Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2020. 16:54

mila2311

lucija07

Belaaa

Lucija07prvo ti zelim svu srecu tek sad skontala u kojem si stadiju ubrzo moze testic🤗🙏❤️
    A nije da mislim nego me strah svega jer sam imala taj spontani ima 5g i od tada nikako i prosla svega u medju vremenu sta drugi zdrastvani problema pa u godinu ipo 5 neuspijeli postupaka i sada ovo u prirodnom dosla na dogovor za zadnji postupak bespatni u desti misec di bi ja placala lijekove i ono zavrsim na aspiraciji jer sam pila trave neke i eto taj fragmin sve se nekako bilo na prisu itd da smo u soku jos uvjek
    Da sad bi mi bija 6 tjedan a ja jos nikakvi vele siptoma pa me i to brine tu i tamo sike osjetim i ledja i mrvu sinoc bolilo dole neznam kazu da ne mora biti siptomi jos beta mi se ok duplals prva 14 dan 107,3 a druga 16 dan 324 rekla da to odlicno i da netriba vise vadit i sad cekam taj ultrazvuk🙏❤️🤗

Bit ce sve u redu…
    Imala sam i ja 2 spontana i vec 10 transfera tako da… I kad opet zatrudnim znam da ce me svega bit strah dok ne prodaje bar 3 mjesec, a onog 9 tjedna se grozim jer mi tad svaki put se plod prestao razvijat uz uredno duplanje bete i uredan pregled u 6 tjednu sa titrajem srca naravno…
    No.. Moramo se nadat i razmisljati pozitivno nema druge…

Ufff lucija07 svaka cast na snazi. Puno sricee ti zelim ❤️🙏🙏🤞 hrabro i drzi se.

Hvala
    Puno svega da.. Previse.. No to je sve rastegnuto u 5 godina pa mozda zbog tog mi nije toliko grozno koliko zvuci.. I uvijek imam za FET sto je puno lalse nego sve ispočetka.. Ono hvatam se za, slamku 'spasa' u tom groznom mpo svijetu za mene... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    18. Rujan 2020. 17:16

lucija07

Belaaa

Lucija07prvo ti zelim svu srecu tek sad skontala u kojem si stadiju ubrzo moze testic🤗🙏❤️
    A nije da mislim nego me strah svega jer sam imala taj spontani ima 5g i od tada nikako i prosla svega u medju vremenu sta drugi zdrastvani problema pa u godinu ipo 5 neuspijeli postupaka i sada ovo u prirodnom dosla na dogovor za zadnji postupak bespatni u desti misec di bi ja placala lijekove i ono zavrsim na aspiraciji jer sam pila trave neke i eto taj fragmin sve se nekako bilo na prisu itd da smo u soku jos uvjek
    Da sad bi mi bija 6 tjedan a ja jos nikakvi vele siptoma pa me i to brine tu i tamo sike osjetim i ledja i mrvu sinoc bolilo dole neznam kazu da ne mora biti siptomi jos beta mi se ok duplals prva 14 dan 107,3 a druga 16 dan 324 rekla da to odlicno i da netriba vise vadit i sad cekam taj ultrazvuk🙏❤️🤗

Bit ce sve u redu…
    Imala sam i ja 2 spontana i vec 10 transfera tako da… I kad opet zatrudnim znam da ce me svega bit strah dok ne prodaje bar 3 mjesec, a onog 9 tjedna se grozim jer mi tad svaki put se plod prestao razvijat uz uredno duplanje bete i uredan pregled u 6 tjednu sa titrajem srca naravno…

Jako mi je zao lucija07 krivo napisah nije mi bija spontani nego biokemijka tadami je beta bila 5 i dva pregleda nista i slali me na kiretrazu tako da je ovo i prvi put da sam betu ugledala i da se lipo duplala i nadam se i ja da je ok isko jos nema ni neki siptomcica i da mojs bebica uzivaa😁🤗🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

18. Rujan 2020. 17:17

Ruska1986

Belaaa

Nemoj se brinut sta nemas nekakvih simptoma jos… Ja sam u proslom postupku(inseminacija) imala sve:i mucninu i sise, itd… Sve moguce stvari i neuspjesno! Sad sam isla na ivf i nikakvih simptoma do nekog 8og tjedna nije bilo, al bas nikakvih. No mucnina ni boli u grudima, niceg! Sad je tek sve krenulo! Tako da smireno cekaj uvz i bice sve ok! 🙂

Hvaala vam cureee😍🙏❤️😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

18. Rujan 2020. 17:22

lucija07

mila2311

lucija07

Belaaa

Bit ce sve u redu…

Ufff lucija07 svaka cast na snazi. Puno sricee ti zelim ❤️🙏🙏🤞 hrabro i drzi se.

Hvala
    Puno svega da.. Previse.. No to je sve rastegnuto u 5 godina pa mozda zbog tog mi nije toliko grozno koliko zvuci.. I uvijek imam za FET sto je puno lalse nego sve ispočetka.. Ono hvatam se za, slamku 'spasa' u tom groznom mpo svijetu za mene…

Da jako je tesko sve to i svaka od nas smo lavice jer svaka ima svoju pricu i borbu i divim nam se i ja sam borac veliki ali nekad i strah prevlada a vjerujem u svaku u od nas i molim svaki dan za sve nas iako se neznamo ovdje smo i djelimo jade tuge srecu strepnju kao dio obitelji na kraju jedna drugoj budemo podrsks i uzor😍🙏❤️😘

18. Rujan 2020. 17:44

Belaaa

lucija07

Belaaa

Bit ce sve u redu…

Jako mi je zao lucija07 krivo napisah nije mi bija spontani nego biokemijka tadami je beta bila 5 i dva pregleda nista i slali me na kiretrazu tako da je ovo i prvi put da sam betu ugledala i da se lipo duplala i nadam se i ja da je ok isko jos nema ni neki siptomcica i da mojs bebica uzivaa😁🤗🙏❤️

Oprosti ali ja eto opet ne razumijem 🤷‍♀️..
    Imala si betu 5 sto uopce i nije trudnoca rekla bih niti biokemijska a oni te slali na kiretazu.. Cega?? Sto su vidjeli na ultrazvuku? 
    Ako nista sto i je normalno jer tek nakon bete cca 1000 se na ultrazvuku moze nesto vidjeti, i sto bi onda oni kiretirali?? 
    Ja mislim da ti trebas promijeniti ginekologa jer ovo su stvarno malo cudne stvari... 

18. Rujan 2020. 20:42

Zna li tko mogu li dobit M dok sam na Estrofemu?

18. Rujan 2020. 21:29

Bozma

Zna li tko mogu li dobit M dok sam na Estrofemu?

Mozes... I ja sam npr u neuspjelim FET ovima s estrofemom procurila...
    Tko zna sta me i sad ceka, sad ih pijem.. Ako ne budem T procuriti cu unatoc njima kao vec dosta puta do sad🤤

• more2309
    19. Rujan 2020. 07:24

Dobro jutro zene lavice 🙂! Kod mene opet neki ludi period na poslu, pa nisam imala vremena za nista. Malo sam na preskokce citala, Lucija i Samara  zelim vam od srca, da ovo bude dobitan transfer i da nas razveselite velikom i lijepom betom 🤞🤞🍀🍀🙏🙏, mislim da to odmah i nama ostalima uljeva nadu da cemo i mi doci do cilja i ohrabri nas za daljnju borbu 🙂! Tuma, cestitam na pozitivnom testu 🎉🎉🎊🎊 i zelim ti lijepu i mirnu trudnocu, bez straha i suza, vec puno osmijeha i slatkog iscekivanja 🤱🥰!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

19. Rujan 2020. 08:16

more2309

Dobro jutro zene lavice 🙂! Kod mene opet neki ludi period na poslu, pa nisam imala vremena za nista. Malo sam na preskokce citala, Lucija i Samarazelim vam od srca, da ovo bude dobitan transfer i da nas razveselite velikom i lijepom betom 🤞🤞🍀🍀🙏🙏, mislim da to odmah i nama ostalima uljeva nadu da cemo i mi doci do cilja i ohrabri nas za daljnju borbu 🙂! Tuma,cestitam na pozitivnom testu 🎉🎉🎊🎊 i zelim ti lijepu i mirnu trudnocu, bez straha i suza, vec puno osmijeha i slatkog iscekivanja 🤱🥰!

Hvaalaaa ti💓
    Kad ti nastupas? 
    Joj ovo iscekivanje mi sad vec tesko pada..
    Ne znam kako cu ja vise prezivjet ako ne bude nista, znam imam jos za 2 feta ali opet.. Fakat je grozno sve ovo skupa...
    Jos si mislim, a znam da je bolje ne mislit.. Ako su mi sad vratili 2 uvijek prvo vracaju kao bolje tko zna kakva su ona 4🤷‍♀️🤤🤤
    Ma joj... Jutra i veceri mi najgore.. 

19. Rujan 2020. 08:56

Tuma, jesi maticnu pila za vrijeme stimulacije ili si prestala s njom kad si krenula u stimulaciju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.