Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Lipanj 2020. 23:33

Nadalica

Blacky meni to zvuci dobro, to zatezanje je dobar znak 💪🏼 bela, bozma kako kod vas cekanje bete ? Ste gotov poludile od teazenja simptoma ? Ja znam da ja jesam 😂
    Viola je li ono danas bio transfer ili je nekada ove sedmice ?
    Gdje mi je moja meto ? 🤩Nikitta proci ce i to sve nadam se, da jedini bol koji osjetis dole ubuduce bude od poroda ❤️🤔😂
    Makist, flower do 12 tt ide sporo, posle ide brzinom svjetlosti i ne skontas gdje si, a vec 8 mjesec 😃
    Ritta88 sretno u iscekivanju bete i prvih simptoma.. ako ako nekoga zabb, a znam da jesam, krivi su hormoni, sva mi pamet otisla u stomak 😂😂😂😂

Nadalica ja ne cekam betu mislim cekam ali nisam u postuku bila nego kucna radiooonaaa🤗🙏 pa sta Bog daaa❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nadalica
    30. Lipanj 2020. 23:37

Meto e jbmu misa bas bi bilo fora da si to prirodno odradila ❤️ mi kolko radimo prirodno bit ce dobro da na porodjaju ne kazu cestitamo dobili ste cetvorke 😂😂😂 izjebo mm zivot ih mene u svakom smislu i psihicki i fizicki 😂 ma idemo prirodno pa ako ako zvi nek cupaju kako znaju sta me briga, ja cu dobit svoje droge svakako ❤️
    Blacky joj da ti kazem da se osjecam posrano, saprali me hormoni, ko me vidi bjezi od mene izgleda sa stomakom narasli mi i rogovi 😂 ma ne znam jedva cekam da se porodim, svejedno kako, vaginalno prirodno na usta ako mogu nek ih izvade 🤢 proliv, lazne kontrakcije, zgaravica je ja mislim najgora, ja nekako zamisljala ono ja trudna pa kao u filmu sve to super, kad ono sipak 😂😂 
    Mikica pa rekli su najkasnije 1 augusta ako do tada samo ne krene onda ce oni to pokrenuti.. eno danas sebi spakovala kofer, kupila sebi i pampers za odrasle jeeej jupi 😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    30. Lipanj 2020. 23:39

Belaaa

Nadalica

Blacky meni to zvuci dobro, to zatezanje je dobar znak 💪🏼 bela, bozma kako kod vas cekanje bete ? Ste gotov poludile od teazenja simptoma ? Ja znam da ja jesam 😂
    Viola je li ono danas bio transfer ili je nekada ove sedmice ?
    Gdje mi je moja meto ? 🤩Nikitta proci ce i to sve nadam se, da jedini bol koji osjetis dole ubuduce bude od poroda ❤️🤔😂
    Makist, flower do 12 tt ide sporo, posle ide brzinom svjetlosti i ne skontas gdje si, a vec 8 mjesec 😃
    Ritta88 sretno u iscekivanju bete i prvih simptoma.. ako ako nekoga zabb, a znam da jesam, krivi su hormoni, sva mi pamet otisla u stomak 😂😂😂😂
    Nadalicaja ne cekam betu mislim cekam ali nisam u postuku bila nego kucna radiooonaaa🤗🙏 pa sta Bog daaa❤

Da da procitala sam, nema veze jos bolje ako uspije iz domace radione 😂❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Astra81
    01. Srpanj 2020. 08:28

Sanjich, sad ne kužim tko ti je postavio dijagnozu PCOS i kako su to utvrdili?
    Meni su vadili još i testosteron, DHEA-S, androstendion i SHBG.
    Ginekologica kod koje sam išla nekad davno mi je govorila da joj jajnici izgledaju sitnocistično, ali kasnije su doktori isključili PCOS jer njima jajnici nemaju policistični izgled. Uz to imam dosta nizak AMH i sve ove hormone koje sam nabrojala.  Inverziju FSH/LH mi ne znaju objasniti.
    Kad ideš vaditi AMH?

01. Srpanj 2020. 09:01

astra81

Sanjich, sad ne kužim tko ti je postavio dijagnozu PCOS i kako su to utvrdili?
    Meni su vadili još i testosteron, DHEA-S, androstendion i SHBG.
    Ginekologica kod koje sam išla nekad davno mi je govorila da joj jajnici izgledaju sitnocistično, ali kasnije su doktori isključili PCOS jer njima jajnici nemaju policistični izgled. Uz to imam dosta nizak AMHi sve ove hormone koje sam nabrojala. Inverziju FSH/LH mi ne znaju objasniti.
    Kad ideš vaditi AMH?

