Cure moje ja sam se danas bas na poslu umorila i midlim da cu od Utorka ako sve bude ok otvorit bolovanje danas me ledja uzas rasturju grudi bolile i vruce noge i umor bas sam danas nikakva bila jedva izdrzala i mantalo me na poslu je da je samo kasa u ducanu ali 8 sari na nogama nema stolice i sta odem marendat po ure sve je bilo ok do danas
I sinoc me bolilo dole opet znaci samo navecer kad legnem neka blaga bol jajnici vise livi i prepone i pritisak i stolica me muci danima da nije od toga ?
Jel tko ima slicno nadam se da nije nista lose drzi kratko i prestane za stolicu sam uzimala donat sensiju svjezu narancadu ali bas neide inace sam svako jutro uredno imala
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bella Anhaaa.. Ma draga nisi ti onda imala niti biokemijsku niti betu 5..nisu ti dobro izmjerila sta li vec ne znam🤷♀️🙄...
Ako si imala i gestacijsku i zumanjcanu ti si bila minimalno 5 tjedana trudna inace ti ne bi imali sta kiretirati. S biokemijskim i tako malom betom nema gestacijske ni zumanjcane vec se beta sama smanji i pocnes krvariti... Imala sam 2 biokemijske...
Dobro da si promijenila ginekologa..
Ja sam za kiretazu trazila opcu anesteziju, jedva sam ju dobila.. Zivjelo nase zdravstvo ali nisam odustajala...
BellaAnhaaa.. Ma draga nisi ti onda imala niti biokemijsku niti betu 5..nisu ti dobro izmjerila sta li vec ne znam🤷♀️🙄…
Ako si imala i gestacijsku i zumanjcanu ti si bila minimalno 5 tjedana trudna inace ti ne bi imali sta kiretirati. S biokemijskim i tako malom betom nema gestacijske ni zumanjcane vec se beta sama smanji i pocnes krvariti… Imala sam 2 biokemijske…
Ja sam za kiretazu trazila opcu anesteziju, jedva sam ju dobila.. Zivjelo nase zdravstvo ali nisam odustajala…
Meni je on odna da da mi daju opcu jedino dobra sta je naoravio a tek poslje kad sam se probudila bilo je problemcica a nije me dobri ocistija pa sam ponovno bioa uzas sve skupa nskon 3 dana dobila fibru 40 i opet dole zavrsila sve u svemu uzas iskustvo
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
BellaAnhaaa.. Ma draga nisi ti onda imala niti biokemijsku niti betu 5..nisu ti dobro izmjerila sta li vec ne znam🤷♀️🙄…
Ako si imala i gestacijsku i zumanjcanu ti si bila minimalno 5 tjedana trudna inace ti ne bi imali sta kiretirati. S biokemijskim i tako malom betom nema gestacijske ni zumanjcane vec se beta sama smanji i pocnes krvariti… Imala sam 2 biokemijske…
Ja sam za kiretazu trazila opcu anesteziju, jedva sam ju dobila.. Zivjelo nase zdravstvo ali nisam odustajala…
Meni je on odna da da mi daju opcu jedino dobra sta je naoravio a tek poslje kad sam se probudila bilo je problemcica a nije me dobri ocistija pa sam ponovno bioa uzas sve skupa nskon 3 dana dobila fibru 40 i opet dole zavrsila sve u svemu uzas iskustvo
Nisu ni mene dobro ocistili.. Uzas.. Pa, su vijecali da li cu ici ponovno na kiretazu ili CE me pustit kao mozda ode s mengom.. Tako je na kraju i bilo.. Uglavnom ispalo je da, sam bez veze iska na kiretazu jer mi s mengim sve otislo a ne kiretazom.. Ostavili mi komadic posteljice🤤😔😔😔
Tuma jebate ti si trudna ono baš baš. Znam da ne vjeruješ, i ja bih tako pričekala betu i duplanje, ali čestitam, jer ovo je prekrasno za vidjeti! 😍
Hvala 🥰 ne mogu se jos opustit, ali ako beta bude oke i duplala se, valjda ce biti lakše.... nadam se😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nisu ni mene dobro ocistili.. Uzas.. Pa, su vijecali da li cu ici ponovno na kiretazu ili CE me pustit kao mozda ode s mengom.. Tako je na kraju i bilo.. Uglavnom ispalo je da, sam bez veze iska na kiretazu jer mi s mengim sve otislo a ne kiretazom.. Ostavili mi komadic posteljice🤤😔😔😔
grozno 😔 bas grozno iskustvo. Nadam se da ce ovaj fet ispraviti sve loše što si prošla...
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Tumaaa jupiii braavoo superr truudnaa siii🎉🙏❤️
Hvala 🥰💗 tebi sretno na uzvu ❤
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Tuma jebate ti si trudna ono baš baš. Znam da ne vjeruješ, i ja bih tako pričekala betu i duplanje, ali čestitam, jer ovo je prekrasno za vidjeti! 😍
Hvala 🥰 ne mogu se jos opustit, ali ako beta bude oke i duplala se, valjda ce biti lakše…. nadam se😅
Hoce hoce.. Onda ces cekati ultrazvuk i srce😂💓😍😍😍...
Tumaaa jupiii braavoo superr truudnaa siii🎉🙏❤️
Hvala 🥰💗 tebi sretno na uzvu ❤
Hvaala jos jedan dan i da vidimo bit ce srcu lakse 🙏❤️ a od jucer me mantanje drzi jer imam problema sa kraljeznicom 3 puta operirana pa bice sad se sve poremeti tribat cu vjerovatno i pazit se cilu trudnocu
Čestitke na svim ovim lijepim vijestima, redovito sve pratim, baš mi je drago da ih je sve više :)
Imam pitanje u vezi OGTT-a, radila sam pretragu kao pripremu za MPO u 10. mj.
Rezultat je:
OGTT - 0 min 5.8 mmol/L, Ref. int. < 5.1 mmol/L
OGTT - 120 min 5.2 mmol/L, Ref. int. < 8.5 mmol/L
Može li ovo utjecati na planirani postupak i odgoditi ga?
Isto tako, trebala sam izvaditi sve ove stand. hormone 2.-4. d.c. + 17-OHP, znam da se on vadi 21. dan, a nisam gore na Petrovoj dobila nikakve upute da dođem još to izvaditi (a bilo je na uputnici 100%). Da li sad uzimam novu uputnicu za to, ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji