Cure, može info.. trebam na VV na prvi pregled kod doktorice Jukić. Znate li koji dan ciklusa naručuju? I kako taj prvi pregled izgleda? Radi li doktorica odmah ultrazvuk kad im je bitan dan ciklusa? Ima netko iskustva s njom?
Iščekujem M, u slučaju da ne dođe, da si znam planirati s Duphastonima kad mi paše.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Violanisam probala akupunkturu.
A inace danas sam bas probala napravit test da vidim da li je otisla stoperica ovitrele, i nije otisla danas je 9.dan.
Hmmm… Jesi sigurna da je to stoperica, a ne trudnoca? ☺️
Meni su rekli da uglavnom stoperica do sedam dana ispari. Ja sam isto primala Ovitrelle.
A ponovit cu za koji dan ponovno.
Cure jel se uopce rade postupci preko ljeta? Ja mislim da ja uzimam pauzu do jeseni, ako ovo sad ne uspije. Malo na more i onda u nove pobjede.
Mislim da je to od bolnice do bolnice, al u pravilu su godišnji svugdje, čak i kod privatnika.
Npr. vinogradska ima kolektivni g.o. cijeli 8. mjesec.
Ja došla s embriotransfera u šoku. Rekli su mi da je to bezbolna pretraga a mene bolilo ko vrag. Prisjelo mi sve😖
Je znate tko je trenutno biolog kod Škvorca?
Pa ja sam kod njega vec godinu dana,sto se tice oplodje uvijek smo imali oplodnju,cak i u prirodnjaku sa jednom stanicom,bila je neka mlada cura a ovaj put je bila neka druga,nemam pojma kako se zove i opet sve ok,tako da ne mogu reci da sam imala lose iskustvo
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Meni su rekli na VV kad dobijem odmah prvi dan nazovem za termin. Dobila sam termin za 8 dana odtad. Ja nisam na 1.pregledu bila kod nje, nego kod Podgajskog.. standardni gin.pregled + razgovor te upute za vađenje spolnih hormona idući ciklus 3.-5.dan. Plus kod soc.gin moraš napraviti svježu papu i briseve. Taj prvi pregled kod dr.Podgajskog je bio vrlo ugodan, jako mi se svidio dr.!
Kada sam došla na vađenje spolnih hormona, bila je dr.Jukić u smjeni te sam imala vrlo kratak razgovor s njom, rekla je da nakon ponovljenog spermiograma u rujnu se javimo za dalje. Bila je vrlo sažeta, ali nije imala ni šta previše komentirati kad mi još tad nisu stigli nalazi papa+brisevi.
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
Cure, može info.. trebam na VV na prvi pregled kod doktorice Jukić. Znate li koji dan ciklusa naručuju? I kako taj prvi pregled izgleda? Radi li doktorica odmah ultrazvuk kad im je bitan dan ciklusa? Ima netko iskustva s njom?
Iščekujem M, u slučaju da ne dođe, da si znam planirati s Duphastonima kad mi paše.
Ja sam bila kod dr Jukić. Naručila me 9 dan ciklusa. Ja sam imala sve nalaze i hormone, ali oni na VV ne priznaju nalaz hormona uz druge ustanove pa su me naručili na vađenje hormona.
Na prvim konzultacijama sam obavila razgovor i uzv i rekla mi je da još ponovimo hormone i da onda dođem na dogovor za postupak.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja došla s embriotransfera u šoku. Rekli su mi da je to bezbolna pretraga a mene bolilo ko vrag. Prisjelo mi sve😖
I mene je jako bolilo, zato jer mi nisu moglu probiti maternicu valjda. Uglavnom suze su mi isle i krvarila sam naravno poslije, tak da ni nemam neka ocekivanja sad
Hejj..ja sam tamo..3 dc prvi put dolaziš, a onda dalje ovisi svakih koliko dana..taj prvi pregled je obični ultrazvuk..Meni je isto svaki put bila domtorica Jukic
I mene je jako bolilo, zato jer mi nisu moglu probiti maternicu valjda. Uglavnom suze su mi isle i krvarila sam naravno poslije, tak da ni nemam neka ocekivanja sad
nemoj me zezat! sad mi je malo lakše.. Naime moj dr je bio u šoku kaj me tak boli i veli da još nije imao takvu reakciju. Fakat sam se zabrinula.
Zakaj nemaš očekivanja? Misliš da bolni transfer nije dobar znak?
Sortiraj odgovore
Najstariji