Pozdrav ženice. Mene čekaju prve konzultacije na humanoj u Rijeci nakon što sam obavila potrebne pretrage. Možete li mi reći nešto više o MPO timu u Rijeci?
Hvala unaprijed 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Joallina sretno s iščekivanjem 🍀 Kada vadiš betu?
Avama jesi ponavljala testić ili ćeš ipak čekati betu s obzirom da je dosta rano? U svakom slučaju sretno ti 🍀. Vidim da se raspituješ za uzv u trudnoći 🙂 nadam se da si onda ipak promijenila mišljenje s obzirom na bolan transfer i da se nadaš pozitivnom ishodu 😀😘
Bubica1 sretno s iščekivanjem 🍀🤞
Blacky89 hvala ti. Oho, kod tebe ima lagano simptomčića 😀 a i beta se bliži! Sretno 🤞🍀🙏
MakiST evo me, danas mi je 2DNT, od simptoma imam povremeno lagane grčeve i zatezanje, a od estrofema glavobolje i mučnine 😂😂, a utrogestani me baš fino napušu 😂😂😂😂 tako da odmaram koliko god mogu.. Ti nam javljaj sve promjene kod tebe, da budemo upućene 😉 Mazi i čuvaj bebicu 😘
Bozma oho, ti si se i okupala u moru 😊 Neka si!! Barem si se malo osvježila i skrenila misli s iščekivanja. Sretno ti 🍀🙏
Rita88 sretno s iščekivanjem 🍀🤞
Sanjich znači lagano skupljaš nalaze, eto ubrzo će i konzultacije (znam da je krajem mjeseca, ali proletit će to, ipak je lijepo vrijeme pa se imaš s čime zaokupirati ☺️) Sretno 🍀
Miss1502 da li je stigla menga? Samo hrabro dalje 🍀
Nadalica draga moja kako me ti uvijek nasmiješ 😀
Da, imala sam transfer 30.6. ali nikako da se javim jer sam malo odmarala 😊
Tiki92 sad uživaj u ljetu, dobro se odmori i napuni baterije, pa u nove borbe! 😘
MikicaC dobro sam draga,odmaram malo 😁. Drago mi je da je sve ok prošlo. Zaboravila sam, koliko dugo vi već pokušavate?
Kori sretno u postupku 🍀
Meto što si nakraju izračunala, kada krećeš u taj dobitni FET?
Rina89 dobro došla 🙂
Flower93 draga, i ti nam javljaj sve promjene, simptome, lijepe vijesti.. ☺️ Čuvaj te bebice i uživaj 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Pozdrav ženice. Mene čekaju prve konzultacije na humanoj u Rijeci nakon što sam obavila potrebne pretrage. Možete li mi reći nešto više o MPO timu u Rijeci?
Hvala unaprijed 😘
Pozdrav! Želim ti sreću 🍀
Bilo je dosta cura na forumu iz Ri, tako da vjerujem da će ti se javiti s korisnim informacijama.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Hvala unaprijed 😘
Pozdrav! Želim ti sreću 🍀
Bilo je dosta cura na forumu iz Ri, tako da vjerujem da će ti se javiti s korisnim informacijama.
Hvala ti. 😊 Također želim svu sreću svima vama
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Samara pa cekaj, i za punkciju i transfer si koristila dan godisnjeg? Pa kakvi su to ludi doktori koji vam nedaju bolovanje.. Ja to ne shvacam
Dobro transfer mi je bio u nedjelju, ali da nije trebala bi uzet g. o. Ahh ljuti me to ali kad se kod nas nemas di prebaciti. Ovi koji valjaju, ne primaju pacijente više. Puni su
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure, da li vas rasturaju janici za vrijeme menstruacije nakon neuspješne oplodnje? 2.dan menstruacije mi je nakon 2. neuspješnog IVF-a i umirem od bolova. Tako mi je bilo i nakon 1.-og.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Rina dobro dosla. Ovako, bolovanje mozes dobit tek od punkcije ili transfera pa do bete. Prije ne. Jedino da ti liječnik opće prakse napise bolovanje pod nekom drugom šifrom ili uzet GO, to su jedine opcije.
Drugo, nisam sigurna da bi ti dr u Petrovoj dozvolili da ti netko drugi radi folikulometrije. Ipak je to specifičan postupak a soc.gin. bas i nisu specijalisti za to.
Probaj nesto iskemijat jer je zaista tesko uskladit folikulometrije s poslom.
Hvala na informacijama!
Mogla bih uzimati godišnji kad treba ići da sam bliže i ne moram putovati 4 h busom do Zg-a i 4 h natrag. U prva dva postupka sam uspjevala svašta iskemijati na poslu, ostajati duže u Zg-u, ali više tako neće moći. U drugom postupku od 6. dana ciklusa sam išla skoro svaki dan na folikulometrije tako da sam svakako morala duže biti u Zg-u. A znate i da liječnici prilikom folikulometrija kažu kad treba doći sljedeći puta i nema planiranja ničega izvan postupka jer ne znaš nikada kad moraš biti tamo.
Velik problem u mojoj situaciji je i taj da sam nakon obje asprijacije imala hiperstimulaciju i zbog težih simptoma hospitalizirana na nekoliko dana. Moja dr. u Petrovoj mi je rekla da to mogu i dalje očekivati, jer tko ima jednom, najčešće se to ponavlja. Onda prije transfera (FET-a) ponovno idem na ultrazvuke i moj jedan postupak tako traje jako dugo da nemam toliko godišnjeg koliko mi treba dana. A prva dva postupka su bila u istoj godini.
Iz tih razloga mi je važno znati imaju li svi ginekolozi, pogotovo oni iz Osijeka, isti stav oko bolovanja.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Bok cure, da vam se javim! Pratim vas koliko stignem, oprostite ne znam sad poimence tko je u kojoj fazi, ali svima držim fige🤞 Sve smo u istom košu😁
Ja sam loše krenula sa prvim postupkom, skoro se odustalo, razvila samo dvije stanice (300 menopur) ali jedna se oplodila i nastavila razvijati i doživjela sam transfer! 😁 Vjerujte mi da nismo očekivali da ćemo tako daleko stići na prvom ivf-u (točnije icsi). Vidi se iz mog potpisa zašto😀 Eto, tako da smo pre pre zadovoljni, kakav god ishod bio. Za prvi put je super. Betu sam odlučila vaditi 11dnt.. (3-dnevni embrij).. znam da je rano ali znatiželjna sam😁
Joj ženske.... kod mene izgleda kreće ona glupaca.... pojavio se smedji iscjedak i ona bol 😞
Danas je 6dnt blastice. A prosli put sam isto tako rano prokrvarila kad je bio svježi transfer.
Sortiraj odgovore
Najstariji