Jutro cure,vidim da ima svega na repertoaru danas , zelim svima srecu !
Manemoj posebno tebi da brzo ozdravis da mozes na transfer 🥰❤️
Evo ha kitila bor pa saljem malo slikica! Pusa
https://ibb.co/tH9kjQP
https://ibb.co/x6Jjhw3
Ajme meni 🥰🥰🥰🥰 baš je prekrasan, totalno Instagram kakav stavljaju oni home deco influenceri 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 baš je bajkovit!
Vuky samo Lupocet uzimam za smanjenje temperature. Jedem ananas za vitamine i računam da u novalacu valjda imam nešto korisno 🤷 nisam uzimala Lupocet flu forte jer je zadnji put netko rekao da se to ne bi smjelo.
Probaj wi skuhat caj od dumbira, samo dumbir i onda to pij! Dobro se utopli i vidjet ces, preznojit ces se i bit ce ti bolje.. I sopaj se limunom i mandarinama! Tako sam i ja nedavno jer nisam htjela nist pit od tableta... Drugi dan ko nova!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hej cure, eto me 😊
Obavili smo transfer i vratili dva 😳, poslušali smo sugestiju embriologice. Razgovor je bome trajao i ono, objasnila žena sve živo i neživo. Propust iz zadnjeg postupka nije htjela ni komentirati.
Ovi vraćeni su bolji i lošiji,ako sam dobro skužila, imaju 10 i 8 stanica.
Ono što me veseli je da se i ostala 3 drže i to solidno,pustit će ih do 5. dana pa šta bude.Betu su mi rekli za 12 dana, s tim da si za 3 dana moram dati decapeptyl kao booster valjda.
Inače, jučer sam imala dramu, nisam vas htjela više tu gnjavit. Mene je mjehur toliko bolio,da su mi suze išle na wc-u, trbuh se napuhao, ogroman, ma koma živa,boljelo toliko da sam pila brufen. Ne znam kako izgleda hiper, ali i to mi je palo na pamet.Pila manozu i brusnicu i jutros je bilo mrvu bolje.
Mislila sam da ništa od transfera.
Dr je posumnjao na to,ali nema slobodne tekućine i kaže da je sigurno upala mjehura, ali da nastavim s ovom i trebalo bi bit ok, da ne utječe na zametke.Kud baš sad 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure trebam vašu pomoć, počelo me užasno boliti danas. Smijem li popiti neku tableticu za bolove tipa Panadol?
Nije mi toliko napuhnut trbuh, čak sam i 3 kg izgubila u ovih par dana ali baš je neugodan bol 🥵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, baš mi je drago, pogotovo nakon svih ovih promašaja koje su ti napravili. Problem s mjehurom ti možda i pomogne u začeću, malo će ti pasti imunitet. A ti pij sve ovo što su ti cure preporučile, obično to brzo proradi.
💔💔💔
Cure trebam vašu pomoć, počelo me užasno boliti danas. Smijem li popiti neku tableticu za bolove tipa Panadol?
Nije mi toliko napuhnut trbuh, čak sam i 3 kg izgubila u ovih par dana ali baš je neugodan bol 🥵
I ja se isto čudno osjećam... Čak imam i lagani spotting ali piše da je to sasvim normalno uz stimulaciju... Ma svakakve simptome imam, i svi inače mogu biti prisutni tijekom st jajnici mu mi napeti i boluckaju ali piše da je i to normalna pojava jer su folikuli već prilično veliki i stišću jajnik. Više me brine taj spotting. Što se tiče hormona općenito, baš mi divlja raspoloženje i svega me strah 😵😵
endometrioza
MTB hvala ti, nekako to još uopće ne mogu doživjet, treba vremena da mi sjedne 😊
ANKSIMORON ne znam da li smo se na kraju srele, mi smo oko pol 9 bili tamo i prodefiliralo je jedno 4-5 cura na uzv-ove.
manemoj nadam se da će krenut na bolje, a jel samo temp ili te zeza i grlo, nos itd? Meni propolis pomogne, med, limun, đumbir.
Drži se i nadam se da ćete uspjeti na transfer 🤞
vuky drago mi je da si bolje, ma tak i treba,odmah kovati plan za dalje, nema druge 💪
Vezano za uvoz šteneta. Do nedavno se iz Srbije tražilo(ako se pas želi "legalno") uvesti:sa min 3 mj cjepivo protiv bjesnoće, min 21 dan od toga titar test i onda treba proći 3 mj, znači min dob psa bi bila 7 mjeseci. Da bi naš veterinar zaveo u sustav psa sa srpskim čipom, zna da ako ima manje od 7 mj da nije ušao legalno i to sad ovisi koliko ih kontroliraju.
Ja osobno štene nikad ne šaljem sa prijavoznicima nego eventualno sa nekim poznatim kome vjerujem i tko ide u tom smjeru, ali najčešće vlasnici dođu po njih, nerijetko i dolete iz neke dalje zemlje, pa za dan, dva lete nazad.
Kako god bilo,dobro si to sve provjeri i želim ti da što prije prođe vrijeme čekanja 🤞
MISS bor je divan 🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav ekipica!
Nalaz kovida je negativan. 🙂
Punkcija odrađena. Imamo 9 folikula! 😊 Hvala dragom Bogu. 🙏 Od danas sam na Utrogestanu. Sutra ce me biolog obavijestiti o fertilizaciji i danu embriotransfera.
Sretna sam, presretna! Uživam u današnjim lijepim vijestima i s optimizmom iščekujem sljedeći tjedan. 🙂😊🙂☺
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Dada ma znam 🤔 doktor kaže da je to normalno jer imam 55 kg i sitna sam... Ali ne boli dok ležim nego kad sjednem ili ustanem. Popila tbl pa se nadam da će biti bolje, jer sutra moram voziti i još po bolnici lunjat 🥵
Lucyinthesky predobro 💜 baš mi je drago
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky super, drzim fige da se lijepo prime 🙏 a i da ova 3 opstanu pa da imas 🐧🐧🐧
Mila-Milica odlicni rezultati!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB, LucyLou hvala na infu,pratim pa ćemo znati više u 1.mj.🙂😇🤩
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji