Lucyinthesky sretno, nadam se divnim vijestima i da ćeš dobiti predivan dar za blagdane ❤️
endometrioza
Dada hvala 💗 pokušavam se ne opteretiti sa mogućim lošim ishodima ali dobro je znati...
Mila-Milica super 😘
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada hvala 💗 pokušavam se ne opteretiti sa mogućim lošim ishodima ali dobro je znati…
Mila-Milica super 😘
Meni je doktor rekao da zanemarim sve simptome, osim ako mi se trbuh jako napuše,da mi izgleda kao balon, kao da sam trudna već ili ako izgubim naglo 3,4 kg uz to. A sve ostalo su i obične nuspojave inekcija hormona.. 😊 I ja pokušavam ne misliti o lošim ishodima, ali naravno da su prisutne i lošije misli jer zapravo mi se svašta mota po glavi, ipak mi je prvi put da sve to radim... 🙄 no uglavnom se ok osjećam za sada. Od sutra, pa do srijede su mi ključni sati 🙊🙈
endometrioza
Lucyinthesky, držim fige da se malci prime🍀 🙏
Čitam cure o vašim AMH, LH, FSH hormonima, meni su uvijek govorili da je sve u redu i na ta istraživanja se nisam fokusirala. Sada sam našla zadnje nalaze i oni glase ovako, u zagradi su normalne vrijednosti.
AMH 3,8 ug/l (0,15 - 7,4)
FSH 4,5 IU/l
LH 6.1 IU/l
Mislim da su u Njemačkoj mjerne jedinice drukčije ali nadam se da će mi neka od vas znati prokomentirati. Inače jako reagiram i na najmanje doze lijekova i uvijek imam puno folikula. Jel mislite da bi trebala da pitam doktora u vezi sa hormonima da mi da nešto da pijem?
Sretno cure svima 🍀🙏
Nikitta, Bozma, MTB iskljucivo bi to dogovorima sa nekim tko bi ga vozio ko da ga ja vozim, a vlasnica isto nebi dala bilo kome! Jedan ide u Finsku i to je lakse sredila nego nama! Mi smo mislili po psa, ali za ulaz u BiH moramo imati PCR test, cak da nam oni dovezu do granice, moramo oboje uci u BiH! Nikitta ocakve pse rezerviras prije nego se ostene :/ vidim ga na fotkama i na videu :/ nadam se da bude ok...
Lucyn plan je bio otici po njega, pa su sve skomplicirali sa covidom! Sad jos dati 1500kn za testiranje, a jos sto kazes moramo ga uvesti nelegalno jer bzvz ne daju uvoz steneta ( iako sam naisla da se moze uz neko pismo zamolbe, pa sam poslala upit na kinološko drustvo a oni su me uputili na ministarstvo poljoprivrede, pa sam i njih pitala ) Dugooo mi cekati da ima 7.mj :/ Mislim da cemo na kraju se testirati i otici u Kraljevo....
Lucyinthesky,držim fige da se malci prime🍀 🙏
Čitam cure o vašim AMH, LH, FSH hormonima, meni su uvijek govorili da je sve u redu i na ta istraživanja se nisam fokusirala. Sada sam našla zadnje nalaze i oni glase ovako, u zagradi su normalne vrijednosti.
AMH 3,8 ug/l (0,15 - 7,4)
FSH 4,5 IU/l
LH 6.1 IU/l
Mislim da su u Njemačkoj mjerne jedinice drukčije ali nadam se da će mi neka od vas znati prokomentirati. Inače jako reagiram i na najmanje doze lijekova i uvijek imam puno folikula. Jel mislite da bi trebala da pitam doktora u vezi sa hormonima da mi da nešto da pijem?
Sretno cure svima 🍀🙏
http://unitslab.com/node/117
.
http://unitslab.com/node/155
.
http://unitslab.com/node/118
.
Evo na ovim linkovima si možeš konvertirati po hr. Ovdje kod nas u DE u drugačijim mjernim jedinicama izražavaju.
Također si možeš i naći koji su normalni intervali, što mislim da ti i na nalazu mora pisati 😊
endometrioza
Lucyn držim fige na najjace 💗💗💗💗💗 I neka bude i 🐧🐧🐧
Zao mi je zbog mjehura, nastavi sa cajevima i D manozom, ja sam ju isto pila sad kad mi bris nije bio dobar prije postupka!
P.S. mislite da bi bilo pametno ponoviti briseve prije feta? I da, ako su moji embriji tak losi - koliko uopce ima sanse da se oni pravilno odmrznu? Ima tko od vas iskustva sa tim? znaci prepostavljam da je to faza izmedu morule i blastice ... early blastocyst...
Dada čeeek pa ja sam mislila da je problem ako dobiješ na kilaži, a ne ako izgubiš... Jer ja sam u 2 dana izgubila cca 3kg
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky super vijesti, nadam se da ce ih bit jos za 10-tak dana 😘
Dada čeeek pa ja sam mislila da je problem ako dobiješ na kilaži, a ne ako izgubiš… Jer ja sam u 2 dana izgubila cca 3kg
Ma mene malo zbunjuje. Negdje piše ako dobiješ negdje ako gubiš. Različite su nuspojave ovisno o stupnju hipera. Ali ne znam zašto se brineš, neće doći do toga samo tako.. 😊 Vjerojatno bi osjetila malo jače simptome da je to u pitanju. Ali potpuno razumijem tvoju brigu. Treba vjerovati liječniku, u to sam se uvjerila nekoliko pita... 😊 Predajem sve u njegove i u Božje ruke pa kako bude 🙏❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji