Hvala curke, divne ste 😊
Nikitta blago klincima s tobom i ja bi takve čizmice ❤️😁
Mattan treba se zauzeti za sebe i izrešetat ih pitanjima na najjače.
vuky da, ponekad je to s transportom štenaca jako kompliciramo, a tek papirologija 🙄Vodi si samo računa kasnije o upisu nakon što ga uvezete tj vidi si to s veterinarom kod kojeg ga planiraš upisati.
Mogu mislit kako se veselite 🤞🐕
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Seny, to znači da ti je AMH pristojan, ne moraš brinuti radi toga
Hvala ti MTB...nadam se da je tako. Rekla mi jedna cura da se priblizavam menupauzi. U srijedu napokon idem u Ri nosim sve nalaze pa da vidimo sta cu dalje. A 17.12 idem privatno obaviti prohodnost jajovoda. To mi nije na preporuku doktorice vec sam sama htjela i narucila se. Nadam se da time necu nista zeznuti 🤔
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Hvala ti MTB…nadam se da je tako. Rekla mi jedna cura da se priblizavam menupauzi. U srijedu napokon idem u Ri nosim sve nalaze pa da vidimo sta cu dalje. A 17.12 idem privatno obaviti prohodnost jajovoda. To mi nije na preporuku doktorice vec sam sama htjela i narucila se. Nadam se da time necu nista zeznuti 🤔
Naravno da se približavaš menopauzi, svi se mi približavamo. Statistika kaže da je 3-5 godina prije menopauze AMH nemjerljiv, a tebi je itekako mjerljiv i pristojne veličine.
A da ćeš u idućih 10tak i više godina završiti u menopauzi si znala i sama, ali imaš dovoljno vremena do onda.
Jedan od dobrih predskazatelja je kad je tvoja ženska linija imala menopauzu (mama, baka, mamina sestra itd), iako ni to ne mora biti tako.
💔💔💔
Hvala ti MTB…nadam se da je tako. Rekla mi jedna cura da se priblizavam menupauzi. U srijedu napokon idem u Ri nosim sve nalaze pa da vidimo sta cu dalje. A 17.12 idem privatno obaviti prohodnost jajovoda. To mi nije na preporuku doktorice vec sam sama htjela i narucila se. Nadam se da time necu nista zeznuti 🤔
Prohodnost jajovoda ti moze samo pomoci u ostvarivanju trudnoce. Meni se tom pretragom "odcepio" lijevi jajovod i ostala sam trudna nakon druge inseminacije. Sto se tice AMH, nije ti idealan, ali nije ni zabrinjavajuc, ne znam koliko imasgodina. Ako ides u mpo, imas velike sanse, ako je samo AMH u pitanju, a ostali nalazi uredni. Nikako nisi u predmenopauzi, to bi bila da ti je ispod 2,5.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Naravno da se približavaš menopauzi, svi se mi približavamo. Statistika kaže da je 3-5 godina prije menopauze AMH nemjerljiv, a tebi je itekako mjerljiv i pristojne veličine.
A da ćeš u idućih 10tak i više godina završiti u menopauzi si znala i sama, ali imaš dovoljno vremena do onda.
Jedan od dobrih predskazatelja je kad je tvoja ženska linija imala menopauzu (mama, baka, mamina sestra itd), iako ni to ne mora biti tako.
Hvala ti MTB sad si me utjesila. Jer sam mislila da je AMH prenizak...znaci nema potrebe za paniku 😍🤗😘
Ja 37.5🙋♀️ On 37🙋♂️
Godinu dana pokusavanja
23.9.'20 prve konzultacije KBC RI
10./11.12.'20 obavljanje pretraga i prikupljanje nalaza - priprema za IVF
AMH 11.6 pmol/L
11.'20. Ureaplasma😔 - 12.'20. nalaz Ureaplasme negativan 😀
9.12.'20. Druge konzultacije KBC-RI
16.12.'20. Prohodnost jajovoda Poliklinika IVF - oba jajovoda 🔝🔝
Mattaan meni uopće nije OS legao. Počevši od toga što sam pri naručivanju tražila kod doktorice A, upisali me kad je kao dežurna, zvala dan prije provjerit i rekli da dođem, na kraju me poslali kod drugoga jer je ona bila u sali. Na kozultacijama mi zaokružio što treba još, među ostalim i anesteziologa i nije uopće rekao kad treba. I naravno ja otišla, a sestra se onda čudi zašto. Općenito su mi ostavili los dojam. Ne znam, nadam se da će biti bolje u postupku.
Iskreno, da mogu, otišla bih u ZG. Ali ovako, s djetetom mi je jako nezgodno.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Hvala ti MTB sad si me utjesila. Jer sam mislila da je AMH prenizak…znaci nema potrebe za paniku 😍🤗😘
A slušaj, prije 10 godina ti je bio viši. Ali i ovo sad je dobro. Što bi tek trebale reći naše trudnice ovdje koje su neke imale ispod 5.
Ajde si sredi potpis da bolje znamo koje ti je stanje.
A što se prohodnosti jajovoda tiče - ako radi toga odgađaš postupak, onda gubiš vrijeme s tim. Ako ionako čekaš na postupak, ne šteti ti da i to napraviš dok čekaš.
💔💔💔
Miss bor ti je kao iz bajke😻 Ja volim one starinske koji me sjećaju na djetinjstvo kod bake, ali ovaj je fakat top🤩
Lucyinthesky sad ide najgori dio; čekanje. 🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyinthesky super transfer! Držimo fige!! 💜
Mila-milica i tu fige za dobar party u labosu!
Nikitta tebi je znači sv. Nikola donio olakšanje!! To jer ti je imendan 😂😂Bas mi je drago! I preslatke si čizmice pripremila!
Miss bor ti je PREDIVAN! baš kak je manemoj rekla, ko s instagrama, ja sam mislila da stvarni ljudi tu oko nas nemaju takve borove😂
Sve curke uživajte u nedjelji!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Mattan možes mi samo molim te reći jel tvoj muž vadio krvnu grupu?
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji