Meni 9.dnt dvodnevog embrija negativan clearblue test... Onaj koji se moze raditi 6 dana ranije... Tako da nekako mislim da nista ovog puta, nazalost. Ponovit cu jos u srijedu, ali ne nadam se previse. 😔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Meni 9.dnt dvodnevog embrija negativan clearblue test… Onaj koji se moze raditi 6 dana ranije… Tako da nekako mislim da nista ovog puta, nazalost. Ponovit cu jos u srijedu, ali ne nadam se previse. 😔
Clearblue je cisto bacanje novaca...
Cesto je curama bacalo evaporacijske crtice, sjene kojekakve a beta nula ili lazno negativan ..
Kupi ili jeftinu trakicu ili betu obavezno do tada nista ne otpisi...sretno
Ginekolog mi je prilikom ultrazvuka rekao da mi se lijevi jajnik nalazi iza maternice (do sada mi nitko nije to rekao...a radila sam i sonoHSG prije inseminacije...) i da će to možda biti problem prilikom aspiracije ali kao da se jajnici od stimulacije malo spuste od težine pa da ćemo sve još vidjeti. ovo mi je prvi ivf. ima tko sa sličnom situacijom?
Ginekolog mi je prilikom ultrazvuka rekaoda mi se lijevi jajnik nalazi iza maternice (do sada mi nitko nije to rekao…a radila sam i sonoHSG prije inseminacije…) i da će to možda biti problem prilikom aspiracije ali kao da se jajnici od stimulacije malo spuste od težine pa da ćemo sve još vidjeti. ovo mi je prvi ivf. ima tko sa sličnom situacijom?
Zdravo Tara,
Kod mene ti je ista takva situacija. Levi jajnik je skroz iza materice. Uvek mi kazu isto da ne znaju da li ce uspeti do njega da dodju i evo imala sam 5 postupaka do sada i svaki put su uspeli da izvuku sve sto je bilo. Velika je razlika, prvo kada od folikula oteza jajnik pa se malo spusti sam od sebe, a onda jos kada si pod anestezijom i kada ti se telo opusti, pa pritiskom i masiranjem mogu malo da ga pomere. Mislim da ce uspeti. Znaju doktori koliko je u ovakvom slucaju svaka jajna celija vazna i sigurna sam da ce dati sve od seve da do svakog folikula dodju :) Puno srece!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Ginekolog mi je prilikom ultrazvuka rekaoda mi se lijevi jajnik nalazi iza maternice (do sada mi nitko nije to rekao…a radila sam i sonoHSG prije inseminacije…) i da će to možda biti problem prilikom aspiracije ali kao da se jajnici od stimulacije malo spuste od težine pa da ćemo sve još vidjeti. ovo mi je prvi ivf. ima tko sa sličnom situacijom?
Zdravo Tara,
Kod mene ti je ista takva situacija. Levi jajnik je skroz iza materice. Uvek mi kazu isto da ne znaju da li ce uspeti do njega da dodju i evo imala sam 5 postupaka do sada i svaki put su uspeli da izvuku sve sto je bilo. Velika je razlika, prvo kada od folikula oteza jajnik pa se malo spusti sam od sebe, a onda jos kada si pod anestezijom i kada ti se telo opusti, pa pritiskom i masiranjem mogu malo da ga pomere. Mislim da ce uspeti. Znaju doktori koliko je u ovakvom slucaju svaka jajna celija vazna i sigurna sam da ce dati sve od seve da do svakog folikula dodju :) Puno srece!
Hvala ti puno na odgovoru🤗
lucija07 a tko ti je obavio laparoskopiju? Zaista vam još samo preostaje genetsko testiranje embrija, nakon toliko neuspjeha i gubitaka. No, naravno - to se ne radi ovdje i treba imat dubok džep. Tužno je koliko stvari se u RH ne radi, da parovi moraju dizat kredite i ići vani. Jadno i tužno.
Blacky89 ja sam bila uvjerena da će sva 3 odobrit, jer imam kompleksnu dijagnozu i 2 neuspjele operacije upravo u Petrovoj koja je kao “referentni centar za endometriozu”. Samo što su me referirali krivom liječniku. Great. Hvala ti na podršci ❤️
Hvala svima tu curama na ponudi, Zara01, more2309, Belaaaza sada novac ne trebam, jer mislim da ću skupit… Javim se što sam odlučila kad dobijem još neke info koje čekam. ❤️
Da znam.. Pgd /pgd
To mi je prvo rekao luci kad sam dosla kod njega😔... Da on ne zna sto bi sa mnom da vidi da sam sve obavila sve koristim od dodatne terapije a pomaka nema i doslovno da to bas nije normalno 🙊🤤🤷♀️..
