Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2020. 09:00

more2309

TiKi92

Cure, ja od prvog dana iduceg ciklusa pocinjem s kontracepcijom do uzv. Nakon toga sa stimulacijom. Znaci li to da ne moram dobiti mengu nakon kontracepcijskih? Rekla mi je da ce punkcija biti oko 09.09., a tad bih trebala dobiti…

Nisam bila u toj situaciji, tako da ne znam, ali po meni onda ne bi trebala dobiti mengu. Vjerojatno ima cura koje ce ti bolje znat odgovorit…

Tiki da moras dobiti mengu, u principu 3 -4 dana od zadnje tablete, kaf dobijes mengu kreces sa pikanjem. Tako je bilo kod mene!

flower93
    20. Srpanj 2020. 11:35

MakiST

Di ste cureee?? pisite svoje faze: tko sve ide u postupak/fet prije godisnjih? Tko ceka betu? Di su trudnice? Flower??Kako ste vas troje, jesu ti prosle mucnine?
    Viola, Ritakad idete na preglede?
    Nadalicejesi rodila vec?! Nemoj da ne javis!
    Ja sam malo luda pred drugi pregled, ne mogu docekat cetvrtak 😂 😘 svima

Hej, dva dana nakon turbulentnog ponedjeljka su se smirile mučnine. Jedva sam došla k sebi nakon toga, što se tiče energije. Strašno me taj dan iscrpio. Sad jedem manje više normalno. Nije da imam ludi apetit, ali npr jučer sam kod mame pojela 5 palačinki haha :D dobro, ja ih jedem prazne, pa ajde haha.
    Želim ti svu sreću na pregledu u četvrtak  moj idući je tek 11.kolovoza, čini mi se miljama daleko.

Samara
    20. Srpanj 2020. 13:19

Ako bude sve u redu i ako ne odgode opet sve zbog korone, mi smo na redu iza godišnjih! U 9.mjesecu 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• AmbrozijaM
    20. Srpanj 2020. 13:29

MakiST

Di ste cureee?? pisite svoje faze: tko sve ide u postupak/fet prije godisnjih? Tko ceka betu? Di su trudnice? Flower??Kako ste vas troje, jesu ti prosle mucnine?

Fet obavljen 15.07., dvije blastice. 27.07. beta...Nikakvih simptoma...Borim se sama sa sobom da ne odem kupit hrpu štapića i krenem polako :D

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

• more2309
    20. Srpanj 2020. 13:39

Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    20. Srpanj 2020. 13:57

AmbrozijaM

MakiST

Fet obavljen 15.07., dvije blastice. 27.07. beta…Nikakvih simptoma…Borim se sama sa sobom da ne odem kupit hrpu štapića i krenem polako :D

Drzim fige da nas 27.07. razveselis pozitivnom betom 🍀🍀🍀🎉🎉! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• more2309
    20. Srpanj 2020. 14:02

MakiST

AmbrozijaM

MakiST

Fet obavljen 15.07., dvije blastice. 27.07. beta…Nikakvih simptoma…Borim se sama sa sobom da ne odem kupit hrpu štapića i krenem polako :D

Jojjj izdrzi jos barem par dana 🙏🏼🤞🏼🍀
    Samarajeeejj !! 💃🏼 Sad mozak na pasu cijeli 8.mj 🕺🏼🕺🏼
    Morepa ti imaš za cijeli orkestar bebica 😄😄 navijamo iducih 10 dana 🍀🥳🙏🏼

Hvala 😘, brzo ce i tvoj pregled 🙂! Od terapije sam dobila samo Utrogestan i Folacin. Doktor mi je rekao da pijem samo vodu, nista gazirano, ali ja bih voljela pit sok od nara jer mozda potpomaze implantaciji 😊, mislim da mi to ne moze skodit, kaj vi mislite?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• AmbrozijaM
    20. Srpanj 2020. 14:21

more2309

MakiST

AmbrozijaM

MakiST

Jojjj izdrzi jos barem par dana 🙏🏼🤞🏼🍀
    Samarajeeejj !! 💃🏼 Sad mozak na pasu cijeli 8.mj 🕺🏼🕺🏼
    Morepa ti imaš za cijeli orkestar bebica 😄😄 navijamo iducih 10 dana 🍀🥳🙏🏼

Hvala 😘, brzo ce i tvoj pregled 🙂! Od terapije sam dobila samo Utrogestan i Folacin. Doktor mi je rekao da pijem samo vodu, nista gazirano, ali ja bih voljela pit sok od nara jer mozda potpomaze implantaciji 😊, mislim da mi to ne moze skodit, kaj vi mislite?

Meni ovaj moj ama baš ništa, i on i sestra su rekli: sad odite odavdje i zaboravite da ste bile tu danas. Pitala ga za more, za odnose s dragim, ma možeee, sve kao i uobičajeno. Tak da se ja fakat ne pazim nešto, smanjila na dvije kave, prešla na slabije cigare i smanjila unos i potpuno izbacila alkohol... I to je otprilike to... Živi bili pa vidjeli :/ 

20. Srpanj 2020. 14:23

AmbrozijaM

MakiST

i meni je tad beta! :) 

• AmbrozijaM
    20. Srpanj 2020. 14:24

Tara0205

i meni je tad beta! :)

Nek nam je sa srećom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.