Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Prosinac 2020. 09:19

Mlla-Milica, super vijesti!!!

Lucyinthesky, kao trudnica (a sad to jesi), većinu antibiotika ne smiješ piti. Blaža upala će ti sama proći. Dapače, to je nama u postupku dosta uobičajeno, da smo malo izritirane radi svega što smo prošli. I mene je malo mučilo nekoliko dana, pa je prošlo. Ako ti se pogorša, pitat ćeš savjet doktora, ali na svoju ruku ništa nemoj uzimati. 

💔💔💔

Lindsay
    07. Prosinac 2020. 09:19

Anchyy123

Pozdrav svima 🙂 nova sam ovdje..imam 24 godine i suprug i ja radimo na bebici pa nam baš ne ide..sada nas doktorica šalje na pretrage..zanima me dali tko ima novijih iskustva s Osijekom jer sve što sam čitala za njihove rezultate i pretrage nije baš ohrabrujuće 😐😒 hvala svima unaprijed 😁😁

Pozdrav djevojko, ja sam djelatnik KBC-a Osijek i usko suradjujem sa timom za MPO. Zelim ti reci da to prije ( prijasnja biologica) nije funkcioniralo, ali otkad se smjena biologa i liječnika izmjenila stalno imamo trudnoće. Malo tko da nije ostao trudan unazad nekoliko godina. I sama cu ici u Os a nemam nikakvih prepreka da odem bilo gdje pozelim. Lp i sretno.

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 09:20

Mila-Milica pa to je odličnooo 🎉
    Mene pregledao na uzv i morao hitno na dva zahvata, poslao na Covid pa vjerovatno me planira za srijedu. Uglavnom vratit će se pa ćemo se dogovoriti. 
    E ali kako sam ja došla nabrijana i puna pitanja brzinski ga htjela pitati za probavu koja me muči već tjednima, jesam li možda pretjerala sa probiotikom i Isosportom i zato imam proljev, i takva pametna ga pitam :Doktore jesam li možda popila previše IZOSANA (onog za dezinf.) 😂😂😂 Kaže on zbunjen sav zašto ste pili Izosan 🤷‍♀️ Ajmeee bruke, ma reko ne toooo haha Umro je od smijeha 😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 09:22

ANKSIMORON

🤣🤣🤣🤣
    Lucyinthesky jel radis ili si na bolovanju?

Ah bolovanje, šta je to 🙄Radim, da...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

darliv
    07. Prosinac 2020. 09:30

TiKi92

Mila-Milica super! 🤞🤗
    darliv ima sta novo? 😉 😍
    Jutro cure i ugodan dan svima zelim. Ja opet bez tegoba. Prestalo me sinoc to ziganje u jajniku desnom i preponi, trajalo nekoliko sati. Nije kao kad me boli od endometrioma vec bas ziganje cudno. S obzirom da sam puna hormona, tko zna od cega je.

Hej Tiky92, kod mene jucer ujutro i navečer dosta jaki menstrualni bolovi na trenutke, danas isto na trenutke neka lagana boluckanja, planiram sutra ili u srijedu betu, odlucila sam da test vise necu raditi 😁 i par dana nakon transfera sam imala jaku bol u lijevoj preponi, a i sad me ponekad u njoj kao strujom zegne..leđa me bole, ali me i inace bole, pa nije mjerodavno, iako mi se cini da je to ipak malo jace od uobičajenog..cudno je ista pisati kao simptome kad nas hormoni znaju zavarati 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Anchyy123
    07. Prosinac 2020. 09:32

lindsay

Anchyy123

Pozdrav svima 🙂 nova sam ovdje..imam 24 godine i suprug i ja radimo na bebici pa nam baš ne ide..sada nas doktorica šalje na pretrage..zanima me dali tko ima novijih iskustva s Osijekom jer sve što sam čitala za njihove rezultate i pretrage nije baš ohrabrujuće 😐😒 hvala svima unaprijed 😁😁

Pozdrav djevojko, ja sam djelatnik KBC-a Osijek i usko suradjujem sa timom za MPO. Zelim ti reci da to prije ( prijasnja biologica) nije funkcioniralo, ali otkad se smjena biologa i liječnika izmjenila stalno imamo trudnoće. Malo tko da nije ostao trudan unazad nekoliko godina. I sama cu ici u Os a nemam nikakvih prepreka da odem bilo gdje pozelim. Lp i sretno.

Hvala puno 😁😁

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 09:33

MTB

Mlla-Milica, super vijesti!!!

Lucyinthesky, kao trudnica (a sad to jesi), većinu antibiotika ne smiješ piti. Blaža upala će ti sama proći. Dapače, to je nama u postupku dosta uobičajeno, da smo malo izritirane radi svega što smo prošli. I mene je malo mučilo nekoliko dana, pa je prošlo. Ako ti se pogorša, pitat ćeš savjet doktora, ali na svoju ruku ništa nemoj uzimati.

Hvala ti, ma znam to, naravno, ne bi ništa na svoju ruku i ne bih htjela bez razloga gnjavit dr. Samo me zanima do kad čekati da recimo samo prođe, to sad traje od subote? Mislila sam ako ne prođe da eventualno postoji neki antibiotik koji smiju trudnice, ali to bih svakako voljela izbjeći.
    On nije djelovao jako zabrinuto, čak je rekao da imam sreće što nisam nikad prije s tim imala problema, bio je zadovoljan što nije hiper.
    ANKSIMORON hvala ti na savjetima :)

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

Lucyinthesky
    07. Prosinac 2020. 09:36

Mila-Milica pa ovo je super vijest, odlično 👍💪
    Tiki92 i Darliv mogu mislit kako čekanje postaje sve teže, držite se cure 🤞
    Mattan znači bolje da ne pijemo dezinficijens 🤦‍♀️🤣Ajd da si rakiju rekla, ali ovo... 😁

🧍‍♂️42-od astheno-normo

Matkiša 😎
    07. Prosinac 2020. 09:45

Lindsay slažem se, biologice rasturaju u zadnje vrijeme  💪 I stvarno sretnem tu puno cura koje su uspjele..
    Lucyinthesky haha e baš! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

darliv
    07. Prosinac 2020. 09:57

Mattan da li bi ti bio problem postaviti mi sliku svega sto je potrebno u Osijeku, popis koji si spomenula? Nisam pronasla na njihovim stranicama.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.