Kako nije bitan AMH ? On nam pokaziva koliko imamo rezervi,ja imam malo i doktor je isa s tom terapijom da ove moje poboljsa,a ne da napravimo novih ,jer kad je on nisko ne znamo koliko nam je jos ostalo,a zasto bi onda doktori radili po 10-15 ili vise ,ako ne tribamo,jer sa svakom menstruacijom on se smanjiva,po meninje i on bitan isto.Meni je on 3,8 i sta ja znam sad a ni doktor nakon 2 stimulirana koliko je jos ostalo 🤷♀️ , ocu li imati menstruaciju godinu ili pet ,koliko ce se toga stvarati...to je isto kao spermiogram nije isto puno ili malo pokretnih ili valjanih ,a dovoljan je u stvari samo jedan
Makarska, bitan je kad ideš prvi put kod nekog doktora da ti zna odredit terapiju, ali npr Belaaa je već 5-ti put kod iste doktorice i ostao joj je samo 1 prirodnjak i šta sad tu može u stimulaciji promijenit to je li joj AMH 5 ili 1. Ako su joj se neki drugi hormoni poremetili od stimulacije to je druga stvar, ali mislim da joj sam AMH u ovom trenu ništa ne znači ako je ovaj mjesec samo na Femari imala 4 folikula. Osim ako će ići kod nekog novog doktora pa da mu dođe sa friškim nalazima pa da se on po tome orjentira. Ali nema smisla da se sad nervira zbog toga kakav će nalaz bit.
Evo ti za primjer ja i MakiST, došle smo dr. Poljaku u isto vrijeme sa totalno istim AMH, dao nam je istu terapiju, ona dobila 10 stanica, ja 2 tko zna kakve. Njoj je pasala ta stimulacija, meni ne, tu je utjecalo sigurno i još puno toga a ne sam AMH
Makarska, bitan je kad ideš prvi put kod nekog doktora da ti zna odredit terapiju, ali npr Belaaa je već 5-ti put kod iste doktorice i ostao joj je samo 1 prirodnjak i šta sad tu može u stimulaciji promijenit to je li joj AMH 5 ili 1. Ako su joj se neki drugi hormoni poremetili od stimulacije to je druga stvar, ali mislim da joj sam AMH u ovom trenu ništa ne znači ako je ovaj mjesec samo na Femari imala 4 folikula. Osim ako će ići kod nekog novog doktora pa da mu dođe sa friškim nalazima pa da se on po tome orjentira. Ali nema smisla da se sad nervira zbog toga kakav će nalaz bit.
Evo ti za primjer ja i MakiST, došle smo dr. Poljaku u isto vrijeme sa totalno istim AMH, dao nam je istu terapiju, ona dobila 10 stanica, ja 2 tko zna kakve. Njoj je pasala ta stimulacija, meni ne, tu je utjecalo sigurno i još puno toga a ne sam AMH
Sve stoji ,svi mi drugacije reagiramo ,nije ni meni prvi put bilo dobitno,razumim ja, nije nam svima ni ista dijagnoza,ali ja bi odavno prominila doktora nema tu veza i vezica ako nesto ne ide, a mi da ispadnemo ok necemo minjamo. Ne znam,cura sta je bila samnom dobila je 16 j.stanica a nije uspila ni jedna,zato kazem,mozda je bolje na kvalitetu,nego na kolicinu,pogotovo ako je nizak amh...
Ženske, evo me sa uzv... 11 lijepih folikula i 2 malo manja. Danas jos terapija pa navecer štoperica i punkcija u nedjelju... 👏🏼😊🍀
Ženske, evo me sa uzv… 11 lijepih folikula i 2 malo manja. Danas jos terapija pa navecer štoperica i punkcija u nedjelju… 👏🏼😊🍀
Pa je li ti osjecas jajnike na toliko folikula? Je li te bole, zatezu?
Daaa, jesam ja rekla da nema šanse da to bude pon ili utorak 🤪 to je kasno za moj ciklus. Jedan folikul mi je na 19mm, a ostali su 17-18, jedno 2 su 16. Zato mi je rekao da uzmem i danas lijekove. I ima jedan od 13 i jedan od 10. Ti su se vjerojatno kasnije probudili. Al na njih ni ne racuna. Endometrij trolinijski 10,5mm i dalje “savrsen” 😂. E bas sam neka happy sva 😁
Bozma onak, zericu. Nista strasno... al ja sam inače malo tupa na bol 😂 jedino su mi cice naaarasle 😱😁 muž me nije vidi 3 dana (bio je na putu), sinoc došao doma i kaze oooo jesu ti sise lijepo narasle 😂
Trenutno imam sise 😂😂😂
Evo i mene,nisam se javjala poato smo evo nakon godinu dana opet u postupku ali pratim i zelim sve naj cekalicama i onim koje ce to biti❤, mi smo evo jutros bili na aspiraciji, dobili 3 stanice s tim da sam vec drugi put ovulirala od ultrazvuka do sale,inace bilo je 5 folikula,to mi se vec drugi put desilo ali dibro,zadovoljna i sa ovim naravno,samo ovaj put nekako se nadala da ce bit i smrzlica,do kojih nikad nismo dogurali,cekamo sutra da nam jave kakva je situacija
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Blacky89 ja ih nemam ni upola, a navecer kad krene zigat u jajnicima i do kraja dana nekako otecem, samo stomak. Mislim da je to od stimulacije a ne od folikula, rekla mi je da je ovo najjaca moguca. A muz me nije vidio cijeli dan i sinoc kad je usao prvo sta je pitao: koliki ti je to stomak? Šta si jela pa si tolika?
Blacky89 kako to lijepo zvuci 😍 sretno u nedjelju!
Ja sam isto bila dns opet na uzv i imam 1 folikul 17,8 mm, jedan 16,6 i jedan 17 mm. Danas sam primila i sutra jos 3 gonala i 1 cetrotide i sutra u 21 ovitrella i u pon punkcija. Za endometrij kaze da je odlican, al nije rekla koliki je.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji