Drage cure, ja nisam uspjela roditi, jesam jedino zatrudniti 2 puta… Probala sam svasta, potrosila brdo i brdo para na sve sto ste navele dok mi doktor nije rekao da to nije nista dokazao naravno i da sad sve to s cim sam ja 'bildala' stanice i naravno imunitet ce on srusit tabletama decortina jer nekim zenama doslovno organizam kad je prejak - embrij dozivljava kao strano tijelo i odbacuje ga jer je odgovor organizma da je to 'nesto lose' i strano tipa kao rak netko oboli netko ne ovisi o organizmu… Uglavnom ja sam zatrudnila jedino i isključivo s tabletama decortin koje smanjuju imunitet… Doslovno mi je rekao da pijem samo folnu kiselinu… Ne znam nisam pametna ali sve te dodatke sam iskljucila…
Stvarno? Bas mi je zao… To si imala spontane u pocetku ili ?
Da.. Oba puta ulazak u 9tt otprilike 😔😔
Ne mogu vjerovat da se tako mogu ponasati! Pa mi radimo onako kako nam oni kazu! Zasto, cure, ne bi probale preko IVF poliklinike? Oni sada rade preko HZZOa i stvarno se brzo dobije termin! Ful su strucni i, najbitnije, normalni i sve ti objasne… Placaju se jedino prve konzultacije, ostalo sve je free(uvz, vadjenje krvi, pregledi,…). Prilagode se vama maksimalno! Npr. ja kad bi radila ujutro, stavili bi me najranije moguce da stignem na posao. Dostupni su stalno.. Eto, cisto za info da imate… Jer mi je grozno kad citam kako se neki doktori ponasaju prema nama.. Ono, ocekuju valjda da bi si ja sama trebala terapiju dat il sta???
Ajme hvala na informaciji. Ovaj sad 9.mjesec ćemo vidit što I kako, svaki dan trebam dobiti i Zvati ih pa ako ne bude ništa budem vidjela za IVF... Hvalaaaa
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Dovoljno je sta moras prolazit kroz sve to, i najcesce i i vise puta, i onda jos takvo ponasanje di ne smijes nista pitat… 😡😡😡
Pa da.. Baš sam se osjećala jadno. Užas. Čak me nijansa dijelila da odustanem od svega a nisam ni počela tako rekuć.
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Slažem se za VV. Dr J se prošli put na aspiraciji izderala na mene (jer me bilo strah). Suze su mi krenule kad se počela derati, pa me sestra primila za ruku i smirila. Kasnije, kako sam ostala bez transfera, je bila ful draga i tješila me al očito moraš potrefit njen dobar dan. Ovaj put (sutra mi je 3.dc) idem opet kod njih samo zato jer ne bih 2.put mijenjala kliniku jer valjda sad znaju kako reagiram na terapiju, ali ako ne uspije naručit ću se u IVF sigurno.
Ma daj I ti si tamo.. Ja trebam dobiti sutra ili prekosutra pa ću ih zvati.... Jel rade sve normalno ili fantaziraju?
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Vidim da ste pitale za test na covid. Obvezan je prije aspiracije. Ja sam se testirala. Zavodi koji obavljaju testiranja na Koronu imaju deal sa bolnicama da djevojkama koje idu na aspiraciju test bude taj dan do navecer gotov. Bez brige, imaju oni svoje dogovore. Nece vam proci vrijeme aspiracije, a da test jos cekate.
Ja sam negativna na koronu, ali mi je folikul bio prazan. Vadila sam ga na 7dc jer je dosao na 19,6. Po hormonima dan prije pokazalo se da idem ka ovulaciji, a on prazan.
