Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    30. Lipanj 2020. 13:33

Flower 😱 sta stvarno? Bas tako, zatezanje i peckanje. Ajd vidjet cemo... mislim da ovaj put necu bit hrabra radit testove. Nekako me strah 🙈
    Maki mislis? 😉

30. Lipanj 2020. 13:55

MakiST, a meni je rano za ista, tek je treci dan. Ima svega, sad sam bila bas u jakoj stimulaciji pa od toga i sise i grcevi u desnom jajniku (jadan, u mjesec dana su ga dva put punktirali 😂). Slikala sam tvoje simptome pa cekam da krene nesto od toga. I jucer sam se kupala u moru, pa kud puklo da puklo.
    Blacky, nedavno mi prijateljica kaze kad je bila trudna da je tako zatezalo iz trbuha u nogu prije nego joj je kasnila M. Hoces radit testove prije bete?
    Ike, je li bio transfer? Kako je proslo?

flower93
    30. Lipanj 2020. 13:57

Blacky89

Flower 😱 sta stvarno? Bas tako, zatezanje i peckanje. Ajd vidjet cemo… mislim da ovaj put necu bit hrabra radit testove. Nekako me strah 🙈
    Maki mislis? 😉

Da da, na momente me bas zapeklo u dijelu prepona pa duz cijele noge.. Sad vise ne, ali takva ista bol mi i sad zna bit u predjelu bubrega, bokova.. Kazu da je to sve normalno 😊 veselim se s tobom u iscekivanju.
    Podsjeti me, kad je beta?

Rita88
    30. Lipanj 2020. 14:59

Curke, meni je danas bio transfer, vratili su mi dva zametka (sestostanicna) , test mi je rekla da.radim 11.7. Pa ako je pozitivno onda vadim betu. Za druga dva zametka koja imam cekaju da se dalje razvijaju pa ako budu ok , javit ce mi mailom pa da ih smrznemo. Pusa svima

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Blacky89
    30. Lipanj 2020. 15:20

Rita sretno u iščekivanju 🤞🍀
    Flower beta 07.07.
    Bozma pokušati cu sto duze izdrzat bez testa. Planiram ga napravit 06.07. navecer. E sad hocu uspjet izdrzat do tada, ne znam. Nadam se da hocu. 
    Malo kupanja u moru ne moze škoditi 😊 kad ti planiras krenuti s testovima? 

Rita88
    30. Lipanj 2020. 15:44

Hvala Blacky, takodjer sretno ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

30. Lipanj 2020. 15:50

Blacky89

Rita sretno u iščekivanju 🤞🍀
    Flower beta 07.07.
    Bozma pokušati cu sto duze izdrzat bez testa. Planiram ga napravit 06.07. navecer. E sad hocu uspjet izdrzat do tada, ne znam. Nadam se da hocu.
    Malo kupanja u moru ne moze škoditi 😊 kad ti planiras krenuti s testovima?

i ja se nadam da ću ovaj put izdržat što duže, zamislila sam napravit test prije bete čisto da znam da li da idem vadit betu. A već znam da mi je drugi tjedan čekanja puno teži nego prvi, nadam se da ću izdržat.

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Lipanj 2020. 18:04

Curee procitala sam sve 🤗 pratim cure koje iscekujte beticuu svu srecuu zelim sta vise plusica da budeee❤🙏 
    Trudnice moje drage uzivajte mazite pazitee svoje mrvicee😍 
    Jaa nemogu nista reci za simptomeee jer sam bila samo na femaru 5 dana tu i tamo rijetko cikee 😁 osijetim 
    Proslo je 6 dana od ovulacijee  kojoj se nismo ni nadali da ce bitiii pa eto jee🙏🙏 
    Utrice stavljam 3×2 kako je rekla i Andol  
    Vidjecemo sta je kucna radionaa napravila🤣🤣 Trebam dobiti 6.7 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Lipanj 2020. 18:15

E da i tu i tamo me od jucer boli desna prepona i nekad udira u nogui sad ne mora nista znacit ali etooo😁🤣😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

30. Lipanj 2020. 18:30

Maki i flower drago mi je cuti da kod vas sve okej ide i bas mi je drago!!! 😇😇😇
    Blacky i bozma drzim fige i nadam se da vam ovi dani do bete prolete i da bude pozitivna ❤❤❤

Ja sam jutros vadila hormone da imam nove za 27.7. Sta kazete? Moram jos AMH kad je njega najbolje vadit..citala sam.da ne dok imam M da onda bude smanjen...
    https://ibb.co/jw5XcsL

Nikita jesu se tvoji napadi smirili 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.