Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    01. Srpanj 2020. 15:44

flower93

Maki i ja sutra navrsavam 7tt 😍 bas se pratimo hehe
    Blacky ta bol (zatezanje, peckanje) iz trbuha koje je prolazilo u nogu sam ti i ja imala.. Mozda je to dobar znak 😍

Pianje, kada nauce na prvi uzv nalon bete, odah ili? I òonda svaka.4 tjedna?? 

• avama
    01. Srpanj 2020. 15:47

Kori

Bok curke, da vam se i ja javim, danas mi je drugi dan pikanja, Ovaleap 225ml, idem na Sv. Duh, u petak mi je prvi ultrazvuk. Dali ima koja iskustva sa Sv.duhom?meni je ovo prvi IVF, 4 god smo radili na bebi

Ja sam na Sv. Duhu. Bila sam na 2 ivf i ukuko 5 transfera sada cekam rezutat petog. Do sada nema uspijeha

• avama
    01. Srpanj 2020. 15:50

avama

flower93

Blacky ta bol (zatezanje, peckanje) iz trbuha koje je prolazilo u nogu sam ti i ja imala.. Mozda je to dobar znak 😍

odmah. Ave nesto krivom tipkam 

🌼TiKi🌼
    01. Srpanj 2020. 18:38

avama

flower93

Ja sam isla dva tjedna nakon pozitivne bete, odnoano 4 tjedna od postupka 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Rina89
    01. Srpanj 2020. 20:17

Pozdrav svima! Nova sam na forumu. 
    Imam pitanje za Osječanke koje idu na potpomognutu u Zagreb. Uspijete li dobiti od vaših ginekologa bolovanje u tijeku postupka? Meni je moja gin. rekla da ne mogu dobiti bolovanje obzirom da u Osijeku imamo bolnicu u kojoj se rade postupci i da mogu kod nje na folikulometrije. 
    Neizvedivo je da radim i putujem u Zg na folikulometrije i sl. Obzirom na iskustva sa svojom ginekologinjom, radije bih išla na folikulometrije kod liječnice kojoj pripadam u Zg-u. Također, u Petrovoj gdje idem u postupak, nisu tu opciju ni spomenuli.
    Ima li netko drugačija iskustva i da nema poteškoća kod uzimanja bolovanja? 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• Blacky89
    01. Srpanj 2020. 20:25

Rina dobro dosla. Ovako, bolovanje mozes dobit tek od punkcije ili transfera pa do bete. Prije ne. Jedino da ti liječnik opće prakse napise bolovanje pod nekom drugom šifrom ili uzet GO, to su jedine opcije. 
    Drugo, nisam sigurna da bi ti dr u Petrovoj dozvolili da ti netko drugi radi folikulometrije. Ipak je to specifičan postupak a soc.gin. bas i nisu specijalisti za to. 
    Probaj nesto iskemijat jer je zaista tesko uskladit folikulometrije s poslom. 

flower93
    01. Srpanj 2020. 20:41

Sto se tice bolovanja kad se rade folikulometrije - inace sam uvijek to dobro iskombinirala s poslom jer zivim sat vremena od ZGa, ali se desilo kad sam morala nakon uzv-a vaditi krv pa sam tamo zapela u guzvi i javila sam na posao da cu previse kasnit i tad sam si pisala bolovanje. Soc.ginekolog mi je dao bez problema bolovanje pod opcom sifrom. 

Samara
    01. Srpanj 2020. 21:20

Rina89

Pozdrav svima! Nova sam na forumu.
    Imam pitanje za Osječanke koje idu na potpomognutu u Zagreb. Uspijete li dobiti od vaših ginekologa bolovanje u tijeku postupka? Meni je moja gin. rekla da ne mogu dobiti bolovanje obzirom da u Osijeku imamo bolnicu u kojoj se rade postupci i da mogu kod nje na folikulometrije.
    Neizvedivo je da radim i putujem u Zg na folikulometrije i sl. Obzirom na iskustva sa svojom ginekologinjom, radije bih išla na folikulometrije kod liječnice kojoj pripadam u Zg-u. Također, u Petrovoj gdje idem u postupak, nisu tu opciju ni spomenuli.
    Ima li netko drugačija iskustva i da nema poteškoća kod uzimanja bolovanja?

Ja sam u sličnoj situaciji i na žalost za svaki uzv, folikulometriju, punkciju, transfer.. Za sve sam uzimala po dan godišnjeg :/

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

flower93
    01. Srpanj 2020. 21:32

Samara pa cekaj, i za punkciju i transfer si koristila dan godisnjeg? Pa kakvi su to ludi doktori koji vam nedaju bolovanje.. Ja to ne shvacam

• Kori
    01. Srpanj 2020. 22:44

avama

Kori

Bok curke, da vam se i ja javim, danas mi je drugi dan pikanja, Ovaleap 225ml, idem na Sv. Duh, u petak mi je prvi ultrazvuk. Dali ima koja iskustva sa Sv.duhom?meni je ovo prvi IVF, 4 god smo radili na bebi

Ja sam na Sv. Duhu. Bila sam na 2 ivf i ukuko 5 transfera sada cekam rezutat petog. Do sada nema uspijeha

Kakvi su vama nalazi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.