Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dandelion0
    24. Kolovoz 2020. 08:01

Kad su ti rekli betu? 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    24. Kolovoz 2020. 08:02

Nek bude crtice, pa čiji bio. 😁 😁 😁 😁 

Stiže nam curica 💓

🍀🐞MISS🐞🍀
    24. Kolovoz 2020. 08:08

Tek su mi u sub rekli 1.betu da vadim..ali ako sutra opet bude plusic nazvat cu pa cu vidjeti mogu li ranije vaditi...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

flower93
    24. Kolovoz 2020. 09:24

leptirica82

Koji test si radila? Ako sam dobro skužila Clearblue nije za ovako rano nego cure preporučuju neke jeftinije iz Mullera… Ali nek se jave cure s više iskustva. Možda sam ja nešto krivo skužila.

Tako je. Clearblue je često curama pokazivao tu slabu liniju, a na kraju se ispostavilo da trudnoće nema. Do sad nisam primijetila da je iznevjerio bilo koju curu test iz Mullera - da li se radilo o onom na trakice ili digitalnom. Tog digitalnog sam i ja koristila iz Mullera i 9dnt (2 blastociste) već je pokazivao debelu crtu. Preporuke su definitivno izbjegavati Clearblue - čisto bacanje novca i svojih živaca.

🍀🐞MISS🐞🍀
    24. Kolovoz 2020. 09:30

flower93

leptirica82

Koji test si radila? Ako sam dobro skužila Clearblue nije za ovako rano nego cure preporučuju neke jeftinije iz Mullera… Ali nek se jave cure s više iskustva. Možda sam ja nešto krivo skužila.

Tako je. Clearblue je često curama pokazivao tu slabu liniju, a na kraju se ispostavilo da trudnoće nema. Do sad nisam primijetila da je iznevjerio bilo koju curu test iz Mullera - da li se radilo o onom na trakice ili digitalnom. Tog digitalnog sam i ja koristila iz Mullera i 9dnt (2 blastociste) već je pokazivao debelu crtu. Preporuke su definitivno izbjegavati Clearblue - čisto bacanje novca i svojih živaca.

A joooj,bas sam sad u bedu,nadam se da moja crta nije lazna.  Nista ,nabavit cu trakice iz mullera za sutra onda pa sta bude... Sad se uzasno bojim jer jos imam i krvarenje .i dalje je oskudno,ali tu je ...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• more2309
    24. Kolovoz 2020. 09:48

lena89

Cure, izbrisala sam slučajno profil lena99 i ovo je novi.. Nadala sam se da ce se izbrisati i slike koje sam uploadala.. mom muzu je potvrđen covid19, svi smo u izolaciji.. ja također imam temperaturu, a test je svjetliji.. Samo želim da nestanu slike ne mogu ih gledati na forumu.. tuzna sam i tesko mi je.. Znate li kako se brise

Lena, bas mi je zao, mogu tek mislit kako je vama, drzite se.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Giny
    24. Kolovoz 2020. 09:50

lena89

Cure, izbrisala sam slučajno profil lena99 i ovo je novi.. Nadala sam se da ce se izbrisati i slike koje sam uploadala.. mom muzu je potvrđen covid19, svi smo u izolaciji.. ja također imam temperaturu, a test je svjetliji.. Samo želim da nestanu slike ne mogu ih gledati na forumu.. tuzna sam i tesko mi je.. Znate li kako se brise

Baš mi je žao, držite se. Od jučer čekam tvoj test 😔 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

Ruska1986
    24. Kolovoz 2020. 09:58

Da, vidi se crta definitivno! Ja sam radila te iz Mullera i kao sta sam rekla, vec mi je 6dnt pokazalo jako blijedu crticu...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

24. Kolovoz 2020. 09:59

miss1502

flower93

leptirica82

A joooj,bas sam sad u bedu,nadam se da moja crta nije lazna. Nista ,nabavit cu trakice iz mullera za sutra onda pa sta bude… Sad se uzasno bojim jer jos imam i krvarenje .i dalje je oskudno,ali tu je …

Meni su u apoteci nudili trakice, tako da ima i tamo... Jel to krvarenje na papiru svjeze a na ulosku kao tamnije ili? 

24. Kolovoz 2020. 10:10

Clear blue je najgori test... Trakica iz mullera zakon

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.