Super lijepe vijest na forumu. Bas mi je drago-drzim fige svima da se oplode, zaljepe i da bude smrzlića. 😉
Bozma, možda je i taj Estrofem doprinjeo. Vidim da je to estradiol. Tko ce ga znati.
Jesi vadila FSH 2dc ovog ciklusa u kojem si u stimulaciji? Ako da, koliki ti je bio? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
MimiDrimi, jesam, vadila i oplakala nalaz dok sam setala od laboratorija do humane. fSH je bio 12.5, a LH 13. Mislila sam da me nece primit.
Sunshine sad po cikli za sljedeci ciklus i nek bude dobitan. A studentica zadnje kad se javljala je imala pozitivnu betu, mozda je presla na neku drugu temu.
Tuma, a nekako sporo rastu, inace mi uvijek bude 12 dc, najkasnije 13. Sutra imam UZV pa cu valjda znat.
Pozdrav! Bol mi je u donjem dijelu stomaka (cak i na dodir) a prošlo je samo 6 dana od inseminacije...da li to moze moze ista znaciti? Svaki znak mi je nada ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ja mislila jos se ne rade postupci a kad ono ludnica ovdje.. ne mogu popratit..
trebala sam ici na fet u cesku u 3 mj. nakon histeroskopije no... stigla korona... djabe se izmucila s tim postupkom..
sad nesto planiram u 7mj.. klinika radi... no kako se ovo govno vraca, tko zna sto ce biti sa granicama...
ugl.. sjetila se danas vas, hrabrih zena jer sam sanjala da sam trudna tri tjedna.. nisam se htjela probuditi...
Zelim vam da vam taj san o trudnoci postane stvarnost... sretno svima!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Rita2101, jesi to radila scratching uz histeroskopiju? Je li moras opet ili vrijedi jos? Neka bude sretno sad u 7 mj. Ne vjerujem da ce opet zatvarat granice...nadam se da nece
Rita2101, jesi to radila scratching uz histeroskopiju? Je li moras opet ili vrijedi jos? Neka bude sretno sad u 7 mj. Ne vjerujem da ce opet zatvarat granice…nadam se da nece
Jesu, zagrebali su... Ne idem vise na to, vrijedilo ili ne...moram priznati, nisam ni pitala... ali treba se odmah iduci ciklus na transfer, pa racunam da mozda i ne pomaze vise...
Vidjeti cemo sto ce biti.. valjda nece propasti cijela godina...
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Bozma sretno sutra na fulikulometriji 🍀
MakiST znači odbrojavaš dane 🙂. Vjerujem da će sve biti dobro. Javi nam lijepe vijesti!
Blacky89 odlično! Držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞🤞
Tuma sretno sutra na punkciji 🍀
Sunshine25 šteta što je odgođen, ali baš kao što kažeš možda upravo to donese sreću za slijedeći 🍀🤞
Rita2101 sretno 🍀 nadam se da te neće korona zeznuti 🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Bozma jedva cekam sutra tvoju folikulometriju 👏🏼🤞
Tuma sretnooo 🍀🍀🍀
Rita držim 🤞 da brzo dodjes do transfera a onda i veeelike bete 🍀 bas nas ta korona zaj....
MakiST kako se osjecas? Osim sto si nestrpljiva? 😁
Sunshine cudno mi je bilo sto se ne javljas... bas sam jucer, prekjucer pitala za tebe... a idući ce bit dobitan 😉😘 mora!! 🍀
Blacky evo meee, dosta sam u zaostatku, vidim da kod tebe ide sve po spagi. Odmah mi Grizli pala na pamet, sjecas se kako je bila mirna i sve je bilo nekako lagano i savrseno u zadnjem fetu. . Kod tebe bas lijepo krenulo, tako sam sretna, mantramo za lijep party sad u labosu😎❤️🤗
Bozma woow, 9kom?! Odlicne vijesti, jedva cekam sutra vijesti🤗🤞
Rita tvoja dr lupeta😠 Trebala ti je povecati dozu, lako se ona smanji ako vidi da sve ide prebrzo, kakvo odustajanje. . Sretno🤞💉
Bellaaa issee, tu doktoricu bi ja pljunula. Oprosti ali je bas nemarna i smotana, nije joj tesko poslati por izvinjenja a ostavila te bez terapije nekoliko dana. . Pff
Mozda je i sudbina, prvo rijesi kamenac koji te toliko muci pa u miru obaviti prirodnjak. Ne dozvoli da te podcjenjuje💪😘
Nikitta joj draga, kako si sada? 😘🌸
Flower kakvi je stanje kod tebe, jel se smirio icjedak? To bas strese covjeka. . Samo odmaraj🤞💪
Maki 😘😘
Viola kad je fet? 🤗
Tuma sretno na punkciji🤗🤞
Sunshine a jbmu, stavi ciklu na hladjenje par dana, ovaj put ce biti sve kako treba 💪🤞
Sigurno sam nekog zaboravila, pohvatam ja to sad🙈 Nove cure dobrodosle u nasu zajednicu😁😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji