Angrbird zao mi je🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🥺
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Angribird žao mi je ,budi hrabra .
Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹
7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce
Imamo jos 4 zmrzlića
https://ibb.co/p3xsGbF
Evo slikice ❤️😍😀
Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂
Odlično!
Bas mi je drago! Nek bude školsla.
Čestitam 💃🤸🏻♀️💕
👩🦱 '79 - nizak AMH
👨🦱' 86 - ok
1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
...
Angribird ajme pa od kud sad to?? Bez ikakvih bolova, grceva? Jednostavno si dosla na redovan uzv i tad su vidjeli da nema otkucaja? Ne kuzim 😱 ovo je prestrasno
Angribird ajme pa od kud sad to?? Bez ikakvih bolova, grceva? Jednostavno si dosla na redovan uzv i tad su vidjeli da nema otkucaja? Ne kuzim 😱 ovo je prestrasno
Da. Bez ama baš ikakvih bolova i bilo cega osim onog smeđarenja ali to povezivaju sa utrogestanima. I sad čekam čisćenje, idem tek sutra jer nisam mogla prije dok ne napravim bris na koronu. Nadam se da cu preživjeti i to🥴🥴🥴
Angribird jako mi je zao, ja sam sad sva u strahu i ne smijem se veselit plusu jer sam imala prije dva spontana i uopce se ne mogu opustit, kad god mi krene neko curkanje dolje idem gledat u gace jel krv, za izludit a tek sam danas vidjela svoj pozitivan test. Samo hrabro naprijed i doci ce tvoj dan 🥰
Nikitta sretno u Austriji i da cim prije dobijes svoj termin i rijesis se svojih muka 😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Da. Bez ama baš ikakvih bolova i bilo cega osim onog smeđarenja ali to povezivaju sa utrogestanima. I sad čekam čisćenje, idem tek sutra jer nisam mogla prije dok ne napravim bris na koronu. Nadam se da cu preživjeti i to🥴🥴🥴
Uhh, pretesko mi je ovo citat. Ne mogu si ni zamislit kak ti je 😱 a jel ti ovo sad bio prvi uzv ili si vec prije imala kontrolu?
Ja sam imala izljev krvi kad sam bila 5tt, ali su tad na hitnoj vidjeli srcanu reakciju. Za sad vise nema nikakvog ni smedjarenja, ali svejedno me bas strah za iducu kontrolu, pogotovo kad su mi mucnine jednostavno nestale prije nekih tjedan dana. Sad sam 8+1.
Kak je tebi bilo ovo vrijeme sa simptomima?
Budi hrabra sutra, javi se sutra obavezno 😍
Uhh, pretesko mi je ovo citat. Ne mogu si ni zamislit kak ti je 😱 a jel ti ovo sad bio prvi uzv ili si vec prije imala kontrolu?
Ja sam imala izljev krvi kad sam bila 5tt, ali su tad na hitnoj vidjeli srcanu reakciju. Za sad vise nema nikakvog ni smedjarenja, ali svejedno me bas strah za iducu kontrolu, pogotovo kad su mi mucnine jednostavno nestale prije nekih tjedan dana. Sad sam 8+1.
Kak je tebi bilo ovo vrijeme sa simptomima?
Budi hrabra sutra, javi se sutra obavezno 😍
Prvi uz je bio sa tocno 6 tjedana s tim da sam prije njega isto imala to smeđe. Sa 6 tjedana je bila srcana reakcija a sto se tice mucnina i grudi to ne mogu ni ocijeniti zbog tih utrogestana. Ne znam jel mi to bilo od njih ili od trudnoce. Prosli put kad mi se to sve dogodilo u 27 tjednu imala sam strasne mucnine i bila je prirodna trudnoca tako da nisam uzimala nikakve dodatne hormone. U svakom slucaju treba misliti da je sve super i da ce biti jos bolje i nema se smisla bojati jer i tako na nista se ne moze utjecati, sta bude bit ce.
Angribird, žao mi je 😢 drži se
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴
Zao mi je☹
Sortiraj odgovore
Najstariji