Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    23. Kolovoz 2020. 20:53

Joooj, mislim da cu poludit do ujutro!!! Bas se nadam da ce biti tako konsto kazete! Hvala vam svakako na podrsci,ovo puno puno znaci . Javim se ujutro svakako, nadam se da cu uspit zaspati..preuzbuđena sam...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Ruska1986
    23. Kolovoz 2020. 21:03

Eto, super da neko ima konkretno iskustvo koje moze podijelit!🙂 Sutra te cekamo sa sretnim vijestima 😉😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

23. Kolovoz 2020. 21:12

O da, javi se obavezno 🤞🤞🤞💓💓💓💓💓

23. Kolovoz 2020. 21:25

Ruska1986

Meni je isto vec 6 dnt test pokazao blijedu crticu… Implantacijsko je ako je oskudno, tako je meni doktor rekao! S tim da mi je napomenuo da se to moze pojaviti vec treci dan nakon transfera i onda nestajati pa se opet pojaviti.. Ali je oskudno.. Najbolje ti je napravit test ili ici mozda odmah betu vadit jer bi ti sad vec trebala pokazati nest… Bar ja mislim…

Da da, ja sam u obje trudnoce 6 dan pocela s testovima a betu vadila 10 dan.. Nestrpljiva😂.. Jednom mi je 10 dan bila oko 140 a u drugoj T skoro 500...tako da definitivno beta pokazuje 10 dan do tad se ugnjezdilo ili ne... 

23. Kolovoz 2020. 21:56

miss1502

Joooj, mislim da cu poludit do ujutro!!! Bas se nadam da ce biti tako konsto kazete! Hvala vam svakako na podrsci,ovo puno puno znaci . Javim se ujutro svakako, nadam se da cu uspit zaspati..preuzbuđena sam…

Meni je 9dp trodnevnog navecer clearblue plus test pokazao plus. Tako ako ti je tesko cekati a sigurno je jer nema nista gore napravi odmah.

🍀🐞MISS🐞🍀
    23. Kolovoz 2020. 22:15

presley

miss1502

Joooj, mislim da cu poludit do ujutro!!! Bas se nadam da ce biti tako konsto kazete! Hvala vam svakako na podrsci,ovo puno puno znaci . Javim se ujutro svakako, nadam se da cu uspit zaspati..preuzbuđena sam…

Meni je 9dp trodnevnog navecer clearblue plus test pokazao plus. Tako ako ti je tesko cekati a sigurno je jer nema nista gore napravi odmah.

Imam obicni clearblue,sacekat cu do ujutro ..to ujutro ce vjerojatno bit u 2. 😂😂 S obzirom da cu probdjeti noć.

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

23. Kolovoz 2020. 22:26

miss1502

presley

miss1502

Imam obicni clearblue,sacekat cu do ujutro ..to ujutro ce vjerojatno bit u 2. 😂😂 S obzirom da cu probdjeti noć.

A kineska trakica je pokazala 8dpt. Ona je kao deklarirana na osjetljivost 10. Sretno!!

23. Kolovoz 2020. 22:36

lena99

Ruska1986

lena99

Žene molim vas pomagajte..
    Danas je 9 dana od brevacticida 1500, je li ovo trudnoca ili brevacticid jos tako dugo ostao??

Ma to je pozitivno, sigurna sam!!!! 😊😊😊

Hvala ti na odgovoru :) U pon se javim s betom :*

• lena89
    23. Kolovoz 2020. 22:56

Cure, izbrisala sam slučajno profil lena99 i ovo je novi.. Nadala sam se da ce se izbrisati i slike koje sam uploadala.. mom muzu je potvrđen covid19, svi smo u izolaciji.. ja također imam temperaturu, a test je svjetliji.. Samo želim da nestanu slike ne mogu ih gledati na forumu.. tuzna sam i tesko mi je.. Znate li kako se brise

23. Kolovoz 2020. 23:21

lena89

Cure, izbrisala sam slučajno profil lena99 i ovo je novi.. Nadala sam se da ce se izbrisati i slike koje sam uploadala.. mom muzu je potvrđen covid19, svi smo u izolaciji.. ja također imam temperaturu, a test je svjetliji.. Samo želim da nestanu slike ne mogu ih gledati na forumu.. tuzna sam i tesko mi je.. Znate li kako se brise

Na zalost ne mozes ih obrisati.. 
    Zao mi je... Drzite se 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.