Cure, jel se smije seksat nakon punkcije (jucer je bila)? Pretpostavljam da da kad sam sad "prazna"
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure, jel se smije seksat nakon punkcije (jucer je bila)? Pretpostavljam da da kad sam sad "prazna"
Ja nisam htjela! Bilo me strah da se ne bi sta zakompliciralo... Sklona sam i upalama i svemu.. Nije povezano ali ipak! Nisam htjela sa nicim dovodit u opasnost postupak. Ali mislim da nije zabranjeno..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
VM, meni je doktorica rekla da se tih dana treba suzdržavati. Ti napravi kako se osjećaš, ali možda te poslije bude bolilo jer bi trebali jajnici mirovati...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ima tko iz Splita da se nedavno testirao na Covid? Opet su nesto mijenjali, pa me zanima kako to sad ide s obzirom da nisam narucena, a nigdje nema broja za narucit se sa uputnicom.
Cure, ako koja zna - preporuke za najboljeg abdominalnog kirurga u Zagrebu/Hrvatskoj, bilo bi mi od pomoći.
U KB Dubrava ima par odlicnih kirurga, ovisi u cemu je problem...
Dr Kolovrat, dr. Rakić, dr Baković...
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Ima tko iz Splita da se nedavno testirao na Covid? Opet su nesto mijenjali, pa me zanima kako to sad ide s obzirom da nisam narucena, a nigdje nema broja za narucit se sa uputnicom.
Evo ja sam bila ima 15 dana na krizine, ugl ne zoves ti. Triba sve tvoj gin odradit,dat uputnicu,narucit te. I naknadno ti se javi za termin 🤔😑
🤍
Nikitta,
znam da na Rebru ima odličnih. Mene osobno operirao dr. Kekez (dobila stomu) i dr. Silovski (maknuo je). Ali i tu drugu dr. Kekez trebao raditi ali nije mogao na kraju. Vjerujem da i u ostalim bolnicama ima odličnih abdominalaca.
Stiže nam curica 💓
Evo ja sam bila ima 15 dana na krizine, ugl ne zoves ti. Triba sve tvoj gin odradit,dat uputnicu,narucit te. I naknadno ti se javi za termin 🤔😑
Samo mi je dala uputnicu i kaze da ona nikog nije narucivala. Za koliko su ti dali termin?
Ja sam blizu Splita i nisam se narucivala na dan transvera ujutro u 7 h sam dosla prva gore fi je higojenski kraj Cukarina i uzeli me bez problrms rekla da imsm transver u 9 nslaz bio sutra dan popodne na mail mi poslali
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa na tvom mjestu bih otvorila komplikacije odmah u utorak. Ne sumnjam da će biti lijepe vijesti. ❤️
VM ako nemaš bolova nakon punkcije, i osjećaš se dobro. Go for it. Samo pazi da baš ne bude žestoko. Ipak su jajnici pikani i sve je to dosta osjetljivo par dana. 😁
Hvaala Nikitta draga 😘🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji