Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    05. Rujan 2020. 13:20

Tiki92, ja sam negdje pročitala sa se i manje stanice mogu punktirati, ako postoje dobri mediji za čuvanje dok ne postanu zrele! Vjerojatno doktorica zna što radi, po meni je važnije da ujednačeno rastu ... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nola_
    05. Rujan 2020. 13:38

Cupica7, imas/podijelis kontakt od Ramize? Ne odg na fejsu

05. Rujan 2020. 13:54

AuroraB

Tiki92, ja sam negdje pročitala sa se i manje stanice mogu punktirati, ako postoje dobri mediji za čuvanje dok ne postanu zrele! Vjerojatno doktorica zna što radi, po meni je važnije da ujednačeno rastu …

U hrvatskoj takvi mediji nazalost jos ne postoje koliko ja znam. U ceskoj da... 

🌼TiKi🌼
    05. Rujan 2020. 13:56

Danas lijevo 16,15,14,11...desno jedan od 11 i jos par manjih... Vadili su mi estradiol i nizak je jos tako da nista od punkcije u pon, bit ce iduci tj. nekad. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

05. Rujan 2020. 14:04

TiKi92

Danas lijevo 16,15,14,11…desno jedan od 11 i jos par manjih… Vadili su mi estradiol i nizak je jos tako da nista od punkcije u pon, bit ce iduci tj. nekad.

Eto super, nisam ni mislila da ce te slati na punkciju s tak malim folikulima.. To je ona vjerojatno samo napomenula da bi mogla bit no zato si i isla jos danas na ultrazvuk.. Bit ce to sve super.. 👍🤗

• Ivevk
    05. Rujan 2020. 14:35

Hvala na dobrodoslici😊.. Iz Vinkovaca sam.. Pa me zanima odakle krenuti, probala bih mozda prvo preko Hzzo-a pa ako ne bude uspjelo onda privatno..
    Koja je bolnica među boljima, koji su privatnici među boljima... Ako ima tko kakva iskustva.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    05. Rujan 2020. 14:39

Ivevk

Hvala na dobrodoslici😊.. Iz Vinkovaca sam.. Pa me zanima odakle krenuti, probala bih mozda prvo preko Hzzo-a pa ako ne bude uspjelo onda privatno..
    Koja je bolnica među boljima, koji su privatnici među boljima… Ako ima tko kakva iskustva..

I zanima me kada krenuti sa svim time obzirom da sam prije par dana operirana laparaskopski.. Kolko cekati nakon toga? 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Micko3
    05. Rujan 2020. 20:09

Cao djevojke! Cestitam svima na pozitivnim betama! 🥰

Sto se tice price drugim ljudima ja sam se bas zeznula sto sam bilo kome rekla bilo sta, ali sam se ispravila kad je bila druga pa niko nije znao. Za ovu trecu isto planiram da niko ne zna, meni je lakse jer me niko ne opterecuje i ne postavlja glupa pitanja. 😊

E sad imam par pitanja za vas, bila sam kod nove doktorice i ona kaze da sumnja na neku mikropolipozu(ako sam dobro napisala) i da bi da radi histeroskopiju da to utvrdi. Kaze da moze da bude ali da ne mora. Je li neko od vas zna nesto dodatno o tome? Ja sam pokusala da istrazujem po netu ali nisam previse info mogla da nadjem. 😊

• Cupica7
    06. Rujan 2020. 10:16

Aylisha -samo smo se preko face-a cule, treba joj dan-dva da se javi...

Ivevk- najbolje se svom ginekologu javiti. Sve krece od vadjenja spolnih hormona jer ce se prema tome terapija odredjivati, a on ti za to daje uputnicu.
     Potraje to sve i koji mjesec dok se prikupi dokumentacija, pa je bolje, s tim dijelom, cim prije. 
    Ne znam ti reci za postupak obzirom na nedavnu operaciju, bolje to s ginek.prokomentirati ili doktorom humane.
    Koliko ti je predvidjen opcenito oporavak sada?

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

MaloTele
    06. Rujan 2020. 12:26

Ivevk

Ivevk

Koja je bolnica među boljima, koji su privatnici među boljima… Ako ima tko kakva iskustva..

I zanima me kada krenuti sa svim time obzirom da sam prije par dana operirana laparaskopski.. Kolko cekati nakon toga?

Mislim da mozes odmah krenuti sa svime, ja sam laparaskopski odstranjivala ciste iz jajovoda i kad sam dosla na kontrolu cca 12 dana nakon operac rekao mi je dokt da mozemo odmah raditi bebu, nazalost ne mozemo prirodno ali poanta je da ne trebas cekati,mislim da mozes odmah krenuti s papirologijom,jer dok skupis sve,narucis se,ides na konzultacije itd prođe ti vrijeme,ja sam npr u 6.mj isla na prve konzultacije pa dok smo skupili sve nalaze i otisli s njima natrag kod dokt, pa taman dobila,8duzi ti se to sve,tako da mislim da mos slobodno odmah krenuti ,ali svejedno pricaj sa svojim ginek,meni je moj rekao mozemo pricekat jos malo cisto jer ste kao tek operirani a mi smo pokusavali 1god prije operacije i nista,tako da nismo cekali..mozda ima veze i stasu ti radili laparaskopski,eto kazem samo svoje iskustvo.. sretno :)

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.