenutno sa svojim pristupom ubili svaku pozitivu i volju za ičim.
    Morala sam se nekom požaliti i žao mi je što kvarim dobru vibru danas

Nemoj se tako osjecat 💜❤ probaj izvuc najbolje sta mozes iz ovog nenormalnog tretmana.. Ja nisam koristila Dec., ali ce se javit cure koje jesu i sigurno ti objasnit… Ajmo se borit za tvoje bebice ❤💜❤💜

Mislim da su me malo hormoni kupili, sinoć se uhvatili plakanje s kako vidim i danas će… Ali neće vječno, i moj karakter mi smeta, jer volim znati svaki korak i imati pod kontrolom…

Ja sam ti decaptyl davala u trbuh... nije vazno koja strana... lijevo ili desno od pupka... kao i sve druge 😄

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 13:49

AuroraB pa to ti ja bediram unaprijed 🤷‍♀️ nema smisla znam

6tt+2 imamo 💗

la_Reina_del_Sur
    07. Prosinac 2020. 13:50

Ruska curicaaaaa, preeedivnooo 🥰😇😍😍😍😍

Mattan ja dam davala dva decapeptyla kao stopericu, nisu mi nista posebno rekli pa sam dala jedan u jednu drugi u drugu stranu, ispalo je ok, sve stanice su zrele bile 😉

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🌸TiKiDi🌸
    07. Prosinac 2020. 13:51

Jele83

Cure, transfer mi je bio 28.11 trodnevni dva embrija. Bobila sam Brevactid od 1000 i decapeptyl. I danas mi je 9 dnt.
    Malo me jesu u početku bolile grudi ali ništa strašno… Evvo danas ništa… Malo osjetim ljevi jajnik ali ništa to nije kako žene pričaju da to sve boli.. Možda mi je malo napuhnut trbuh od tih inekcija ali ja kod ništa naročito ne osjećam.. Sve mi se čini da ništa od ovoga…..
    Jel bilo kome da ništa ne osjeća a trudna?
    U subotu 12.12 bi trebala vadit betu

Ja u prvoj trudnoci... Nista do 7tt. Prije testa samo blage menstrualne bolove pa sam mislila da cu dobiti mengu. Nemam ni sad neke simptome, imala sam 4dnt blage menst. bolove i bolove u donjem dijelu leđa i jucer ziganje u desnom jajniku. Ali to i sve ostalo moze biti od utrogestana i hormona tako da... Ne obaziri se na simptome i misli pozitivno. 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 13:52

Oki, ma i mislila sam da nije toliko bitno, ali opet da nešto ne zbrljam.. Hvalaaa curke

6tt+2 imamo 💗

manemoj
    07. Prosinac 2020. 13:53

Ruska1986

Drage cure, evo mene sa pregleda… Danas smo radili anomaly scan i sve je savrseno! 😊 Beba ima sve sta treba imat… Rukice, nogice, stopala, prstice, zeludac(presladak je), i sve ostalo. Sve je savrseno, osim mog tlaka koji je bio 142! 🙆🏻‍♀️ al inace nije toliki neg valjda od uzbudjenja. Iiiiiii… Imamo malu curicu 💜 ja sam bila uvjerena da je deckic, ali se bas vidlo da je cura! 🤗 pa se sad nekako privikavam na to. Ja dobila 7 kila 🙈🙈 nista nije komentiro(nisam bas debela ni vizualno), ali moram napravit OGTT do slij put(sve trudnice to rade). Danas mi je ukinuo i duphastone i pijem samo Elevit i Magnezij( to nisam prije pila i to mi je uveo novo). Rekao je da se Duohaston inace daje u rizicnim trudnocama, a moja je savrsena(zasad) pa nema dalje potrebe. Stavljam vam i slikicu 🤗 kaze muz da je ista on 😂😂 i nije izgledao kao da se sali 😂😂😂
    https://ibb.co/ZLn4LSt
    Za zamrzavanje: zametke nemaju pravilo zamrzavati prije 5og dana. Ali mi se cini kao i da nije bas sigurno da ne bi zamrznuli i treci dan. Nisam nista dalje stigla pitat jer je netko usao i bas je guzva bila!
    Lucyinthesky, ja sam pila dvije ture antibiotika(daju ti one koji se mogu u trudnoci). Sa prvim mi nije otisla E.Coli, tek sa drugom turom. U trudnoci se sa tim treba sto prije reagirat, da se ne bi prosirilo na bubrege ili dalje(govorim za E.Coli). Tako, ako te i dalje bude mucilo, ja bi napravila urinokulturu i onda vidla o cem se radi… Mozda je samo neka lagana upalica.

Ajme prekrasno, prekrasno, prekrasno 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tuma
    07. Prosinac 2020. 14:01

Ruska divno, divno😍😍 cestitam na curici💗 
    Sretno cure svima u postupku i onima koje cekaju betu.🙏🤞🥰
    Krenuo je lijepo ovaj dan, Teja cestitam na urednom uzvu i srceku❤
    Nadam se da ce se i nastaviti ovaj mjesec samo sa radosnim vijestima , pa da ovu godinu zavrsimo veselije nego smo poceli🥰
    MTB kad je tebi pregled? Nadam da ce ipak do pregleda otici samo od sebe.... 🙏
    Nikitta wow, to je stvarno super naraslo,bar malo lijepih vijesti i kod tebe 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Prosinac 2020. 14:09

Ruska i ostale cure koje nisam zapamtila jer sam čitala 20 str 🙈 čestitam od srca na dicnim vijestima ❤️🥰
    Mattan 9 je isto broj, i to dobar broj, šta mu fali ako su svi dobitni ❤️ nemoj misliti negativno (pazi to ti govorim ja koja misli još negativnije svaki put 😂). Večeras mi je štoperica i to sam dobila samo Ovitrelle jednu špricu večeras u 10...
    U srijedu se pratimo skupa na aspiracijama, naručena sam u pola 10 a ti? 🤞🏼❤️
    Anksimoron, Aurora vas dvije ste tu negdje blizu nas, tako da je sve moguće u dan dva razlike, pa ćemo skupa testove raditi i bete vaditi 🙏❤️ samo da sam sve dobro teče onako kako mora. Nadam se za vikend ili najkasnije u ponedjeljak transferu ako mi štoperica ne poremeti planove 🤞🏼🤞🏼🤞🏼😊
    Sve cure koje su se ikada bockale dali je koja od vas konstantno imala lagani spotting od hormona ujutro ? Meni stalno poslije piškanja smeđe, ali toliko malo da mi čak nije potreban dnevni uložak, ali svejedno primjetim... 🙄

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.