Cure, može info.. trebam na VV na prvi pregled kod doktorice Jukić. Znate li koji dan ciklusa naručuju? I kako taj prvi pregled izgleda? Radi li doktorica odmah ultrazvuk kad im je bitan dan ciklusa? Ima netko iskustva s njom?
Iščekujem M, u slučaju da ne dođe, da si znam planirati s Duphastonima kad mi paše.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Violanisam probala akupunkturu.
A inace danas sam bas probala napravit test da vidim da li je otisla stoperica ovitrele, i nije otisla danas je 9.dan.
Hmmm… Jesi sigurna da je to stoperica, a ne trudnoca? ☺️
Meni su rekli da uglavnom stoperica do sedam dana ispari. Ja sam isto primala Ovitrelle.
A ponovit cu za koji dan ponovno.
Cure jel se uopce rade postupci preko ljeta? Ja mislim da ja uzimam pauzu do jeseni, ako ovo sad ne uspije. Malo na more i onda u nove pobjede.
Mislim da je to od bolnice do bolnice, al u pravilu su godišnji svugdje, čak i kod privatnika.
Npr. vinogradska ima kolektivni g.o. cijeli 8. mjesec.
Ja došla s embriotransfera u šoku. Rekli su mi da je to bezbolna pretraga a mene bolilo ko vrag. Prisjelo mi sve😖
Je znate tko je trenutno biolog kod Škvorca?
Pa ja sam kod njega vec godinu dana,sto se tice oplodje uvijek smo imali oplodnju,cak i u prirodnjaku sa jednom stanicom,bila je neka mlada cura a ovaj put je bila neka druga,nemam pojma kako se zove i opet sve ok,tako da ne mogu reci da sam imala lose iskustvo
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Meni su rekli na VV kad dobijem odmah prvi dan nazovem za termin. Dobila sam termin za 8 dana odtad. Ja nisam na 1.pregledu bila kod nje, nego kod Podgajskog.. standardni gin.pregled + razgovor te upute za vađenje spolnih hormona idući ciklus 3.-5.dan. Plus kod soc.gin moraš napraviti svježu papu i briseve. Taj prvi pregled kod dr.Podgajskog je bio vrlo ugodan, jako mi se svidio dr.!
Kada sam došla na vađenje spolnih hormona, bila je dr.Jukić u smjeni te sam imala vrlo kratak razgovor s njom, rekla je da nakon ponovljenog spermiograma u rujnu se javimo za dalje. Bila je vrlo sažeta, ali nije imala ni šta previše komentirati kad mi još tad nisu stigli nalazi papa+brisevi.
Ja (32): PCOS, Hashimoto
On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
--> u obradi na humanoj...
Cure, može info.. trebam na VV na prvi pregled kod doktorice Jukić. Znate li koji dan ciklusa naručuju? I kako taj prvi pregled izgleda? Radi li doktorica odmah ultrazvuk kad im je bitan dan ciklusa? Ima netko iskustva s njom?
Iščekujem M, u slučaju da ne dođe, da si znam planirati s Duphastonima kad mi paše.
Ja sam bila kod dr Jukić. Naručila me 9 dan ciklusa. Ja sam imala sve nalaze i hormone, ali oni na VV ne priznaju nalaz hormona uz druge ustanove pa su me naručili na vađenje hormona.
Na prvim konzultacijama sam obavila razgovor i uzv i rekla mi je da još ponovimo hormone i da onda dođem na dogovor za postupak.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ja došla s embriotransfera u šoku. Rekli su mi da je to bezbolna pretraga a mene bolilo ko vrag. Prisjelo mi sve😖
I mene je jako bolilo, zato jer mi nisu moglu probiti maternicu valjda. Uglavnom suze su mi isle i krvarila sam naravno poslije, tak da ni nemam neka ocekivanja sad
Hejj..ja sam tamo..3 dc prvi put dolaziš, a onda dalje ovisi svakih koliko dana..taj prvi pregled je obični ultrazvuk..Meni je isto svaki put bila domtorica Jukic
I mene je jako bolilo, zato jer mi nisu moglu probiti maternicu valjda. Uglavnom suze su mi isle i krvarila sam naravno poslije, tak da ni nemam neka ocekivanja sad
nemoj me zezat! sad mi je malo lakše.. Naime moj dr je bio u šoku kaj me tak boli i veli da još nije imao takvu reakciju. Fakat sam se zabrinula.
Zakaj nemaš očekivanja? Misliš da bolni transfer nije dobar znak?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji