Aurorab. I ja sam isto imala biokemisku trudnoću moja je beta bila 2.9 u 2 mj.sad idem ponovo ovo mi je 2 ivf.
Ne znam, ne bih bas betu od 2.9 nazvala biokemijskim.. To da je bila 29 onda da... Zato u onoj tablici za betu i pise od nule do 5 =nije trudnoća, dakle dopustena su ta mini odstupanja...
Oprostite krivosam napisala da mije beta bila2.9.ne bila mi je 2.6. Pretpostavljam da je biokemiska trudnoća test mi je bio 10 dan negatovan..
Azospermia
Aha... ja sam mislila da si imala pozitivan test u nekom trenutku. Ja bih ipak onda uzela u obzir sve ovo što je Lucija07 napisala i složila se s njom.
Leptirice90, sad ću biti malo zločesta, ali nadam se da si rekla svekrvi da nema potreba da skrivaš test od supruga, niti kad bi u tebi bio problem, a kamoli u njemu 🙃 Vjerojatno si iz manje sredine i to ti sve skupa onda još teže pada... ali doći će i tvoje vrijeme!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Curke, pozdrav svima vama koje se borite za svoje mrvice i držim fige da nam se svima što prije ostvari ta želja.. Dugo vas čitam, ali evo i prvi put se javljam iako sam nažalost već veteranka po pitanju IVF postupaka. Iza sebe imam šest embriotransfera, od čega je jedan bio spontani pobačaj u devetom tjednu Već sam prošla hrpu konzultacija s raznim IVF liječnicima i sada zadnji predlaže histeroskopiju, mislite da to ima smisla u mom slučaju s obzirom da je bila jedna trudnoća?
Da baš tako a nadamo se da bi mi sad moglo supjeti već se borimo sa tim 10 godina. Imam kolegicu iz zg uspjelo joj od prve rodila 3 curice. A mislim da se kod nas nebi ovoliko otegnilo da je u meni problem išlo bi brže već u mužu stalno neko čekanje itd.već sam stjela odustat.al idemo probat još😊
Azospermia
Mislim da nije to bila biokemijska...meni je beta bila 10 i test je bio pozitivan 3 dana ,kasnije je beta padala...to je bila biokemijska
Ako neko ima kontakt za zenu prodaje cajeve bilo bi super,na fejsu se ne javlja
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Curke, pozdrav svima vama koje se borite za svoje mrvice i držim fige da nam se svima što prije ostvari ta želja.. Dugo vas čitam, ali evo i prvi put se javljam iako sam nažalost već veteranka po pitanju IVF postupaka. Iza sebe imam šest embriotransfera, od čega je jedan bio spontani pobačaj u devetom tjednuVeć sam prošla hrpu konzultacija s raznim IVF liječnicima i sada zadnji predlaže histeroskopiju, mislite da to ima smisla u mom slučaju s obzirom da je bila jedna trudnoća?
Ima smisla da, mene su i slali na histeroskopiju bas zbog spontanih, imala sam 2 spontana😔😔
Moguce da imas neke priraslice u maternici koje se ultrazvukom ne vide.. Meni nisu nista nasli no barem znam da je i s maternicom sve u redu...
Mislim da nije to bila biokemijska…meni je beta bila 10 i test je bio pozitivan 3 dana ,kasnije je beta padala…to je bila biokemijska
Da bas tako, tebi je vjerojatno beta bila i nesto visa prije bete pa je test to detektirao i onda je pocela padati i bila 10..to je biokemijska...
Nije mi bio spontani sam od sebe, na prvom ultrazvuku se vidjelo da gestacijska vrećica nije ok pa su me htjeli slati na kiretažu ali sam sama prokrvarila nakon ukidanja terapije utrogestanom. Drugi su mi doktori ranije govorili da misle da nema potrebe za histeroskopijom pa sad nisam pametna.
Mislim da nije to bila biokemijska…meni je beta bila 10 i test je bio pozitivan 3 dana ,kasnije je beta padala…to je bila biokemijska
Nije mi bio spontani sam od sebe, na prvom ultrazvuku se vidjelo da gestacijska vrećica nije ok pa su me htjeli slati na kiretažu ali sam sama prokrvarila nakon ukidanja terapije utrogestanom. Drugi su mi doktori ranije govorili da misle da nema potrebe za histeroskopijom pa sad nisam pametna.
Sortiraj odgovore
Najstariji