Rita88 mislim da to nije razlog za brigu, odmaraj i popi magnezij kada te hvataju grčevi (ja pijem magnezij citrat direkt, on se bolje apsorbira i prije počne djelovati)
Kod mene je ista situacija kao što je i do sada bilo.
Avama o super, znači pali su dogovori za dalje. Moj savjet je da pokušaš i prirodni u 9 mj, nemaš što izgubiti.
Piccola1208 sretno s testiranjem! 🍀 Kada imaš aspiraciju?
Meto hvala ti 😘😘
Sarita1983 čestitam, beta je prekrasna! ❤❤ Sretno na uzv-u 🍀javi nam lijepe vijesti
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Viola1, Aspiracija u nedjelju, sutra su odma rezultati na coronu pa se nadam da je sve ok.
Već sam bila jednom pa znam sto me čeka, tako da se sad samo nadam da bude koja dobra jajna stanica.
Sretno svima cure 🤗🤗
Avama o super, znači pali su dogovori za dalje. Moj savjet je da pokušaš i prirodni u 9 mj, nemaš što izgubiti.
Da pokusat cu, pa nemam sto izgubiti.
MakiST jesi možda to radila u Analize? Ja svaki put tamo imam loš nalaz, odem kod svog dr. i nalaz bude ok. I ne samo ja nego i dosta kolegica.i sad sa svakim brisevima nosim i urin u uvijek bude dobar nalaz a u par dana razlike od nalaza iz Analize
Evo da vam javim, danas sam vadila betu, 23.dan od aspiracije, 5521. Tako mi je otprilike bilo i u prosloj trudnoci, na 24.dan beta je bila 5100. U petak uzv. Sretno svim cekalicama i neka vas obraduju velike bete.
Super, pa to je odlicno 🙂🙂🙂🙂🙂!!! Cestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉. Obozavam procitati ovako lijepe vijesti, odmah dobijem snagu i nadu za dalje 🙂🙂🙂🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Meni je AMH u travnju prošle godine bio 14,6, U međuvremenu sam prošla 3 stimulacije. Sada sam ga ponovo vadila i vrijednost je 9,5. Ali ja sam stara i moguće je da su godine glavni krivac tome
Dođe do pada zbog stimulacije, no kažu cure da se vrijednosti mogu ponovno dići nakon određene pauze.
ajme majko, pa ti postupci će nam sve iscrpiti i na kraju još neću moć ostati trudna jer su mi sve ispovadili
Ok, to je sad bilo ironično, molim se i nadam da će nam jesen donijeti sreću
Nikitta je nedavno pisala o AMH i kako su joj u Petrovoj rekli da stimulacije naruše rezervu, ali to se kasnije oporavi. Eto, u to ću onda vjerovati 😊
Iako, u mom slučaju, sigurna sam da je prirodni pad zbog godina, a samo manjim dijelom može biti zbog stimulacije.
Ma....neću to više uopće vaditi, bolje da ne znam… Bitno je da ima folikula, a AMH je manje bitan…
Držim fige za jesenske bebice 🤞🤞🤞
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Meni je AMH u travnju prošle godine bio 14,6, U međuvremenu sam prošla 3 stimulacije. Sada sam ga ponovo vadila i vrijednost je 9,5. Ali ja sam stara i moguće je da su godine glavni krivac tome
Dođe do pada zbog stimulacije, no kažu cure da se vrijednosti mogu ponovno dići nakon određene pauze.
ajme majko, pa ti postupci će nam sve iscrpiti i na kraju još neću moć ostati trudna jer su mi sve ispovadili
Ok, to je sad bilo ironično, molim se i nadam da će nam jesen donijeti sreću
Nikitta je nedavno pisala o AMH i kako su joj u Petrovoj rekli da stimulacije naruše rezervu, ali to se kasnije oporavi. Eto, u to ću onda vjerovati 😊
Iako, u mom slučaju, sigurna sam da je prirodni pad zbog godina, a samo manjim dijelom može biti zbog stimulacije.
Ma….neću to više uopće vaditi, bolje da ne znam… Bitno je da ima folikula, a AMH je manje bitan…
Držim fige za jesenske bebice 🤞🤞🤞
Taj dio oko rezervi mene brine jer su meni dr. Lučinger i moj ginekolog rekao da se sa rezervama jajnih stanica rađamo i da se one ne obnavljaju, vec s godinama opadaju. Nisu mi nista spominjali kako stimulacija utjece na rezerve, mozda je sa stimulacijom nesto drugacije, pa se ipak obnove 🤷♀️.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Vezano za AMH, je da on malo seta i zna nekad bit malo veci, ali to ne znaci da se rezerva obnovila. Isto tako mislim da se sa stimulacijom nece rezerva smanjit, sa stimulacijom nam samo potaknu na rast folikule koji bi i inace taj mjesec propali. Jedino sto su meni sad kad sam 2 mjeseca za redom bila u stimulaciji drugi put stanice bile bas lose. A biologica kaze da se na to moze malo utjecat, ali na zalihu ne
Vezano za AMH, je da on malo seta i zna nekad bit malo veci, ali to ne znaci da se rezerva obnovila. Isto tako mislim da se sa stimulacijom nece rezerva smanjit, sa stimulacijom nam samo potaknu na rast folikule koji bi i inace taj mjesec propali. Jedino sto su meni sad kad sam 2 mjeseca za redom bila u stimulaciji drugi put stanice bile bas lose. A biologica kaze da se na to moze malo utjecat, ali na zalihu ne
Jesu bile lose zato jer je bila stimulacija jedna za drugom ili je nesto drugo razlog?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Meni nije jasno kako je moj AMH 8,8 i svi doktori kazu da to uopce ne odgovara kad glwdaju na uzv. Kao imam puno antralnih folikula. Npr. Danas mi je moja gin rekla da imam na desnom 5, a na lijevom 6 kom. Naravno jedan naraste. I jos mi kaze da ste prvi put kod mene rekla bi da nemate nekih problema i da ce vam uspijeti. Nema pravila
Sortiraj odgovore
Najstariji