Cekam sljedecu m i idem u dugi protokol-ocito meni takav vise paše jer kratki protokol prebrzo ‘napumpa’ moje folikule. 😉
Sretno svima
Hvala za odgovor za testiranje. Zao mi je čuti da nisi došla do transfera. Znam kako je to teško... imala si samo taj 1 folikul? Drzim fige da dugi protokol upali🙏 super da si već s idućom M u postupku . Htjela sam te još pitati kako si snizila fsh?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Grizli da, predala sam dokumentaciju za liječenje u inozemstvu na teret HZZO, sad sam u nemilosti liječničkog konzilija u RH. Ako sva tri liječnika kažu da se takva radikalna operacija jednako kvalitetno može učiniti u RH, onda sam pušiona i sama ću morat skupit 15.000€. Hvala ti što pitaš za mene, ja sam na moru i uživam uz povremene napade bolova (Bog blagoslovio Ketonal, Spasmex i Normabel), a mislim da u postupak više ne budem. Trenutno tako razmišljam, usmjerena sam na operaciju i dugotrajni oporavak koji me čeka i to sve u ova užasna vremena gdje nemamo posla. Jbg. Life is sometimes hard-core i to je okej. Veseli me vidjet koliko si sretna mama, kad se sjetim koliko smo strepile u postupcima, filozofirale o svim ikad suplementima i čudesima… za tebe to je sad kao neki drugi život, uživaj u vašem blagoslovu! Velika pusa ❤️
Belaaa jako navijam za tebe, toliko bi me tvoj uspjeh radovao, jer si žena zmaj ❤️
Želim ti svu sreću 🥰 nadam se da nećeš morati platiti i da će se složiti sva trojica da obaviš to vani.
Najbolje sama znaš što ti tijelo treba u drago mi je da ga opustas na moru. Javi što su odlučili
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Znam da je rano, ali neke su već imale pozitivan test u ovo vrijeme, pa sam ga i ja jutros napravila. 6dpt blastice, negativan je skroz na skroz. 😔 Tužna sam, ali ne mogu tu ništa. Idem popiti kavu na terasu dok se muž ne probudi, pa smišljati plan za dalje i posložiti si stvari u glavi... Ostalima nek je sa srećom💜
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Znam da je rano, ali neke su već imale pozitivan test u ovo vrijeme, pa sam ga i ja jutros napravila. 6dpt blastice, negativan je skroz na skroz. 😔 Tužna sam, ali ne mogu tu ništa. Idem popiti kavu na terasu dok se muž ne probudi, pa smišljati plan za dalje i posložiti si stvari u glavi… Ostalima nek je sa srećom💜
Ali mozda je ipak prerano! Nekome se ulovi tako rano, ali u pravilu kazu da radis test tek 12 dan. Tako su meni rekli! Nemoj gubit nadu, mislim da ipak postoji sansa i da pricekas bar do 10 dana...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Grizli da, predala sam dokumentaciju za liječenje u inozemstvu na teret HZZO, sad sam u nemilosti liječničkog konzilija u RH. Ako sva tri liječnika kažu da se takva radikalna operacija jednako kvalitetno može učiniti u RH, onda sam pušiona i sama ću morat skupit 15.000€. Hvala ti što pitaš za mene, ja sam na moru i uživam uz povremene napade bolova (Bog blagoslovio Ketonal, Spasmex i Normabel), a mislim da u postupak više ne budem. Trenutno tako razmišljam, usmjerena sam na operaciju i dugotrajni oporavak koji me čeka i to sve u ova užasna vremena gdje nemamo posla. Jbg. Life is sometimes hard-core i to je okej. Veseli me vidjet koliko si sretna mama, kad se sjetim koliko smo strepile u postupcima, filozofirale o svim ikad suplementima i čudesima… za tebe to je sad kao neki drugi život, uživaj u vašem blagoslovu! Velika pusa ❤️
Belaaa jako navijam za tebe, toliko bi me tvoj uspjeh radovao, jer si žena zmaj ❤️
Joj, stvarno ti drzim fige da ne morad nista placati! Valjda ce vidjeti da nakon toliko postupaka to nije neka tvoja fiks ideja, neg da je nuzno.. Kada ces saznati odluku?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Drage cure, ja nisam uspjela roditi, jesam jedino zatrudniti 2 puta… Probala sam svasta, potrosila brdo i brdo para na sve sto ste navele dok mi doktor nije rekao da to nije nista dokazao naravno i da sad sve to s cim sam ja 'bildala' stanice i naravno imunitet ce on srusit tabletama decortina jer nekim zenama doslovno organizam kad je prejak - embrij dozivljava kao strano tijelo i odbacuje ga jer je odgovor organizma da je to 'nesto lose' i strano tipa kao rak netko oboli netko ne ovisi o organizmu… Uglavnom ja sam zatrudnila jedino i isključivo s tabletama decortin koje smanjuju imunitet… Doslovno mi je rekao da pijem samo folnu kiselinu… Ne znam nisam pametna ali sve te dodatke sam iskljucila…
Stvarno? Bas mi je zao… To si imala spontane u pocetku ili ?
Da.. Oba puta ulazak u 9tt otprilike 😔😔
😔😔😔 Bas uzas...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji