Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Astra81
    30. Lipanj 2020. 19:01

Sanjich🤞🤰

Maki i flower drago mi je cuti da kod vas sve okej ide i bas mi je drago!!! 😇😇😇
    Blacky i bozma drzim fige i nadam se da vam ovi dani do bete prolete i da bude pozitivna ❤❤❤

Ja sam jutros vadila hormone da imam nove za 27.7. Sta kazete? Moram jos AMH kad je njega najbolje vadit..citala sam.da ne dok imam M da onda bude smanjen…
    https://ibb.co/jw5XcsL

Nikita jesu se tvoji napadi smirili 💙💙💙

Jesi ikad prije vadila AMH i ostale hormone?  Baš mi je zanimljivo kako imaš blagu inverziju FSH/LH, a u potpisu navodiš policistične jajnike.  Kod mene je jače izražen inverzni odnos, a doktori govore da nemam PCOS.
    Jesi vadila i androgene hormone?
    Vidim da koristiš i gynositol....jel ti on pomaže?

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Lipanj 2020. 21:09

Pozdrav cure ! Radila sam test 14 dana nakon AIH i nazalost negativan je,medutim menstruaciju jos nisam dobila (2 dana nakon)   da li mislite da bez obzira na test jos postoji mogucnost na trudnocu ili da se vise ne nadam? 
    Imam neprestalne vrtoglavice zadnja 2 dana ,vrti mi se cijeli stan pa ne znam umisljam li ili i to moze biti neki simptom....

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nadalica
    30. Lipanj 2020. 21:17

Blacky meni to zvuci dobro, to zatezanje je dobar znak 💪🏼 bela, bozma kako kod vas cekanje bete ? Ste gotov poludile od teazenja simptoma ? Ja znam da ja jesam 😂
    Viola je li ono danas bio transfer ili je nekada ove sedmice ?
    Gdje mi je moja meto ? 🤩
    Nikitta proci ce i to sve nadam se, da jedini bol koji osjetis dole ubuduce bude od poroda ❤️🤔😂
    Makist, flower do 12 tt ide sporo, posle ide brzinom svjetlosti i ne skontas gdje si, a vec 8 mjesec 😃
    Ritta88 sretno u iscekivanju bete i prvih simptoma.. ako ako nekoga zabb, a znam da jesam, krivi su hormoni, sva mi pamet otisla u stomak 😂😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

30. Lipanj 2020. 21:46

astra81

Sanjich🤞🤰

Maki i flower drago mi je cuti da kod vas sve okej ide i bas mi je drago!!! 😇😇😇
    Blacky i bozma drzim fige i nadam se da vam ovi dani do bete prolete i da bude pozitivna ❤❤❤

Ja sam jutros vadila hormone da imam nove za 27.7. Sta kazete? Moram jos AMH kad je njega najbolje vadit..citala sam.da ne dok imam M da onda bude smanjen…
    https://ibb.co/jw5XcsL

Nikita jesu se tvoji napadi smirili 💙💙💙

Jesi ikad prije vadila AMH i ostale hormone? Baš mi je zanimljivo kako imaš blagu inverziju FSH/LH, a u potpisu navodiš policistične jajnike. Kod mene je jače izražen inverzni odnos, a doktori govore da nemam PCOS.
    Jesi vadila i androgene hormone?
    Vidim da koristiš i gynositol….jel ti on pomaže?

Ja nezz sta bi ti rekla jer se bas me kuzim, meni M dolazi tocno u dan nikakve probleme osim tezeg zaceca sada ne vidim.. malo dlacice i akne ali nista kriticno... gynositol pijem... kaze ginica da mi je sve odlicno dole kad je gledala, O je bila, endometrij odlican i sta jos moze bit..al eto nikako da doplivaju valjda hehe

Koji su to hormoni, testosteron samo ili jos sto?? Da znam trazit...
    Ova inzulinska rezistencija cekam da mi neko bjasnini sta mi je to..ginica na godisnjem tko zna kad ce pogledat mail i nalaz

• Blacky89
    30. Lipanj 2020. 21:48

Miss napravi ujutro jos jedan test iako bi nakon 14 dana trebao bit pozitivan. Koristiš neke lijekove? Jesi prestala s njima? Ako si koristila utrogestane nekad treba do 5 dana da prokrvaris nakon njih. 
    Nadalice danas sam te se sjetila i tvoje: Jedva cekam da se porodim 😂 smijala sam se opet. Kako si? Jel izdrzavas? 
    Da, Meto nam se ne javlja. Odmara ženska 😉

🌼TiKi🌼
    30. Lipanj 2020. 21:57

Miss ja sam nakon neuspjelog AIH-a dobila mengu tek tri dana nakon prestanka uzimanja utrogestana.
    Cure koje ste imale transfer, sretno 🤞❤️
    Ja imam 24.08. UZV i krecemo u postupak IVF-a, ipak kratki protokol zbog visokog AMH. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🍀🐞MISS🐞🍀
    30. Lipanj 2020. 22:38

Blaky 89, Tiki92
    Da,koristila sam utrogestana...vjerojatno zato kasni...hvala vam

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• MikicaC
    30. Lipanj 2020. 23:08

Rita sretno 😊 samo pozivitne misli 😍
    Blacky jos malo ce beta.. Samo jos malo izdrzi 😊😁 Drzim fige.
    Bozma kako si ti? 
    Nadalice kada ce bebice? Izguraj jos malo 🥰
    Viola kako si ti?
    Nikita odmori od svega ❤️ dobro ce doci.. Javi se obavezno kada bude sta novo. 
    Svim curama koje nisam spomenula zelim puno srece, ma u kojoj se fazi nalazile.

Ja sam danas bila na laparaskopiji, hsk I provjeravanje prohodnosti jajnika. Nista nisu nasli, sve ok I super izgleda. S jedne strane sam se obradovala da je tako, s druge strane sam se nadala da cu nakon ovog znati zbog cege ne uspijevamo 🤷‍♀️
    Doktor narednih par mjeseci predlaze kucnu radinost pa onda tek ponovo ivf 🤷‍♀️ 

• Kori
    30. Lipanj 2020. 23:10

Bok curke, da vam se i ja javim, danas mi je drugi dan pikanja, Ovaleap 225ml, idem na Sv. Duh, u petak mi je prvi ultrazvuk. Dali ima koja iskustva sa Sv.duhom?meni je ovo prvi IVF, 4 god smo radili na bebi

Meto
    30. Lipanj 2020. 23:16

Blacky odmaram khm😜😂
    Danas sam kovala planove kad cu na fet, isse, ko manita listam kalendar. Kasnilo mi 3dana, otisla po test- kad dobila, isplakala se i nastavljam dalje🤦‍♀️
    E ponavljam se, al imala sam i ja zatezanje duz cijele noge kad sam bila t, to je mozdaaa novi simptom na koji trebamo obratiti paznju😎🌸
    Nadalicee napisah gore kako provodim dane😅
    Iii jesi odlucila, probat cete vaginalni porod ili carski?🤞❤️😘
    Nikitta 😘😘
    Maki 😂😂 za sise😁 Ja imam dva grudnjaka koja nosim samo kad sam u postupcima, ne mogu ih nigdje strpati, tako da je bolje kad su manje, vjeruj mi, inace sam trojka al tad, u facu mi udaraju😂 Uzas🙈🙆😂

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.