Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Lipanj 2020. 13:27

Nika555 koliki su ti bili folikuli kad si primila stopericu?  Jesi primala sta jos na dan stoperice?

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 13:27

Primila sam samo Elonvu,posto sam i zadnji put super reagirala na nju i vec doktor zna da to kod mene sve brzo raste i cak sam orgalutran primala vec od sestog dana posto su vec bili veliki ali jbg,valjda opet dan prekasno punkcija,rekao je da nije nikad jis vidio da samo od elonve netko tako reagira jako,ali danas nakon punkcije mi je izvadio progesteron da vidi stanje zbog tih ranih ovulacija pa ako sve bude ok sa oplodnjom ici cemo radije na fet nego sad,to je njegov prijedlog,e sad Boze pomozi za oplodnju 💗

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Tuma
    19. Lipanj 2020. 13:29

Nika5555

Evo i mene,nisam se javjala poato smo evo nakon godinu dana opet u postupku ali pratim i zelim sve naj cekalicama i onim koje ce to biti❤, mi smo evo jutros bili na aspiraciji, dobili 3 stanice s tim da sam vec drugi put ovulirala od ultrazvuka do sale,inace bilo je 5 folikula,to mi se vec drugi put desilo ali dibro,zadovoljna i sa ovim naravno,samo ovaj put nekako se nadala da ce bit i smrzlica,do kojih nikad nismo dogurali,cekamo sutra da nam jave kakva je situacija

E to je mene strah. Bas se bojim da nece izdrzat do pon ujutro jer u sub navecer ide stoperica,  u pon je aspiracija, a vec rastu 2-2,5 mm po danu. Joj jedva cekam ponedjeljak i da sve to prode.  
    Zelim ti puno srece i da se lijepo oplode te 3 stanice 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Blacky89
    19. Lipanj 2020. 13:41

Tuma hvala, sretno i tebi 🤞🍀
    Bozma pa i meni je pupica malo narasla al nije strasno... onak... vjerojatno ovisi i od stimulacije. Jos u pon me dr pitao kako se osjećam, reko super, ko avion 😂 jel me sta boli, ne... kaze on: dobro, stimulacija ti je skoro pa najjača zato pitam.
    Nika sretnoooo 🍀🤞 za bar jednog smrzlica 😉 
    Da, i meni je danas vadio progesteron da vidi hocemo u svježi transfer ili cemo ic na freeze all. 

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 13:42

Danas mi je deseti dan ciklusa,,znaci stopericu primila na osmi dan,a dsnas punktirani sa 21.6, 21.4, i 18.6mm

Pokusavamo 3 god.

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 13:47

Hvala cure,i vama sretno i nadam se da cemo se pratiti onda 🤗❤

Pokusavamo 3 god.

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 14:39

Nikitta

Blacky89najjača si 🤣
    Tumasuper sve izgleda! 😍 Nemoj se stresirati, neće puknuti. Posebno ako si na supresiji. Ja sam jednom bila na Gonalima 300 od 2-11 dc, bez supresije, pa nisu pukli 😁
    Nika5555 nisam razmela, imala si 5 folikula, ali aspirirana su 3, jer su 2 pukla ovulacijom? Svakako super rezultat, naša Grizli je isto super rezultat imala na Elonvi.

Da da, imala 5 a 2 pukla do sale

Pokusavamo 3 god.

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 15:20

Prosli put pukli id uzv do sale a ovaj put pukli valjda na putu negdje jer je vidjela da je svjeze razliveni folikuli,jbg. A za Elonvu definitivno da,super je za low respondere 

Pokusavamo 3 god.

19. Lipanj 2020. 15:28

Koriste li Elonvu po bolnicama? Ja odavno govorim da cu pitat doktora za nju pa nikako da pitam. Znam da je skupa, ali ako 7 dana ne moras nista drugo koristit onda je jos i jeftinija nego ista ostalo

• Nika5555
    19. Lipanj 2020. 15:46

Pa ja kad zbrojim svoj sadasnji postupak, injekcije kostaju sve skupa 5100, znaci Elonva, 4 Orgalutrana i Ovitrel stoperica

Pokusavamo 3 god.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.