Piky, sretno!! 🤞🤞
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke drage, jajna se oplodila, upravo sam imala transfer..
Usput jutros 15 do 8 su me zvali iz labosa da se oplodila, kažu lijepa četvorka, što to znači lijepa četvorka a imala sam jednu stanicu??
Supeer bravoo cetvorostanicna🎉🙏❤️
Ajme hvala bogu na ovakvom komentaru, jer ja ništa neznam... Znači dobro je... Hvala.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Piky, sretno!! 🤞🤞
Hvala draga.., 🙏❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure imam jos jedno pitanje, uz nizak amh imam i hidrosalpinks na desnom jajovodu, pa osjecam malu bol na desnom jajniku. Da napomenem hidrosalpinks nije odstranjen. Transfer napravljen u utorak
🤍
Cure evo da javim, ja sam u subotu na aspiraciji. Doktor nije bio rječit samo sam čula da mrmlja odlično, odlično.
Ne očekujem čuda već se molim da se opet barem dvije uspješno oplode i vrate. Za sve ostalo više ću biti zahvalna i sretna.
Više štrikam od same aspiracije zadnji put me izmrcvario.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure evo da javim, ja sam u subotu na aspiraciji. Doktor nije bio rječit samo sam čula da mrmlja odlično, odlično.
Ne očekujem čuda već se molim da se opet barem dvije uspješno oplode i vrate. Za sve ostalo više ću biti zahvalna i sretna.
Više štrikam od same aspiracijezadnji put me izmrcvario.
Sretnoo 🥰❤️🤞🙏
🤍
Cure imam jos jedno pitanje, uz nizak amh imam i hidrosalpinks na desnom jajovodu, pa osjecam malu bol na desnom jajniku. Da napomenem hidrosalpinks nije odstranjen. Transfer napravljen u utorak
Zasto nisu prvo odstranili ostecen jajovod?
Ako sad ne uspije osobno bih svakako prvo rijesila hidrosalpinix pa onda postupak...
Pogotovo ako te boli...
Ako sad ne uspije osobno bih svakako prvo rijesila hidrosalpinix pa onda postupak…
Pogotovo ako te boli…
Aa ionako imam nizak amh, pa je dr rekla da ako izgubimo jedan jajnik da smo u jos goroj situaciji. Da bi probala prvo sa njim, pa ako ne uspije onda cemo ga rijesavat 😕
Ii nije mi bas sad svejedno 😔🥺 nije strasna bol,ali osjecam
🤍
Ako sad ne uspije osobno bih svakako prvo rijesila hidrosalpinix pa onda postupak…
Pogotovo ako te boli…
Aa ionako imam nizak amh, pa je dr rekla da ako izgubimo jedan jajnik da smo u jos goroj situaciji. Da bi probala prvo sa njim, pa ako ne uspije onda cemo ga rijesavat 😕
Ii nije mi bas sad svejedno 😔🥺 nije strasna bol,ali osjecam
Shvacam to, ali u tom slucaju se maximalno stimulira da, se izvuce sto vise stanica / embrija koji se zamrznu i onda se ide na transfer nakon operacije.. Nadam se da ce ti uspjeti i nece trebati🤞🤞🤞
Više štrikam od same aspiracijezadnji put me izmrcvario.
I ti si bila kod Lucija danas? Ja sam bila oko pola11...jesmo se vidjele?? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji