Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mara234
    19. Lipanj 2020. 21:46

Cure imate kakve savjete kako se najbolje ponasati nakonnembriotransfera? Strogo mirovanje ili normalno ali naravno bez fizickih aktivnosti,dizanja tereta i slicno?

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

19. Lipanj 2020. 22:54

Cure jel mi možete reći jel istina da se u postupke zbog korone primaju samo prioritetne osobe od 40 plus? Frendici tako rekli na Vuku...

Tuma
    19. Lipanj 2020. 23:49

LioraLiora

Cure jel mi možete reći jel istina da se u postupke zbog korone primaju samo prioritetne osobe od 40 plus? Frendici tako rekli na Vuku…

Ja sam na VV i u postupku sam upravo. Imam 30 g, ali su mi rekli da jesam prioritetna zbog niskog amh. Najbolje je nazvati i provjerit sto sve smatraju hitnim.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Marina86
    20. Lipanj 2020. 00:17

Cure… gdje ići na prvi pregled u bolnicu za humanu reprodukciju? Iskustva? Nisam imala uspjeha s 2 ture Klomifena pa me gin šalje dalje. Nisam pametna. Ići u neku polikliniku ili npr Merkur🤔

👩37 👨42

od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

• Blacky89
    20. Lipanj 2020. 09:56

Viola imas sad vremena do 16dc nalijevati se ciklom i jos malo zadebljati endometrij. Ne mogu zamislit kak to funkcionira s tim iglicama? Zamišljam te ko jezurku jezic 😉
    Mara nema posebnih preporuka poslije transfera. Ponašaj se kako ti pase, strogo mirovanje nije obavezno. Al drži stopala toplima...Warm feet, happy uterus 🤪
    LioraLiora neke klinike to prakticiraju, neke ne... vjerojatno ovisi o guzvi...
    MarinaK ja bih uvijek prvo probala preko HZZO-a a poslije uvijek mozes kod privatnika. Bar u ZG imate velik izbor. Bolje ce ti reci cure koje su tamo... al smatram da za prvi put definitvno ne treba trošiti novce na privatnike. Moje iskustvo je da mi je puuuno bolje u bolnici nego kod privatnika. 

Rita88
    20. Lipanj 2020. 10:14

Bok cure, danas sam bila na 2 uzv (7 dc) i dr mi je rekla da po njoj sporo rastu folikuli , na desnom jajniku su 3 folikula od 10,8,7 mm a na lijevom 9,9,8,8 i da bi za taj dc trebali bit 12 mm , ako do utorka ne bude kako treba da odustajemo od postupka. Sta mislite jel ima sanse da to jos raste do utorka , bas me bacila u bed uzas 😔

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

AuroraB
    20. Lipanj 2020. 10:27

LioraLiora

Cure jel mi možete reći jel istina da se u postupke zbog korone primaju samo prioritetne osobe od 40 plus? Frendici tako rekli na Vuku…

Same thing i u Petrovoj... zasada samo hitni postupci u koje spadaju žene u 40-tima i sa dijagnozama koje ne mogu čekati, ostali na jesen... Ja sam trebala u postupak u ožujku/travnuu, a idem tek na jesen, a u najboljem slučaju u kolovozu.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• avama
    20. Lipanj 2020. 10:45

Evo ja sinoc dobila.stopericu i cekam petak za fet. Od sutra pocinjem fragmin, utrogestan i esteofem. Ali dr je zaboravila na decortin, naravno i ja sam zaboravill pitati, a do sad sam ga pila. Pa ne znam da li da ga i sad pijem. Bas glupo

Tuma
    20. Lipanj 2020. 10:54

MarinaK

Cure… gdje ići na prvi pregled u bolnicu za humanu reprodukciju? Iskustva? Nisam imala uspjeha s 2 ture Klomifena pa me gin šalje dalje. Nisam pametna. Ići u neku polikliniku ili npr Merkur🤔

Možes se privatno naručiti na konzultacije. Npr ja sam išla u Repromed kod dr Radončića. Al u prvom postupku sam na Vuk Vrhovcu i zadovoljna sam zasad. Iako možda je bolje prvo u bolnicu, obavit sve nalaze, pa onda vidjet što će ti reći i onda možeš na konzultacije s nalazima da ne vadiš to privatno... Imaš i Petrovu, Sv.Duh.... ovisno što ti je bliže, ja sam se dvoumila između Petrove i VV, jer su mi najblize, pa sam otisla u VV. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

flower93
    20. Lipanj 2020. 11:14

MarinaK

Ja sam ti na jedne konzultacije otisla u Betu+ i nakon toga u Petrovu kod prof Vrcic. Imali smo vise manje spremnu svu dokumentaciju pa nam nije trebalo dugo da upadnemo u prvi postupak. Ali generalno, osim toga da u poliklinici imaju vise vremena s tobom sjedot i pricat, nisam dobila ono nesto vise sto ocekujes kad ides privatno. Sve isto su mi rekli i u Petrovoj, bila sam svjesna da od prve nije moguce ostat trudnom, a jako sam zadovoljna nacinom na koji su se prema nama ophodili. Da, guzva je u bolnicama i da, nemaju vremena te nosit ko kap vode na dlanu, ali krenuvsi od svih sestri pa do doktora, svi su bas jako ljubazni i odg na sva tvoja pitanja. Moj amh je dosta visok i bas sam burno reagirala na stimulaciju, tako da me prof narucivao skoro svaki dan na uzv da prati stimulaciju. Znaci nije bilo, dam ti lijekove pa kak bude bude. Bas je pratio stanje i uvijek mi je on bio na uzvu i na transferu kaj nisam ocekivala. Moja preporuka ti je odi prvo preko hzzo, pa ako ti se ne svidi, uvijek mozes ic privat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.