Cure pije li koja inofolic/gynositol? Ako da, jel se pije i u postupku?
Ja pijem inofolic, takoder sad i nakon aspiracije i nastavit cu, ne moze ti odmoc,.dodatna doza folne, zapravo jos bolje, a tako su mi i savjetovali ;)
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Dada ma znam 🤔 doktor kaže da je to normalno jer imam 55 kg i sitna sam… Ali ne boli dok ležim nego kad sjednem ili ustanem. Popila tbl pa se nadam da će biti bolje, jer sutra moram voziti i još po bolnici lunjat 🥵
Lucyinthesky predobro 💜 baš mi je drago
Isto mi je tako. Jučer sam popila ibuprofen, pisala sam mail, dežurna mi je doktorica rekla da smijem popiti. Užasno me glava boljela i osjećala sam se katastrofa. Poslije toga sam zaspala i bilo je sve ok..
Sutra navečer primam štopericu i iskreno me najviše strah reakcije na nju...jer zapravo je ona ta šta okida hiper i može započeti komplikacije...nadam se da bude sve u redu. Tako sam blizu svega toga i bilo bi mi jako žao da me vlastito tijelo iznevjeri.
Preostalo mi je samo naoružati se strpljenjem i optimizmom 😊
Baš me zanima što će ti reći sutra na UZV 😊
endometrioza
MISS i Mattan
Hvala vam cure, bit će nadam se sve ok, sad čekanje 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB hvala ti, nekako to još uopće ne mogu doživjet, treba vremena da mi sjedne 😊
ANKSIMORON ne znam da li smo se na kraju srele, mi smo oko pol 9 bili tamo i prodefiliralo je jedno 4-5 cura na uzv-ove.
manemoj nadam se da će krenut na bolje, a jel samo temp ili te zeza i grlo, nos itd? Meni propolis pomogne, med, limun, đumbir.
Drži se i nadam se da ćete uspjeti na transfer 🤞
vuky drago mi je da si bolje, ma tak i treba,odmah kovati plan za dalje, nema druge 💪
Vezano za uvoz šteneta. Do nedavno se iz Srbije tražilo(ako se pas želi "legalno") uvesti:sa min 3 mj cjepivo protiv bjesnoće, min 21 dan od toga titar test i onda treba proći 3 mj, znači min dob psa bi bila 7 mjeseci. Da bi naš veterinar zaveo u sustav psa sa srpskim čipom, zna da ako ima manje od 7 mj da nije ušao legalno i to sad ovisi koliko ih kontroliraju.
Ja osobno štene nikad ne šaljem sa prijavoznicima nego eventualno sa nekim poznatim kome vjerujem i tko ide u tom smjeru, ali najčešće vlasnici dođu po njih, nerijetko i dolete iz neke dalje zemlje, pa za dan, dva lete nazad.
Kako god bilo,dobro si to sve provjeri i želim ti da što prije prođe vrijeme čekanja 🤞
MISS bor je divan 🤩
Da pa taman sam ja tad bila tamo... ali bilo je hrpa zena tako da 😄🤗🤗
Super za transfer, i za ostale stanice... bas nekako vjerujem da ces imat barem nesto za zamrznuti...
Sto se tice upale mjehura.. ja ti imam strasnih problema s tim... ali ona ti je jako cesta i kad si pod stresom... sto se tebi vjerojatno dogodilo jer i meni ti se to isto dogodi... kad sam pod stresom i nesto jako zelim uvijek mi odreagira na organizam... zato probaj se opustit i ovo sto su ti cure napisale uzimat i sigurno ce ti za tren proci...
🥰🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dada ma nemam se kome ni javiti ni mail nemam od doktora a na SMS ne odgovara, tako da stalno ovdje nešto ispitujem...
Nisam ni znala da je štoperica okidač 🤷♀️ u svakom slučaju sutra ću ga natjerati da mi pojasni malo jer ovo nema smisla, slati nekoga u postupak bez da si ga uputio u osnovno je smiješno i neprofesionalno!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucyinthesky, odlicno, jako mi je drago za tebe i drzim ti fige na najjace za svih pet! 😊🤞🏻i naravno, da te mjehur popusti i da mozes uzivati sada kada si PUPO! 🥰 Samo pij sto vise brusnice...
