Cure,jedno pitanje! Da li se za vrijeme stavljanja progesterona vaginalno (nakon postupka aih) mogu imati odnosi? Pitam jer nekoc kad sam stavljala vaginalete za neku bakteriju sto sam imala ginekoligica mi je bas naglasila da izbjegavamo odnose dok traje ljecenje pa sad ne znam da li i za ovo vrijedi isto? Nije mi nitko nista rekao...Hvala
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ženske, evo me sa uzv… 11 lijepih folikula i 2 malo manja. Danas jos terapija pa navecer štoperica i punkcija u nedjelju… 👏🏼😊🍀
Savrsenooo bravooo😍❤🎉
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo me curke jutros mi ludnica bila bilo to snimanje rtg pokaza na lijevom bubregu visoko u urotraku kamenac i onda su me slali na hitni uroloski da urolog vidi sta dalje i onda dole mi vadili krv i mokracu i cak dole opet na uzv pa ispa veci nego sta su ovi dole napisali 5,7mm pa mi spominja neku cijevcicu da ce mi stavit da rasiri kanal pa me afanalo 😳 odma ali da ce viditi sa kolegom starijim bija neki mladi doktor ili da ce provat soluciju izmokravanja i onda cekaj nalaze nalazi ok i Bogu hvala🙏 dobila terapiju te neke lijekove za prosirenje kanala i provat ga izmokrit i za bolove u slucaju velike fibre 38 i napadaja bas beliko opet dole ako ne za dva tjedna opet rtg da vide jel se pomaka il otisa onda ce razmislit o laserskom ili o toj cijevcici 🤦♂️
Sve u svemu dobro je proslo ma izice on ja mu kazem🤣 pitit piti hodati skakutati uz tu terapiju
Doktorica mi se jutros javila porukom pitala kako bilo za pregled bubrega opet lipo od nje i eto da na kraju ipak ispalo dobro sta nismo izreazirali postupak sa svim ovim bilo bi problema 🤷♂️
Onaj gore zna sta radi 🙏
Smirena sam sad i idemo istjerat ovaj kamencic i onda te hormone nadam se da ce biti ok nije bitan samo amh i da slazem se u svemu s vama cure i hvaaala bam na podrsciii❤❤❤
Recite mi taj Elanevo kako li vec sta pricate ali je to isto neki lijek za stimulacijiu ?
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
E i da ovo bam zaboravi reci znaci u mokraci mi ti eurotrociti malo poviseni ali to je normalno kad je kamenac i kaze od toga vam je zato losija sluznica zamisli eto vidis zato mi slucnica endiometrij bio tanak🤷♂️
Evo me curke jutros mi ludnica bila bilo to snimanje rtg pokaza na lijevom bubregu visoko u urotraku kamenac i onda su me slali na hitni uroloski da urolog vidi sta dalje i onda dole mi vadili krv i mokracu i cak dole opet na uzv pa ispa veci nego sta su ovi dole napisali 5,7mm pa mi spominja neku cijevcicu da ce mi stavit da rasiri kanal pa me afanalo 😳 odma ali da ce viditi sa kolegom starijim bija neki mladi doktor ili da ce provat soluciju izmokravanja i onda cekaj nalaze nalazi ok i Bogu hvala🙏 dobila terapiju te neke lijekove za prosirenje kanala i provat ga izmokrit i za bolove u slucaju velike fibre 38 i napadaja bas beliko opet dole ako ne za dva tjedna opet rtg da vide jel se pomaka il otisa onda ce razmislit o laserskom ili o toj cijevcici 🤦♂️
Sve u svemu dobro je proslo ma izice on ja mu kazem🤣 pitit piti hodati skakutati uz tu terapiju
Doktorica mi se jutros javila porukom pitala kako bilo za pregled bubrega opet lipo od nje i eto da na kraju ipak ispalo dobro sta nismo izreazirali postupak sa svim ovim bilo bi problema 🤷♂️
Onaj gore zna sta radi 🙏
Smirena sam sad i idemo istjerat ovaj kamencic i onda te hormone nadam se da ce biti ok nije bitan samo amh i da slazem se u svemu s vama cure i hvaaala bam na podrsciii❤❤❤
Recite mi taj Elanevo kako li vec sta pricate ali je to isto neki lijek za stimulacijiu ?
Da, Elonva se daje jednom i ima djelovanje sedam dana,tako da se jos na kraju dodaje koja pikica ako je potrebno, dobra je za cure sa niskim amh tj low respondere
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Onaj gore zna sta radi 🙏
Da, Elonva se daje jednom i ima djelovanje sedam dana,tako da se jos na kraju dodaje koja pikica ako je potrebno, dobra je za cure sa niskim amh tj low respondere
Savrseno da znam🤗 joj reci🤗
Belaaa nadam se da brzo prodje.. Evo meni je mj dana od mog napada kamencica.. I jos uvijek imam krv u urinu.. Nije vidljiva okom ali davala sam urin zadnja 3 dana.. Pa nezz sta cu.. Ja se samo bojim da opet sta ne krene...
Belaaa bome imas lijep kamenčić 😱 finih dimenzija 🙈 ne znam sta drugo mogu nego jedino ti poželjeti sreću 🤪
Miss mislim i ja da mozes normalno sex nakon inseminacije, nakon IVF-a se ne preporuca. Nakon inseminacije to dodje kao da jos malo utvrdite gradivo 😂
Nikitta jel se onaj doktor Austrijanac jos nije javio?
@nikita & @black89 hvala na informacijama!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Nikitta strašno je čitati što proživljavaš. Užasno mi je žao što kroz takvu bol moraš prolaziti. Nadam se da će se doktor ubrzo javiti i da ćeš uspjeti dogovoriti operaciju. Kako si danas?
Bozma držim 🤞🤞 da i ovi manji fulikuli porastu
Tuma sretno na punkciji 🍀
Belaaa joj... i tebi se baš zaredalo.. Drži se! Želim ti brz oporavak 🍀
Flower93 hvala Bogu da je sve dobro prošlo. Kako si danas?
Avama oho, lijepi nalaz uzv-a. Sretno 🍀 i neka bude dobitan fet
Blacky89 😀, baš ti je ovaj postupak prekrasan, evo već i punkcije.. Sretno i da bude puno zrelih js! 🤞
Javi nam lijepe vijesti.
Nika5555 držim 🤞🤞🤞 za party u labosu.
Ja sam jučer obavila uzv (11DC) i dalje nastavljam s estrofemom pa u utorak ponovo uzv (16DC). Endometrij je bio od 6,6 do 7,2 ovisno na kojem dijelu ali je lijep trolinijski tako da svakako planiramo transfer. Bila sam i na akupunkturi i dobila "trajne iglice" za opuštanje u desno uho, trebam ih imati 7dana. Nisam ni znala da takve postoje 😂😂...
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