Blacky, ne vjerujem. Prerano je za M pogotovo pod utrogestanom. Vjerojatno ti je implatacija kao sto je bilo i vecini trudnica tu. Nemoj samo prekidat sa terapijom.
Joallina, sretno! Kad je bio transfer?
Ja sam se ispuhala 5dnt, nikad ranije. Vise nista ne probada u jajnicima ni igdje drugo, ni napetosti, nista
Bozma ispuhala sam se ja 4dnt, ma necu prekidat s terapijom. Ujutro cu napravit test. Al ja uvijek dobijem pod utrogestanima. I bas sam sad gledala, prva stimulacija prvi svježi transfer na isti dan prokrvarila. Ovo sad je smedje roskasto, nije jos krv. Al ima onak kao žilica od maternice (ono sto inače bude u mengi), sumnjam da bi to trebalo bit u implantacijskom. Evo sad sam legla i mirujem. Al mislim da ga mogu j..... sad.
Blacky baš sam sad pogledala onaj "raspored" 😄 i za blasticu piše 6dnt da se tek ugnjezdila i da se tek kreće lučit betahcg.. fakat mislim da je pre rano za zaključke. Ja bi nastavila s terapijom, za svaki slučaj..
Miruj🍀
Bozma hvala😊 i tebi držim fige. Ja sam u pon imala (bolni) transfer (Nikita mi razjasnila bol).
Gdje si ti točno danas?
Drage cure pratim vas svoj vrijeme.. Viola Blacky Bozma Avama i ostale cure koje cekate betu - SRECNO. Htjedoh vam reci - NE OSLUSKUJTE SIMPTOME samo svoj osjecaj. Meni nije bilo razlike izmedju uspjesnog i neuspjesnog postupka. Dakle do testa ili bete nista nije validno. Trodnevni mi je dao crtu vec 7dnt dok dvodnevni bi onda trebalo 8dnt. Ali i to je bas rano! Samo budite strpljive
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Maki nisam, samo utrogestan. A vidjet cu, ako krene jace, onda je definitvno menga. Da utrogestane sada pijem?
Bok curke, da vam se i ja javim, danas mi je drugi dan pikanja, Ovaleap 225ml, idem na Sv. Duh, u petak mi je prvi ultrazvuk. Dali ima koja iskustva sa Sv.duhom?meni je ovo prvi IVF, 4 god smo radili na bebi
Ja sam na Sv. Duhu. Bila sam na 2 ivf i ukuko 5 transfera sada cekam rezutat petog. Do sada nema uspijeha
Kakvi su vama nalazi?
Kod supruga asthenozoospermia, smanjen broj progresivno pokretnih (ima oko 32%). A moj amh 8.8 i ja imam trombofiliju. Kad sam prvi puta dosla dr je rekla pa to nije nista i da bi me poslala doma da probamo prirodno, ali ajde kad vec imam 38g da idemo u postupak i na kraju dosli do 5 transfera i nikako da uspije.
Joallina sretno s iščekivanjem 🍀 Kada vadiš betu?
Avama jesi ponavljala testić ili ćeš ipak čekati betu s obzirom da je dosta rano? U svakom slučaju sretno ti 🍀. Vidim da se raspituješ za uzv u trudnoći 🙂 nadam se da si onda ipak promijenila mišljenje s obzirom na bolan transfer i da se nadaš pozitivnom ishodu 😀😘
Bubica1 sretno s iščekivanjem 🍀🤞
Blacky89 hvala ti. Oho, kod tebe ima lagano simptomčića 😀 a i beta se bliži! Sretno 🤞🍀🙏
MakiST evo me, danas mi je 2DNT, od simptoma imam povremeno lagane grčeve i zatezanje, a od estrofema glavobolje i mučnine 😂😂, a utrogestani me baš fino napušu 😂😂😂😂 tako da odmaram koliko god mogu.. Ti nam javljaj sve promjene kod tebe, da budemo upućene 😉 Mazi i čuvaj bebicu 😘
Bozma oho, ti si se i okupala u moru 😊 Neka si!! Barem si se malo osvježila i skrenila misli s iščekivanja. Sretno ti 🍀🙏
Rita88 sretno s iščekivanjem 🍀🤞
Sanjich znači lagano skupljaš nalaze, eto ubrzo će i konzultacije (znam da je krajem mjeseca, ali proletit će to, ipak je lijepo vrijeme pa se imaš s čime zaokupirati ☺️) Sretno 🍀
Miss1502 da li je stigla menga? Samo hrabro dalje 🍀
Nadalica draga moja kako me ti uvijek nasmiješ 😀
Da, imala sam transfer 30.6. ali nikako da se javim jer sam malo odmarala 😊
Tiki92 sad uživaj u ljetu, dobro se odmori i napuni baterije, pa u nove borbe! 😘
MikicaC dobro sam draga,odmaram malo 😁. Drago mi je da je sve ok prošlo. Zaboravila sam, koliko dugo vi već pokušavate?
Kori sretno u postupku 🍀
Meto što si nakraju izračunala, kada krećeš u taj dobitni FET?
Rina89 dobro došla 🙂
Flower93 draga, i ti nam javljaj sve promjene, simptome, lijepe vijesti.. ☺️ Čuvaj te bebice i uživaj 😘
Viola1 nisam radila test jos malo cu pricekati, a pitam za uzv kad nemam pojima kako to uopce ide. Htijela bi malo i na more, ako budem mogla naravno. Ali to je isto pitanje, jer nekako nisam sigurna da je to pametno.
Cure jel se sjećate na kojoj je otprilike strranici ili koji datum one upute za ponašanje od Nikite?
Sortiraj odgovore
Najstariji