Miss, bor je predivan ❤️
Mila-milica, bit ce tu i za brace i seke 😊🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Hej cure, eto me 😊
Obavili smo transfer i vratili dva 😳, poslušali smo sugestiju embriologice. Razgovor je bome trajao i ono, objasnila žena sve živo i neživo. Propust iz zadnjeg postupka nije htjela ni komentirati.
Ovi vraćeni su bolji i lošiji,ako sam dobro skužila, imaju 10 i 8 stanica.
Ono što me veseli je da se i ostala 3 drže i to solidno,pustit će ih do 5. dana pa šta bude.Betu su mi rekli za 12 dana, s tim da si za 3 dana moram dati decapeptyl kao booster valjda.
Inače, jučer sam imala dramu, nisam vas htjela više tu gnjavit. Mene je mjehur toliko bolio,da su mi suze išle na wc-u, trbuh se napuhao, ogroman, ma koma živa,boljelo toliko da sam pila brufen. Ne znam kako izgleda hiper, ali i to mi je palo na pamet.Pila manozu i brusnicu i jutros je bilo mrvu bolje.
Mislila sam da ništa od transfera.
Dr je posumnjao na to,ali nema slobodne tekućine i kaže da je sigurno upala mjehura, ali da nastavim s ovom i trebalo bi bit ok, da ne utječe na zametke.Kud baš sad 🤦♀️
Ajme odlicno! Držim fige da bude i smrzlica 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
A za mjehur.. a treba sad malo da prodje. Bude to brzo :)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Da pa taman sam ja tad bila tamo… ali bilo je hrpa zena tako da 😄🤗🤗
Super za transfer, i za ostale stanice… bas nekako vjerujem da ces imat barem nesto za zamrznuti…
Sto se tice upale mjehura.. ja ti imam strasnih problema s tim… ali ona ti je jako cesta i kad si pod stresom… sto se tebi vjerojatno dogodilo jer i meni ti se to isto dogodi… kad sam pod stresom i nesto jako zelim uvijek mi odreagira na organizam… zato probaj se opustit i ovo sto su ti cure napisale uzimat i sigurno ce ti za tren proci…
🥰🥰🥰
Onda smo se sigurno mimoišle 😊
Hvala ti i nadam se i ja da će proći uzimam tu d-manozu 2xdnevno i pijem sok od brusnice, nadam se da je to dovoljno, baš nemam s tim iskustva. Znalo mi se par puta, dogodit da se malo prehladim i idem lešće na wc, ali nikad ovako da boli. Tada sam samo uvin čaj pila.
LucyLou hvalaaaaa draga ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Da pa taman sam ja tad bila tamo… ali bilo je hrpa zena tako da 😄🤗🤗
Super za transfer, i za ostale stanice… bas nekako vjerujem da ces imat barem nesto za zamrznuti…
Sto se tice upale mjehura.. ja ti imam strasnih problema s tim… ali ona ti je jako cesta i kad si pod stresom… sto se tebi vjerojatno dogodilo jer i meni ti se to isto dogodi… kad sam pod stresom i nesto jako zelim uvijek mi odreagira na organizam… zato probaj se opustit i ovo sto su ti cure napisale uzimat i sigurno ce ti za tren proci…
🥰🥰🥰
Onda smo se sigurno mimoišle 😊
Hvala ti i nadam se i ja da će proći uzimam tu d-manozu 2xdnevno i pijem sok od brusnice, nadam se da je to dovoljno, baš nemam s tim iskustva. Znalo mi se par puta, dogodit da se malo prehladim i idem lešće na wc, ali nikad ovako da boli. Tada sam samo uvin čaj pila.
LucyLou hvalaaaaa draga ❤️
Super vijesti!🤗🤗🤗 nadam se da ce bit 🐧 💜❤ odmaraj i samo pij brusnicu i ostalo... I cuvaj se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada ma nemam se kome ni javiti ni mail nemam od doktora a na SMS ne odgovara, tako da stalno ovdje nešto ispitujem…
Nisam ni znala da je štoperica okidač 🤷♀️ u svakom slučaju sutra ću ga natjerati da mi pojasni malo jer ovo nema smisla, slati nekoga u postupak bez da si ga uputio u osnovno je smiješno i neprofesionalno!
https://betaplus.hr/medicinski-potpomognuta-oplodnja/sindrom-hiperstimulacije-jajnika-ohss/
.
😊Evo ti ova dva linka koja su meni pomogla razjasniti neke nedoumice koje ni sama nisam znala.😊
.
http://www.poliklinika-sparac.hr/prirucnik-za-pacijente/
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji