Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina985
    20. Rujan 2020. 20:51

Draga Nikitta, zaista mi je žao kroz što sve prolaziš i koje bolove proživljavaš. Ne znam jesi li razmišljala o prikupljanju novca preko GoFundMe, vjerujem da bi brzo prikupila novce za operaciju u Austriji.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

AuroraB
    20. Rujan 2020. 21:06

Nikitta, skidam kapu zbog svega što proživljavaš i nadam se da ćeš uskoro pasti u dobre liječničke ruke da ti olakšaju bolove... ❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Dandelion0
    20. Rujan 2020. 21:09

Nikitta, 
    to su i moje tbl. Ja još uz to dodam i Tramal. :) suosjećam i sa stolicama. Vjerujem da je teška odluka na tebi. S obzirom na situaciju, vjerujem da će, ukoliko se odlučiš za operaciju, njoj stvarno pristupiti ozbiljno. Ovo što živiš to nije. Toliko stolica na dan, toliki bolovi, ufff. :( e sada, jesi spremna na pokušaj operacije?! Vjerujem da znaš i rizike, ali i olakšanje koje bi imala nakon nje. Vjerujem da je i dr. Ćorić naučio od tog dr. iz Austrije i da ne bi olako prihvaćamo istu. Nadam se! Ako se odlučiš n a operaciju idi čim prije. Ako odlučiš skupljati novac za Austriju, javi. Tu smo za tebe. 💕 💕 💕

Stiže nam curica 💓

• Nika5555
    20. Rujan 2020. 21:18

Nikitta

Leptirice upravo tako, to treba biti odličan tim, a ja sam nekako više povjerenja dobila u Austriji, naravno kad mi je doktor u svojoj privatnoj ordinaciji posvetio sat i pol prvi put i dva sata drugi put kad sam došla. Pokazivao mi je video-snimke operacije, pokazivao knjigu koju je napisao o tome, pomno mi opisivao postupak operacije. Problem je što mi je HZZO odbio financirati, pa sad to moram sama, a 15.000€ je jako velik novac. Moram se odlučiti onako odmah, već sam trebala biti operirana ovaj mjesec, ali sam čekala odgovor HZZO. Umirem svaki dan, imam krv i sluz u stolici, idem kakat ne samo nakon svakog obroka, nego tijekom obroka, doslovno ne smijem nikud iz stana. Trpim užasne bolove pri kakanju, imam bolove u bubrezima, u jajnicima, zdjelici, cijela utroba me jebački boli. Bez Ketonala, Spasmexa i Normabela ne prolazi niti jedan dan od 1 do 12 dc, pa opet od 19dc do menge, zapravo samo par dana u mjesecu sam bez tableta, jer je onda bol smanjena, da ne gutam tablete. Danas mi je 10 dc i iskreno se nadam da je danas ovulacija, tako da prestanem srat 1728288x dnevno uz hororne bolove. Hvala puno na svom podjeljenom iskustvu, puno mi pomaže. 🥰

Nikitta, da probas na konzultacije kod dr. Branislava Kocmana,znaci nas vrhunski abdominalni kirurh u Merkuru,ima vrh tim i moju je mamu spasio,prilicno komplicirana situacija je bila, vodeci je za transplantacije a to sigurno i znas vec,pa eto ako je od pomoci 💕

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• more2309
    20. Rujan 2020. 21:54

Nikita stvarno ne znam nista o tome i ne mogu pomoci nekim konkretnim savjetom. Mogu ti samo reci, da si zena lavica i da treba snage za to sve prihvatiti i pregurati, najzalosnije sto se uz takve strahovite bolove i patnju, moras sa birokracijom natezat. Stvarno ti od srca zelim, da operacija bude uspjesna i da ti se zivot vrati u normalu jer ovo sto opisujes su stvarno neopisive muke. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Nada 🍀
    21. Rujan 2020. 01:12

lucija07

nada86

Draga Nikitta, divim ti se na snazi i borbi. Žao mi je do neba da moraš trpiti takve bolove. Nadam se da će se za tebe pojaviti svjetlo na kraju tunela i da ćeš brzo biti operirana i na kraju držati svoju bebicu u naručju u zdravlju i srići 🍀
    Mislim da je VM pitala za sex nakon punkcije, meni je doktorica rekla ni slučajno prije transfera jer postoji velika opasnost od infekcije 🤷‍♀️

Ajme meni kad ispunktiraju moje folikule nije mi do same sebe a ne sexa😝😂😂😂🤢
    Grozna sam.. Jadan moj muz…
    Boji mi se vise prici😂…

Lucija ista sam takva, nakon punktiranih min 20 stanica ne smije mi muž ni prići. Ja na sex u tim danima ne pomišljam

21. Rujan 2020. 07:44

nada86

lucija07

nada86

Draga Nikitta, divim ti se na snazi i borbi. Žao mi je do neba da moraš trpiti takve bolove. Nadam se da će se za tebe pojaviti svjetlo na kraju tunela i da ćeš brzo biti operirana i na kraju držati svoju bebicu u naručju u zdravlju i srići 🍀
    Mislim da je VM pitala za sex nakon punkcije, meni je doktorica rekla ni slučajno prije transfera jer postoji velika opasnost od infekcije 🤷‍♀️