Da, za ovo se slazem.  Uz ovo sto si nabrojala ja imam visok androstedion i dosta veci LH u odnosu na FSH pa nemam PCOS.
    Sanjich, zasto nisi odmah izvadila AMH, sve ga tad vadimo, mozda bude malo bolji kasnije u ciklusu, ali to ti nista ne znaci, to se mi sa niskim hvatamo za svaku slamku i ta razlika od 1-2 nam vise nesto psihicki znaci nego sto znaci za samu stimulaciju. Ako imas PCOS bit ce ti ionako visok.

• Babylove
    01. Srpanj 2020. 09:11

Hvala vam svima na lijepim željama... Evo proslo je vec tj dana.. I dalje ne mogu vjerovati da je ti sa nama.. Gledam ju kako spava, kako dise i suza suzu stize... Svima vam iskreno i od srca zelim taj osjecaj 🙏💪❤️🥰 samo hrabro naprijed 💞

01. Srpanj 2020. 09:14

A nisam znala..ja sam tu procitala da u ciklusu bude nizi a isprepadana sam sva o tih vise nalaza...samo cekam svaki put sta ce mi jos izvadit j sta nece bit ok...
    Imam uputnicu za amh jos.. otici cu za koji dan..mozda u petak da odem..

Ove druge mi nije dala, jel se i oni vade u 2-5 dan? Jer 27.7 mi je termin a to mi je 1dc pa mi je sad krivo sto mi nije i to napisala a to ce na humanoj trazit vjerovatno...

Ginica mi je pcos dijagnosticirala.. kako..pa pogledala uzv i te hormone...ne znam jel to dovoljno ili ne sad sam zbunjena maksmimalno hah

• Astra81
    01. Srpanj 2020. 09:31

Sanjich, ne vjerujem da su androgeni bitna stvar za konzultacije. Ako im bude igralo ikakvu ulogu za određivanje terapije, nije to problem u međuvremenu izvaditi.
    A puno doktora ni ne daje toliku važnost hormonima, već onome što vide na ultrazvuku.
    Ali što se tiče dijagnoze PCOS i ja sam totalno zbunjena jer meni su razni doktori davali svakakve dijagnoze. Živjela sam godinama u uvjerenju da imam PCOS da bi na kraju ta dijagnoza bila totalno isključena.

01. Srpanj 2020. 09:44

Sanjich, ako imas PCOS, nizak AMH te ne treba brinut.  Sto se hormona tice, ako ides u Mrsica on ti gleda androgene. Mene je slao svaki mjesec da ih vadim jer su bili visoki. Drugi nisu niti gledali androgene. I sve mi je dao da vadim  2-3 dan ciklusa. I amh i sve ostalo. Mislim da sam ti vec pisala, on trazi i feritin, i vitamin D i krvnu sliku ( to ako bude trazio mozes bilo koji dan izvadit).  Nemoj se toliko opterecivat svim tim bezveze. Bolje da je PCOS nego menopauza. Imamo tu puno vise trudnoca iz ove prve skupine nego iz druge. 

01. Srpanj 2020. 11:03

Bozma

Sanjich, ako imas PCOS, nizak AMH te ne treba brinut. Sto se hormona tice, ako ides u Mrsica on ti gleda androgene. Mene je slao svaki mjesec da ih vadim jer su bili visoki. Drugi nisu niti gledali androgene. I sve mi je dao da vadim 2-3 dan ciklusa. I amh i sve ostalo. Mislim da sam ti vec pisala, on trazi i feritin, i vitamin D i krvnu sliku ( to ako bude trazio mozes bilo koji dan izvadit). Nemoj se toliko opterecivat svim tim bezveze. Bolje da je PCOS nego menopauza. Imamo tu puno vise trudnoca iz ove prve skupine nego iz druge.

Je zapisala sam na papir sve sta si mi bila rekla i guglala svaki posebno da vidim sta koji govori.. s tim da racunam da ovo sto sam napravila uz jos AMH ce bit ok za prvi dolazak..pa nek onda on da cijelu listu sta da izvadim jer ce taman bit i ti dani ciklusa. . E sad jedino ak sad opet na drugi termin budem cekala 2 mj ..haha nadam se da ne... da sam cekala dugo sad jer je prvi termin konzultacija..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.