Ja sam imala spontani u 8 tj, nisam imala nikakve simptome trudnoće niti sam krvarila. Na prvom pregledu je bilo sve ok i nakon 2tj sam došla na pregled i dr.je rekla da se plod prestao razvijati i morala sam na kiretažu.
Ni ja uopce nisam krvarila... Tek kad sam prestala s utrogestanom krenulo je nesto lagano roskasto no morala sam na kiretazu..
Tuma, otvorila sam sada Ramizin paket i unutra su 2 razlicite koverte , jedna za mene, a druga naznacena na supruga, pa onda mozda i ima poseban recept.
Za sebe sam navela da je sumnja na pcos, ostalo ok, pa je prema tome napravila.
Ako neka ima tu dijagnozu - slobodno se javite, pa vam ostavim svoj kontakt za dogovor oko slanja.
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Piky,
transfer je 4.000,00 kn , ne znam smijel li o cijenama, no i na njihovoj stranici je cjenik javan.
Transfer pri stimualciji preko hzzo je bio besplatan, tj.u sklopu tog postupka. I zamrzavanje, cuvanje besplatno, a daljnji transferi, bez stimulacije, se placaju.
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
Curke danas mi je bio prvi transfer. Od 3 oocite jedna se razvila, vraćen mi je trodnevni embrij 🙏 sad šta bude.
Sretno Giny🙏🤞
Hvala, cure, na odgovorima... Pitam jer ja imam sve simptome trudnoce(muka, bolne grudi i vec pomalo vidljiv trbuh, iako je tek negdje 8 tjedan), ali kako sam citala vasa iskustva, bas me to zanimalo... 10.09.mi je drugi UVZ pa me malo strah, s obzirom da se svasta moze na njemu vidjeti. Na prvom je sve ok izgledalo, bila sam sa skoro 6 tjedana.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala, cure, na odgovorima… Pitam jer ja imam sve simptome trudnoce(muka, bolne grudi i vec pomalo vidljiv trbuh, iako je tek negdje 8 tjedan), ali kako sam citala vasa iskustva, bas me to zanimalo… 10.09.mi je drugi UVZ pa me malo strah, s obzirom da se svasta moze na njemu vidjeti. Na prvom je sve ok izgledalo, bila sam sa skoro 6 tjedana.
Plod u 8tt je cca 2 cm pa sumnjam da je trbuh od trudnoce🙂🙊🙊...
Bit ce sve u redu super je to sto imas simptome i ja sam ih zeljela imati i to me bas brinulo sto ih nemam.. Iako ni to nije pravilo npr moja frendica isto nista nije osjecala i to nista kroz citavu urednu trudnocu.. . no opet vjerujem da je lakse bar se osjecati trudno...
Hvala, cure, na odgovorima… Pitam jer ja imam sve simptome trudnoce(muka, bolne grudi i vec pomalo vidljiv trbuh, iako je tek negdje 8 tjedan), ali kako sam citala vasa iskustva, bas me to zanimalo… 10.09.mi je drugi UVZ pa me malo strah, s obzirom da se svasta moze na njemu vidjeti. Na prvom je sve ok izgledalo, bila sam sa skoro 6 tjedana.
Plod u 8tt je cca 2 cm pa sumnjam da je trbuh od trudnoce🙂🙊🙊…
Bit ce sve u redu super je to sto imas simptome i ja sam ih zeljela imati i to me bas brinulo sto ih nemam.. Iako ni to nije pravilo npr moja frendica isto nista nije osjecala i to nista kroz citavu urednu trudnocu.. . no opet vjerujem da je lakse bar se osjecati trudno…
Ma ne mislim da mi je to od trudnoce 😂😂😂 napuhana sam i slabo idem na wc pa sam to navela tako... 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bit ce sve u redu super je to sto imas simptome i ja sam ih zeljela imati i to me bas brinulo sto ih nemam.. Iako ni to nije pravilo npr moja frendica isto nista nije osjecala i to nista kroz citavu urednu trudnocu.. . no opet vjerujem da je lakse bar se osjecati trudno…
Ma ne mislim da mi je to od trudnoce 😂😂😂 napuhana sam i slabo idem na wc pa sam to navela tako… 😂😂😂
Meni je prva trudnoca bila prirodna koja je lose zavrsila u 27tt, stomak mi se počeo vidjeti tek oko 20tog tjedna, do tada sam dobila samo 4kg. Trudnoca koja je zavrsila spontanim u 9tom tjednu je bila ivf i vec tada sam izgledala kao u 20tom tjednu u prvoj trudnoci. Ne znam dal je to od utrogestana i od pustih umjetnih hormona. U svakom slucaju nema smisla razbijati glavu, treba misliti i nadati se da ce sve biti ok.☺
Ma ne mislim da mi je to od trudnoce 😂😂😂 napuhana sam i slabo idem na wc pa sam to navela tako… 😂😂😂
😂😂😂😂
I ja, sam sad nakon simulacije koja je zavrsila bez transfera zbog hipera imala trbuh kao trudnica od cca 3 mjeseca😂😂😂... Morala sam ga skrivati da netko nesto ne pomisli ali mana me cudno gledala tj moj trbuh😂😂😂
Meni je prva trudnoca bila prirodna koja je lose zavrsila u 27tt, stomak mi se počeo vidjeti tek oko 20tog tjedna, do tada sam dobila samo 4kg. Trudnoca koja je zavrsila spontanim u 9tom tjednu je bila ivf i vec tada sam izgledala kao u 20tom tjednu u prvoj trudnoci. Ne znam dal je to od utrogestana i od pustih umjetnih hormona. U svakom slucaju nema smisla razbijati glavu, treba misliti i nadati se da ce sve biti ok.☺
Je da, to je od tih hormona to sam se definitivno uvjerila sad u ovoj stimulaciji.. Dakle trbuh bas kao trudnica a inace imam ravan.. Strasno
Sortiraj odgovore
Najstariji