Ajme meni kad ispunktiraju moje folikule nije mi do same sebe a ne sexa😝😂😂😂🤢
    Grozna sam.. Jadan moj muz…
    Boji mi se vise prici😂…

Lucija ista sam takva, nakon punktiranih min 20 stanica ne smije mi muž ni prići. Ja na sex u tim danima ne pomišljam

Da.. Ja ih imam 12 do 14 ali svejedno ne pada mi to na pamet uopce🤢🤔.. 
    Vec sam pisala, ranije da mi je i libido opcenito dosta padne  kad idem u postupke... Uvijek kazem muzu prije punkcije sad sex jer nista do rezultata transfera😂😂
    Vex se jadan navikao, ni ne pita ni ne pokusava.. Pusa pusa i to je to.. Kao cimeri😂😂😂

21. Rujan 2020. 07:49

Nikitta

Nina985jesam, ali prvo se trebam odlučiti što ću i kamo ću. Imam neke opcije da prikupim novac u krugu obitelji i preko prijatelja. Hvala na podršci 🙏🏼
    AuroraBsvaka ovdje ima muke svoje, hvala ti ❤️
    Leptirica824 godine odbijam operaciju, ali jednostavno ovako više ne mogu ni dana. Bojim se užasno, ali jebi ga, stisnut zube i nadat se najboljem. Javit ću vam što sam odlučila.
    Nika5555 moram prvo vidjet s kim uopće surađuje Ćorić, jer pitanje je mogu li ja birat njegov tim, obzirom da on radi u Petrovoj koja je dio KBC Rebra, a nije da sam predsjednica, pa da sam neka bitna u ovoj državi. 🙏🏼 Hvala na preporuci, upisujem cijeli dan preporuke odličnih abdominalaca. Kako ide postupak kod vas? Jeste se pomakli s mrtve točke?
    more2309 hvala puno, bit će kako mora.
    Hvala puno svima curke divne ste. 🥰

To je stvarno strasno puno novaca... 
    Meni je Luci rekao da ponovnim laparoskopiju jer isto vise ne zna sta bi samnom i sto je problem pa mi muka kad se svega sjetim jer sam vec bila.. Bolje da, se poklopim usima i sutim.. 
    Ako organiziras kakvu akciju za, skupljanje novca rado cu ucestvovat.. Nemam puno ali rado cu dati od srca i bez rijeci hvale i osjecaja duga.. Sretno sto god odlucila 🌺

Simba 1989
    21. Rujan 2020. 08:20

lucija07

Nikitta

Nina985jesam, ali prvo se trebam odlučiti što ću i kamo ću. Imam neke opcije da prikupim novac u krugu obitelji i preko prijatelja. Hvala na podršci 🙏🏼
    AuroraBsvaka ovdje ima muke svoje, hvala ti ❤️
    Leptirica824 godine odbijam operaciju, ali jednostavno ovako više ne mogu ni dana. Bojim se užasno, ali jebi ga, stisnut zube i nadat se najboljem. Javit ću vam što sam odlučila.
    Nika5555 moram prvo vidjet s kim uopće surađuje Ćorić, jer pitanje je mogu li ja birat njegov tim, obzirom da on radi u Petrovoj koja je dio KBC Rebra, a nije da sam predsjednica, pa da sam neka bitna u ovoj državi. 🙏🏼 Hvala na preporuci, upisujem cijeli dan preporuke odličnih abdominalaca. Kako ide postupak kod vas? Jeste se pomakli s mrtve točke?
    more2309 hvala puno, bit će kako mora.
    Hvala puno svima curke divne ste. 🥰

To je stvarno strasno puno novaca…
    Meni je Luci rekao da ponovnim laparoskopiju jer isto vise ne zna sta bi samnom i sto je problem pa mi muka kad se svega sjetim jer sam vec bila.. Bolje da, se poklopim usima i sutim..
    Ako organiziras kakvu akciju za, skupljanje novca rado cu ucestvovat.. Nemam puno ali rado cu dati od srca i bez rijeci hvale i osjecaja duga.. Sretno sto god odlucila 🌺

Koja je tvoja priča?? Zašto laparoskopija?? Samo sam te upratila da si vratila morulu 😊
    Kako se osjećas??? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Blacky89
    21. Rujan 2020. 08:21

Cure drage, ne stignem bas citati i pratiti sto se dogadja na forumu ali povremeno skicnem da budem u toku.
    Nikitta sad da budem iskrena, nekako sam očekivala da ce ti biti odbijena Austrija. Glupost naše birokracije. Mozda bi te doktori i pustili i glasali svi za, no, sigurno imaju neke naputke od “nadređenih” da ne moze. Uvjerena sam u to. 
    Vjerujem da je za tako nesto da odobre, potrebna j...cka “stela”. 
    Draga, držim ti 🤞da se situacija čim prije razvije u tvoju korist i  da ukoliko vec moras biti operirana u Hrvatskoj imas vrhunski tim liječnika kojima ces u potpunosti vjerovat jer je to najbitnije u svemu. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.