Mattan da li bi ti bio problem postaviti mi sliku svega sto je potrebno u Osijeku, popis koji si spomenula? Nisam pronasla na njihovim stranicama..
Oba partnera :krvna grupa,, rh faktor, urin mikrobiološki sa antibiogramom, markere za hepatitis...
Ti još gin. briseve, papu, hormone
On još spermiogram, te ejakulat mikrobiološki...
Ali slikat ću ti papir kada dođem doma...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lindsay slažem se, biologice rasturaju u zadnje vrijeme 💪 I stvarno sretnem tu puno cura koje su uspjele..
Lucyinthesky haha e baš!
Ovo zvuči obečavajuće..
Mattan ono za izosan 😂
Ja sam noćas sanjala da sam u postupku i da su svi folikuli bili prazni. Ajme meni koji stres već sada. A ne znam još ni kad ćemo uopće krenit.. uh
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Drage cure,
Ispricavam se sto se nisam javljala. Jednostavno mi je bilo prestrasno cekanje do 1.uzv i morala sam se odmaknuti.
Bila sam na uzv. Danas je 6+3 i srce kuca 🥰
Svima vama zelim srecu u kojem god stadiju bile i da bude tocno onako kako si zelite. ❤️
Mattan hvala ti ❤️
Teja1408 trudnice uzivaj sada 😍 kad su ti zakazali sljedeći uzv?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro...evo da prijavim svoj danasnji transfer jedne blastice i imamo jos jednog🐧
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Mattan hvala ti ❤️
Teja1408 trudnice uzivaj sada 😍 kad su ti zakazali sljedeći uzv?
Popodne zovem svoju gin pa cu znati 😊
Teja1408, čestitam! To su izvrsne vijesti!
I nemoj se ispričavati. Ti si sad majka, moraš raditi ono što smatraš najboljim za sebe i svoju bebu.
Niksa, super vijesti! Kad ti je beta?
💔💔💔
Teja1408, čestitam! To su izvrsne vijesti!
I nemoj se ispričavati. Ti si sad majka, moraš raditi ono što smatraš najboljim za sebe i svoju bebu.
Niksa, super vijesti! Kad ti je beta
Hvala 🙂...tek za 2 tjedna...sutra idem raditi na ne razmišljam 🙈
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Pozdrav prvo da cestitam na dobrim UZV i poželim uspješan ET svima nakon aspiracije i sto vise 🐧.
Meni danas 4 dan menstruacije a prethodna 3 je bilo bas obilno krvarenje toliko da sam pala u nesvest...
KKS u padu poprilicnom ali nije jos za intravensku nadoknadu... a kako nisam očekivala takav ishod prijevremeno zatvorila bolovanje i sad se mislim kako dalje.
Psihički sam tako tako ali guram dalje... zakazala sam se kod svoje dr ginekologa jer mi je prosli put postupak ostala cista za koju je prof rekao da je tokom ove stimulacije nestala. Pa reko da vidim sta ce zaostati ovaj put.
Odlučili smo sačekati sledeću godinu sa FET zbog situacije sa COVID19 bar 2mj2021. Do tada ćemo sigurno jos nesto od pretraga a ja cu pokušati proširiti svoju situaciju sa trombofilijom...
MTB Kako si ti kad ides na kontrolu drzim fige da ne treba kiretaza.
Darliv bice to super beta!
Samo pozitivno i bice ok za sve vas 💖
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Niksa, dobro je da se baciš na posao, nema smisla mozgati.
Takica, sad par mjeseci odmora i brige o svom tijelu, pa onda po male pobjednike. Ja sam OK, sutra je kontrola. Čini se za sad da mi kiretaža ne gine.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji