Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Prosinac 2020. 12:09

Mattan

Ja dok zapamtim nadimak zaboravim šta sam htjela napisati, uglavnom danas je očito uspješan dan, bravo cure 💗💪

Onda smo iste, ja dok zapamtim ime i na kojoj strani je bio komentar , zaboravim sta sam kome htela da napisem a da ne pobrkam nesto

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Jele83
    07. Prosinac 2020. 12:12

Cure, transfer mi je bio 28.11 trodnevni dva embrija. Bobila sam Brevactid od 1000 i decapeptyl. I danas mi je 9 dnt.
    Malo me jesu u početku bolile grudi ali ništa strašno... Evvo danas ništa... Malo osjetim ljevi jajnik ali ništa to nije kako žene pričaju da to sve boli.. Možda mi je malo napuhnut trbuh od tih inekcija ali ja kod ništa naročito ne osjećam.. Sve mi se čini da ništa od ovoga.....
    Jel bilo kome da ništa ne osjeća a trudna? 
    U subotu 12.12 bi trebala vadit betu

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

manemoj
    07. Prosinac 2020. 12:15

Jele83

Cure, transfer mi je bio 28.11 trodnevni dva embrija. Bobila sam Brevactid od 1000 i decapeptyl. I danas mi je 9 dnt.
    Malo me jesu u početku bolile grudi ali ništa strašno… Evvo danas ništa… Malo osjetim ljevi jajnik ali ništa to nije kako žene pričaju da to sve boli.. Možda mi je malo napuhnut trbuh od tih inekcija ali ja kod ništa naročito ne osjećam.. Sve mi se čini da ništa od ovoga…..
    Jel bilo kome da ništa ne osjeća a trudna?
    U subotu 12.12 bi trebala vadit betu

Ako te tješi.. ja sam imala sve simptome koje su imale cure koje su trudne a na kraju ništa.
    Mislim da niti jedan simptom ništa ne znači jer ti to sve može biti od utrica i svega s čim smo se sopale.. plus većina trudnica ništa ni ne osjeća do negdje 7 tjedna.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

la_Reina_del_Sur
    07. Prosinac 2020. 12:21

AuroraB

Mattanjesi me nasmijala sa Izosanom😂
    Niksasretno s daljnjim iščekivanje i super je što imaš smrzliće😊 Dobra odluka vratiti se na posao, bude ti vrijeme prije prošlo.
    La Reinaodlična situacija, držim 🤞🤞 da se i ostale održe do srijede. Gdje si ti ono u postupku?
    Ja sam se baš vratila sa folikulometrije, danas mi je na moju sreću bio opet moj dr. M. koji je zlatan. Vide se dodatni folikuli, za sada ih je cca 10-11kom, jedan ne već na 16mm, drugi na 17mm, ali je rekao doktor da nećemo zbog njih požurivati sa štopericom. Endometrij 7,8mm. U srijedu idem opet i vjerujem da bi u srijedu/četvrtak išli na štopericu.

Hvala 🤗
    Po prvi put u KBC Split, prije sam bila u Cita. 

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

AuroraB
    07. Prosinac 2020. 12:56

Anksimoron kako to da si ti već 09.12. na aspiraciji? Vidim da je MTB to stavila u dnevni potpis, a propustila sam gdje si to pisala... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    07. Prosinac 2020. 13:14

Ankismorn pardon, krivo sam vidjela... Dada31

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    07. Prosinac 2020. 13:20

Stisnula sam slučajno enter, svaki puta kada pišem s posla nešto zeznem.
    Dada31 ti si i krenula ranije sa pikanjem, štima aspiracija u srijedu... 
    Anskimoron kakvo je kod tebe stanje, ne znam jel si javila stanje jučer poslije UZV?
    Cure, ništa se nisam naspavala, na poslu mi se neda biti, a o seksu razmišljam od kad sam se probudila i sve živo mi je seksi. Od pjesama na radiju do mene same Krenuli su me za ozbač pucati hormoni ovaj puta.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Prosinac 2020. 13:24

Nikitta, to je fantastično. Baš ću proguglati taj kolagen da vidim za što sve pomaže. Znam da postoje različite vrste (za kosu, kožu, nokte, zgobove, ...)

AuroraB, ooo, znam kako je, meni je napaljenost rasla iz dana u dan. 

💔💔💔

Ruska1986
    07. Prosinac 2020. 13:35

Drage cure, evo mene sa pregleda... Danas smo radili anomaly scan i sve je savrseno! 😊 Beba ima sve sta treba imat... Rukice, nogice, stopala, prstice, zeludac(presladak je), i sve ostalo. Sve je savrseno, osim mog tlaka koji je bio 142! 🙆🏻‍♀️ al inace nije toliki neg valjda od uzbudjenja. Iiiiiii... Imamo malu curicu 💜 ja sam bila uvjerena da je deckic, ali se bas vidlo da je cura! 🤗 pa se sad nekako privikavam na to. Ja dobila 7 kila 🙈🙈 nista nije komentiro(nisam bas debela ni vizualno), ali moram napravit OGTT do slij put(sve trudnice to rade). Danas mi je ukinuo i duphastone i pijem samo Elevit i Magnezij( to nisam prije pila i to mi je uveo novo). Rekao je da se Duohaston inace daje u rizicnim trudnocama, a moja je savrsena(zasad) pa nema dalje potrebe. Stavljam vam i slikicu 🤗 kaze muz da je ista on 😂😂 i nije izgledao kao da se sali 😂😂😂
    https://ibb.co/ZLn4LSt
    Za zamrzavanje: zametke nemaju pravilo zamrzavati prije 5og dana. Ali mi se cini kao i da nije bas sigurno da ne bi zamrznuli i treci dan. Nisam nista dalje stigla pitat jer je netko usao i bas je guzva bila! 
    Lucyinthesky, ja sam pila dvije ture antibiotika(daju ti one koji se mogu u trudnoci). Sa prvim mi nije otisla E.Coli, tek sa drugom turom. U trudnoci se sa tim treba sto prije reagirat, da se ne bi prosirilo na bubrege ili dalje(govorim za E.Coli). Tako, ako te i dalje bude mucilo, ja bi napravila urinokulturu i onda vidla o cem se radi... Mozda je samo neka lagana upalica.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 13:37

AuroraB znači sve ide po planu, super, to je dobra vijest i neka se tako i nastavi 🤞
    A sex, hm trenutno mi nije na pameti jer me boli taj glupi mjehur i uvećani jajnici, ali čitam one papire kako se ponašati nakon transfera i piše da se ne preporučuje 3-5 dana.
    Uz sve ostale upute, nitko mi nije ništa spomenuo vezano za to, dok su mi kod Podobnika i dr i bilog rekli strogo da niš do daljnjeg. Eto, nije mi ni na kraj pameti bilo pitat.
    AuroraB, a niš, akcija onda, nema druge 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.