Tuma, predivnooo🥰🥰
Lana3, na koji dio dokumentacije misliš? Općenito, da bi mogla primiti lijekove ili privole za postupak?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mene izgleda čeka uzbudljiv vikend, jer je rekla doktorica da nije nemoguće prirodnim putem, ali da su šanse kao za zgoditak na lutriji Nadam se da će možda biti prirodne dvije stanice nakon onoliko folikula na stimulaciji, pa se zato nekako posebno veselim...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
O joj...pardon zbog veličine slike 🤣
Tuma, predivnooo🥰🥰
Lana3, na koji dio dokumentacije misliš? Općenito, da bi mogla primiti lijekove ili privole za postupak?
Mislim na onaj gdje stoje podaci da su potrebni brisevi, papa test, vjenčani list, OIB, preslika osobne iskaznice, markeri na hepatis... Vidjela sam da se nesto treba kopirati 2x, neki nalazi ne smiju biti stariji od 6 mjeseci . Ali nisam pokupila papir a sjecanje mi izblijedilo..
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Lana3, evo izvoliš... neda mi okrenuti sliku
https://ibb.co/Js1k59c
Drage zenice mi smo se borili 9 godina i napokon smo dobili nasu curicu koja ima 2 mj....nije bilo lako ali trud se isplatio..imali smo 2 prirodne trudnoce koje nisu dobro zavrsile(mised ab,vanmatericna)zatim iz 3 pokusaja ivf se rodila nasa curica..svima zelim to malo klupko srece sto prije...da napomenem od samog + na testu,bete,svakog uzv uvijek je bio prisutan strah valjda je to prirodno ali trud se itekako isplati...saljemo vam veliku pusu i zagrljaje.
Sretno svim curama😍
Lana3, evo izvoliš… neda mi okrenuti sliku
https://ibb.co/Js1k59c
Hvala puno! 😉😘
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Nikita vidjela sam poruku a i da ti je Skoljka odgovorila... Vaki je na proljetnima 2020. Sretno draga moja!
Lucija07prvo ti zelim svu srecu tek sad skontala u kojem si stadiju ubrzo moze testic🤗🙏❤️
A nije da mislim nego me strah svega jer sam imala taj spontani ima 5g i od tada nikako i prosla svega u medju vremenu sta drugi zdrastvani problema pa u godinu ipo 5 neuspijeli postupaka i sada ovo u prirodnom dosla na dogovor za zadnji postupak bespatni u desti misec di bi ja placala lijekove i ono zavrsim na aspiraciji jer sam pila trave neke i eto taj fragmin sve se nekako bilo na prisu itd da smo u soku jos uvjek
Da sad bi mi bija 6 tjedan a ja jos nikakvi vele siptoma pa me i to brine tu i tamo sike osjetim i ledja i mrvu sinoc bolilo dole neznam kazu da ne mora biti siptomi jos beta mi se ok duplals prva 14 dan 107,3 a druga 16 dan 324 rekla da to odlicno i da netriba vise vadit i sad cekam taj ultrazvuk🙏❤️🤗
Bit ce sve u redu…
Imala sam i ja 2 spontana i vec 10 transfera tako da… I kad opet zatrudnim znam da ce me svega bit strah dok ne prodaje bar 3 mjesec, a onog 9 tjedna se grozim jer mi tad svaki put se plod prestao razvijat uz uredno duplanje bete i uredan pregled u 6 tjednu sa titrajem srca naravno…
No.. Moramo se nadat i razmisljati pozitivno nema druge…
Jako mi je zao lucija07 krivo napisah nije mi bija spontani nego biokemijka tadami je beta bila 5 i dva pregleda nista i slali me na kiretrazu tako da je ovo i prvi put da sam betu ugledala i da se lipo duplala i nadam se i ja da je ok isko jos nema ni neki siptomcica i da mojs bebica uzivaa😁🤗🙏❤️
Oprosti ali ja eto opet ne razumijem 🤷♀️..
Imala si betu 5 sto uopce i nije trudnoca rekla bih niti biokemijska a oni te slali na kiretazu.. Cega?? Sto su vidjeli na ultrazvuku?
Ako nista sto i je normalno jer tek nakon bete cca 1000 se na ultrazvuku moze nesto vidjeti, i sto bi onda oni kiretirali??
Ja mislim da ti trebas promijeniti ginekologa jer ovo su stvarno malo cudne stvari…
Bila je gestacijska i zumancana ali nije se rszvijalo da i slali su mi na analizu u zagreb imam sve nalaze a sta da rece toga se ni ne zeelim sijecat jer sam uzas idkustvo sa kiretrazom imala ko iz pakla eto i nisam u tog ginekologa odavno
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Tumaaa jupiii braavoo superr truudnaa siii🎉🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji