Evo me… 11 kom 👏🏼👏🏼👏🏼
Jeeee,bit ce i smrzica
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Rita, budu ti oni kroz 2-3 dana narasli. Sjecam se svog prvog postupka. Bili 6mm na 6dc, došla 9dc, kad ono 14-15mm. 😉 Ne brini.
Bozmaaaa, pa vauuuuč. 9 komada. Zvuči sacršeno. U kojoj si klinici i koja je stimulacija? Mene low respondericu zanima SVE 😉 Držim fige do neba i nazad za tvoje malo zlato 😘
MimiDrimi, KBC Split. Imam osjećaj da se ovaj put aktiviralo i ono što je bilo predviđeno za sljedeći mjesecnikad ni antralnih nisam imala toliko.
Od 2-6dc je bila samo Bemfola 300, onda 2 dana Bemfola75+Pergoveris150/75+Cetro, pa je na UZV vidjela da ima nešto manjih i povećala dozu ne bi li se i oni aktivirali, pa je od 8dc Bemfola 150+Pergoveris150/75+Cetro. Bio je drugi dr. na UZV i nisam vjerovala pa mi je pokazivao da ih sama brojim kad ne vjerujem. I čudno, ovi veći nisu ništa narasli, samo manji.
Sve znaš, jer i ja sam u ovoj grupi sa niskim AMH i visokim FSH….i ove priče kad ti krenu pričat da je dovoljna jedna…ma je, znam da je dovoljna jedna, ali puno lakše zaspem navečer kad ih je više. Onako kad imam samo dva folikula stalno se brinem hoće li puknut, heće li bit bez stanice, hoće bit nezrela/prezrela….ovako kad ih je 9 ako je koji prazan ili pukne ostat će bar 1 stanica. E da, dala mi je i da pijem Estrofem 2x2mg, 8 dana prije M (zbog FSH).
Bozma,odlicnoooo 🤗👏👏👏😊😘
Taman bili stigli doma pa sam ručala. Bome brzo sam danas bila gotova. Dok sam se probudila iz anestezije (kažu da sam malo baljezgala, joooj čisto me strah sta sam pričala 🙈)
Uglavnom, sutra ujutro ce mi javit stanje s oplodnjom. Ja zadovoljna 👏🏼, evo sad lezim i odmaram. Skoro nista vise niti ne boli... al malo cu glumit 😂😂🙈
Nika 🍀🍀🍀
Blacky89 i Bozma pa vi ste prave koke nosilice s tolikim lagerom jajca 😂 Iskreno se radujem zbog vas i neka se sve oplode pa sebi fudbalski tim rodite ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Blacky odlicno! Uzivaj sad i samo lagano 😎
Bozma sad si nam ti na redu 😉
Wow Blacky89 odlicno 😍🥰 bit ce smrzlica sigurno. 🥳
Bozma ti vjerojatno u srijedu imas punkciju?
Ja imam sutra i nadam se da ce bar 1 biti dobra i oplodit se od mojih 3. Bas me neka nervoza, strah i uzbudenje (sve skupa) pere.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Blacky odlicna brojka, svaka cast 💝
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Taman kada se dođem javiti, brdoooo dobrih vijesti 😍
Blacky, rezultat je odličan, nek bude ludi party u labu wohohohoooo🤞🤞🍀🍀
Bozma, super za 9 folikula, to je stvarno 🔝🔝 nek bude što više js 💚
Flower, Maki, čestitam vam trudnice 💚
Nikitta, žao mi je što te opet zeza boleščina. Drago mi je što si se odlučila na operaciju i želim ti brz oporavak 💚
Ostale cure, sretno svima u kojoj god fazi da ste, nisam uspjela sve pročitati!
Mene nema ni na fejsu, malo sam uzela predah od svega. Fet mi je odgođen jer, nećete vjerovati, endometrij nije bio neki 😂😂 prvo sam bila malo u šoku jer mi se to nikad nije dogodilo, dr R mi je rekao da to nije ništa čudno da ciklus nije idealan. Sad kad razmislim, uvijek je sve savršeno i super, možda će ova falša ovulacija donijeti sreću sljedeći ciklus 😁 čekam M (za 5 dana bih trebala dobiti) pa idemo opet, nadam se da lijepim debelim endometrijem kakav je uvijek i bio 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ps. jel se javljala studentica?
Nisam sve čitala, preletjela sam, baš me zanima što je sa sestrom po dijagnozi 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji