Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Srpanj 2020. 14:26

more2309

Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏

Baš sam te se sjetila jutros! :) i nekako sam baš znala da će sve biti super! Držim figeeeee

20. Srpanj 2020. 14:27

AmbrozijaM

Tara0205

i meni je tad beta! :)

Nek nam je sa srećom :)

Sad mi je nekako lakše što nisam sama :) sretno!

• more2309
    20. Srpanj 2020. 14:30

AmbrozijaM

more2309

MakiST

AmbrozijaM

MakiST

Di ste cureee?? pisite svoje faze: tko sve ide u postupak/fet prije godisnjih? Tko ceka betu? Di su trudnice? Flower??Kako ste vas troje, jesu ti prosle mucnine?
    Viola, Ritakad idete na preglede?
    Nadalicejesi rodila vec?! Nemoj da ne javis!
    Ja sam malo luda pred drugi pregled, ne mogu docekat cetvrtak 😂 😘 svima

Fet obavljen 15.07., dvije blastice. 27.07. beta…Nikakvih simptoma…Borim se sama sa sobom da ne odem kupit hrpu štapića i krenem polako :D

Jojjj izdrzi jos barem par dana 🙏🏼🤞🏼🍀
    Samarajeeejj !! 💃🏼 Sad mozak na pasu cijeli 8.mj 🕺🏼🕺🏼
    Morepa ti imaš za cijeli orkestar bebica 😄😄 navijamo iducih 10 dana 🍀🥳🙏🏼

Hvala 😘, brzo ce i tvoj pregled 🙂! Od terapije sam dobila samo Utrogestan i Folacin. Doktor mi je rekao da pijem samo vodu, nista gazirano, ali ja bih voljela pit sok od nara jer mozda potpomaze implantaciji 😊, mislim da mi to ne moze skodit, kaj vi mislite?

Meni ovaj moj ama baš ništa, i on i sestra su rekli: sad odite odavdje i zaboravite da ste bile tu danas. Pitala ga za more, za odnose s dragim, ma možeee, sve kao i uobičajeno. Tak da se ja fakat ne pazim nešto, smanjila na dvije kave, prešla na slabije cigare i smanjila unos i potpuno izbacila alkohol… I to je otprilike to… Živi bili pa vidjeli :/

Meni je rekao tih 4 dana strogog mirovanja radi hiperstimulacije, jer sam burno reagirala i na stimulaciju i isto sam nakon punkcije morala strogo mirovat, pa pretpostavljam da je zato. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    20. Srpanj 2020. 14:32

Tara0205

more2309

Nakon sto sam strepila hoce li biti ili nece, danas je bio transfer, vracena mi je jedna blastocista 😍❤. 6 je zamrznuto svi su se super razvili 🙏🙂. Troje jos gledaju, oni malo kasne, ali im daju sanse, pa ce vidjet. Embriologica je prezadovoljna 🙂. Sad moram 4 dana strogo mirovat, opet lagana hrana i samo voda. 03.08. je beta 🙏

Baš sam te se sjetila jutros! :) i nekako sam baš znala da će sve biti super! Držim figeeeee

Hvala 😘😘! Tebi također drzim fige i nadam se da ce 27.07. svr prstati od pozitivnih beta 🎉🎉🎉🎉!!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• AmbrozijaM
    20. Srpanj 2020. 14:33

more2309

Meni je rekao tih 4 dana strogog mirovanja radi hiperstimulacije, jer sam burno reagirala i na stimulaciju i isto sam nakon punkcije morala strogo mirovat, pa pretpostavljam da je zato.

Ima smisla... Sretnooo :) 

1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
    2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.

🌸TiKiDi🌸
    20. Srpanj 2020. 15:56

Nada88 hvala na odgovoru!
    Ja sam bas neka uzbuđena kad se sjetim da za otprilike mjesec dana krecemo u postupak 😊😍😱

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• sarita1983
    20. Srpanj 2020. 16:14

Meni je embriolog nakon transfera rekao da niposto ne mjenjam navike: ako pusim kutiju nek nastavim, ako pijem 3 piva nek nastavim, ako pijem litru kave isto tako😂 ukidanje svih poroka tek kad se implantira, kaze on😂

Rita88
    20. Srpanj 2020. 16:48

MaKist evo brojim dane do pregleda, tek 27.7. strikam svaki dan, htjela sam ic sutra napravit opet betu pa me muz smirio da ne panicarim bezveze. Kak si ti ?
    Cekalicama zelim puno strpljenja, znam da je tesko, jer sam ja piskila kineze vec od 7 dpt trodnevne. Sretno svima 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

20. Srpanj 2020. 17:20

Pozdrav cure,
    Ja sutra idem na transfer, od 6 oocita, zrele su bile 4, i sada su se sve 4 oplodile. Dvije su super kao, ove dvije slabije.
    Stavit ce minih treci dan, jer kao vjerovatno bi dosle do blastice al procedura za prvi put je ovakva.
    E sad mene zanima, dal stavljam normalno utrogestan ujutro prije transfera, i sto je s punim mjehurom. Koliko treba biti i kada, malo mi je ti nejasno.
    Lp svima nadam se da ce tjedan donjet puno dobrih vjesti 🤗

Rita88
    20. Srpanj 2020. 17:22

Piccola meni su rekli da stavim normalno ujutro utrogestan prije transfera i nisam morala imat pun mjehur , e sad ovisi valjda od ustanova do ustanova, sretno na transferu i da beta bude pozitivna 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.