Pitao me zelim li polusati no on nista garantirati ne moze... Odlucila sam jos tu probati.. Imam jos 4 morule ako sad ne uspije.. Jer van nemam ni volje ni zivaca ni novaca..
Mi smo sve postupke iskoristili preko hzzoa i mi bi sve morali sami financirati jer za Pgd moras imati bar 1 neuspjesan transfer a i kariogrami su nam uredni.. No ni ogd nije garancija nicega i kud sam ovakvo utucena mislim da bi me to dokrajčilo.. I li smo nazalost bas slucal nase Lemon koja je uska van Pgd bio uredan i zavrsilo kako zavrsilo..
Uglavnom nemam vise za to zivaca a jos manje novaca ma nikako...
Kako bude s ove 2 morule pa jos one 4 na ledu.. Mozda laparo no vidjet cemo jos..
Radila sam ju davno.. Profesor Eljuga, Kuna i jos neki 'kao strucnjak' u Vinigradskoj uglavnom njih 3 su mi radili laparo tj vijecali nad mojim reproduktivnom organima no prije 4 godine negdje jer im nije bilo jasno zasto ne ide...
Nina985 kratko i jasno - to nije normalno. Ako ti transfer ne uspije - pravac na laparoskopiju, ali ne kod Vrčića. Odi kod Marija Ćorića koji se isključivo bavi endometriozom. Sve simptome što opisuješ imala sam ja od kad sam bila srednja škola, no jaki bolovi kod odnosa, bolovi kod kakanja i sl. su mi se javili 2007. Dijagnosticirana mi je 2009. (prilikom laparoskopskog uklanjanja mioma, Vrčić). Dva puta loše operirana, bolest nije zapravo ni uklonjena, tako da sam sad fucked, pisala sam unazad par stranica kako sada umirem i sve. Bolest je uznapredovala sve ove silne godine, a 5 stimuliranih ju je dodatno nahranilo, da su mi postupke zabranili… Idem na operaciju kod Ćorića ili u Austriju. Još traje odlučivanje, ali idem as soon as I can. Sretno! Dao Bog da ti se primi beba, pa bi se i ta bolest (ako je imaš), smirila barem malo za vrijeme trudnoće, iako to nije lijek.
Nikkita , ja sam prije isla na wc i po 5-6 puta dnevno, cak i usred obroka, ali to mi je nekako prestalo unatrag 3 godine. Sada idem na wc jednom dnevno, hranim se isto kao i prije. Bila sam na svim tim gastro pretragama i oni mi nisu nista otkrili, rekli su da je sve to u mojoj glavi. Nista, ako beta bude negativna, a cini mi se da hoce, po uputnicu i pravac u Petrovu kod Corica
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Simba transfer je bio u cetvrtak.. Ali ja se sa simptomima ne zamaram jer ih ni u jednoj T nisam imala.. Nista, osim pozitivnog testa.. Vjerojatno ce past u srijedu.. Inace mi 5 dan blastica bio pozitivan oba puta.. Bez ikakvih boluckanja, probadanja bolnih grudi i implantacijskog krvarenja….
Meni je transfer morule bio u petak i počela sam osluškivati..znači u principu ti ostanes trudna bez i jednog simptoma??? Pa zar od stimulacije nemaš bolne grudi?
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba transfer je bio u cetvrtak.. Ali ja se sa simptomima ne zamaram jer ih ni u jednoj T nisam imala.. Nista, osim pozitivnog testa.. Vjerojatno ce past u srijedu.. Inace mi 5 dan blastica bio pozitivan oba puta.. Bez ikakvih boluckanja, probadanja bolnih grudi i implantacijskog krvarenja….
Meni je transfer morule bio u petak i počela sam osluškivati..znači u principu ti ostanes trudna bez i jednog simptoma??? Pa zar od stimulacije nemaš bolne grudi?
Ne nista.. Malo bolne grudi i to je to... Bolne grudi imam i pred svaku mengu tako da to nije mjerodavan simptom za mene...
Ne nista.. Malo bolne grudi i to je to… Bolne grudi imam i pred svaku mengu tako da to nije mjerodavan simptom za mene…
Ali ja nisam sad bila u stimulaciji vec u 7 mjesecu.. Sad je bio Fet.. No svejedno, da ostajem trudna bez simptoma...
Sortiraj odgovore
Najstariji