Potvrđujem ovo sto su rekle Blacky i Flower. Prosla sam 2 privatnika sa ne znam vise koliko postupaka i sad prvi put u bolnici. Ne znam kako ce ovo zavrsit ali za sad mi je dobro. I privatno sam znala cekat red po sat vremena i nije bas da su imali vremena za mene i za moja pitanja.
Upravo sam sa folikulometrije i sokirana sam. Imam 9 komada, pratila sam kad ih je mjerio i cine mi se svi tu negdje velicinom 12-14. Ove manje je rekao da nece brojat.
Rita, ne brini, narast ce oni, u pocetku uvijek sporije rastu.
Nikitta joj da, vikend je, pa svakako moraš čekati.. Nadam se da će se što prije javiti. 🤞
Bila sam i u prošlom postupku na akupunkturi, ali smo se onda više bazirali na tretman opuštanja jer mi je bilo prvi put, pa ipak dok se malo opustim i naviknem na iglice. A sada je uključila više iglica i za opuštanje i plodnost. Super se osjećam, ništa mi ne smetaju, tako da si mislim ako mi pomognu samo s tim da budem opuštenija i to je već neki napredak.
Mara234 nakon transfera se možeš normalno ponašati, samo bez dizanja teškog, puno naprezanja i saginjanja... Vidjeti ćeš po svojem tijelu što ti najbolje odgovara i kako se osjećaš pa se tako i ponašaj. Nikitta je nema davno stavila neke od smjernica koje pomažu pri implantaciji koje su sažete iz iskustva cura s foruma, istraživanja, smjernica klinika... Pa pokušaj pronaći na prethodnim stranicama ako te zanima.
MarinaK dobro došla! Cure su ti već pisale svoja iskustva.. Ja bih samo dodala da je bitno da ti doktor sjedne, da se osjećaš ugodno i imaš povjerenja u njega.
Blacky89 da, da, jučer sam odmah počela sa više cikle 😀, a prvo sam mislila da pretjerujem 🙈
Nisam kao ježić, iglice su male (kao pribadače s kapicom) tako da su u uhu neprimjetne, a kosa još prekrije uho, pa je super. 😁
Rita88 nemoj se brinuti, stignu narasti do utorka. U početku i rastu sporije. Nevidim niti jedan dazlog zašto bi odustali od postupka, pa to je bio 7DC, ima dosta fulikula i rastu. A ako misli da su spori mogla je povečati dozu lijeka.
Avama pokušaj nazvati kliniku i provjeri. Biti ćeš mirnija. 😀
Bozma vauuu, odlično! Biti će i smrzlića 😉🤗🤗
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Evo mog stanja,zvali me i imamo dvije oplodjene s tim da se jedna sporije dijeli ali se podijelila pa je rekla da je sutra odmah transfer pa cemo jos sutra vidjet stanje,iako mi je progesteron malo povisen ali ne bi riskirali da ih istave dalje zato jer su samo dvije,a dobra stvar je u tome sto je i suprugov spermiogram puno bolji,cak su se i progresivni udvostrucili,prestao sa alkoholim u potpunosti i smanjio pusenje 🙄 jer sam ga ubijala s tim e sad da li je zbog toga nalaz bolji ne znam ali daje nam nadu i za neko prirodno cudo ako ovo opet ne uspije😁
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Hvala cure na podrsci , na puregonu 900 ( doza mi je 150 od 2 dc do danas 7 dc) i menopur 75 od 2 dc pa nadalje znaci do 9 dc . Menopur mi ostaje tak kak je a puregon mi je rekla da uzmem jos 300 i da si sutra i preksutra jos 100 dam. Pa cemo u utorak vidjet kakvo je stanje. Stvar je u tome sto sam jucer bila na 1 uzv , bilo je 7 folikula i tih 7 folikula do danas nisu bas nesto narasli, mozda ih 3 raste kak treba (uvecani za 2 mm) a ovi ostali 4 su valjda od jucer do danas narasli samo za 1 mm..pa joj valjda zbog toga ne stima. Nadam se da ste me skuzile, prvi put sam u tome pa sam sva izbezumljena, nadam se da ce nasrast da ostane nesto za punkciju.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Potvrđujem ovo sto su rekle Blacky i Flower.Prosla sam 2 privatnika sa ne znam vise koliko postupaka i sad prvi put u bolnici. Ne znam kako ce ovo zavrsit ali za sad mi je dobro. I privatno sam znala cekat red po sat vremena i nije bas da su imali vremena za mene i za moja pitanja.
Upravo sam sa folikulometrije i sokirana sam. Imam 9 komada, pratila sam kad ih je mjerio i cine mi se svi tu negdje velicinom 12-14. Ove manje je rekao da nece brojat.
Rita, ne brini, narast ce oni, u pocetku uvijek sporije rastu.
Wow 9! Odlicno! Bas mi je drago, to je bas lijepa brojka. Sigurno ce biti i smrzlica! Divno😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bozma idessss, pa super rezultat 👏🏼😊 Jesi zadovoljna? Jel to do sada najbolji odaziv?
Nika sretno!!! 🍀
Rita, nista se ne sekiraj, mogu oni jos narast, a i ona je mogla jednostavno pojačati terapiju. I samo da znas za ubuduće kad nam pišeš, npr. ti imas puregon 150 (mi pišemo dnevne doze, a ne dozu koja je u pakiranju 😉) Sretnooo 🍀
Blacky89, najbolje do sad. Iako ovaj put sporije rastu, danas 10dc a nista nije preko 14, a na menopuru bi do danas vec bili preko 20. Kad je tebi stoperica?
Tuma, to je i muz odmah rekao. Nekako sumnjam da ce ih se bas toliko oplodit da ima i za fet, ali isto se lakse dise kad ih je vise, lakse ce odabrat jednu dobru nego kad su samo dva folikula
Cure hvala na savjetima.
Blacky89 nisam cula ovo za stopala. E dobro da si mi rekla. Cesto mi znaju bit hladna, cak moram obuci carape kad idem spavat da mogu zaspat. 🤣
Ma brinulo me samo dal se mora bas strogo mirovat. Imam doma malog peseka. Moram ga bar na piš odvest van 🤣🤣🤣
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Rita88 nemoj sad da ispadne da te nagovaram da se opijas, ali ja sam primjetila jos u prvom postupku, da mi kad popijem pivo bolje rastu . Ne znam je li slucajnost ali kao da su tek tada krenuli rast 🙈
Blacky89 hvala na savjetu, budem ja to brzo pohvatala , slobodno me ispravite ako negdje zastekam 😊 ne preostaje mi nista drugo nego cekati i vidjeti u utorak sta se desava 🤞
Bozma ako je tako onda danas piva pada 🤣 nije da inace pijem pivu al za folikule sve 🤭 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji